Ha nem akarja, akkor sehogy. Esetleg csereberéljetek, biztos olyan is van, amit meg te nem akarsz neki megtenni, és ő szeretné nagyon
Jó dolog, ki ne hagyjátok !
(Ez egy válasz Musu Musu üzenetére (2009. 03. 15. vasárnap 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 15. vasárnap 00:02

Sziasztok!
Még soha nem próbáltuk a popó nyalást. Engem egyre jobban izgat a gondolat, de az uram nem nem nagyon akarja. Szerintetek hogyan lehet rávenni egy férfit arra hogy ha mást nem is de nyalogassa vagy megújazza a popsimat?
Még soha nem próbáltuk a popó nyalást. Engem egyre jobban izgat a gondolat, de az uram nem nem nagyon akarja. Szerintetek hogyan lehet rávenni egy férfit arra hogy ha mást nem is de nyalogassa vagy megújazza a popsimat?
fujj de undorttóóó
hát persze hogy izgató

Ajánlja magát a "rosseb"! Félreértetted öcsém.
Sziasztok!Én imádom a popsit nyalni,szerintem nagyon nagy örömet lehet vele okozni 1 nönek,s ez a lényeg!
Szeretném a kedvesem popsiját kinylani, de nem engedi!
sya! rajtam szivesen gyakorolhatnál és elbirálnám h jól nyalsz e
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 09. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 09. hétfő 18:57

Törölt felhasználó (247451)

Lehet, hogy butaság, de van valami különbség, hogyy hogyan nyaljátok, ujjazzátok egy pasi fenekét? Szeretném miharabb gyakoroloni is ezt, de egy kis elmélet nem ártana. Örülnék egy-két jó tanácsnak!
imádom nyalni az önzetlenségen alapszik és az élezeten
imádok segget nyalni...tömören ennyi...majdnem annyira mint a puncit.......sokszor csak ahoz van kedvem....nyalok egy jót,aztán ennyi
vagy alvás,vagy megyek haza

vmi fenséges dolog
én szerettem eddig is a csajaim popóját is nyalogatni, az utolsó bébym viszont mindenen túltett. Felhajtotta a lábam és órákig képes volt nyalni a seggem! hihetetlen jól esett-oda vissza
Én is szeretek popót nyalni, mindegy kiét. Volt szerencsém már fiuéhoz is, és bár nem vagyok meleg, de az is király volt.
Imádok nöi popót nyalni!És szereintem egyre több csaj el is várja,hogy ott is kényeztesék!
Én rendszeresen kinyalom a feleségem seggét, és imádom csinálni. Nálam a nyalás szerves része segglyukának kényeztetése. Először furcsállotta amikor csináltam, kicsit vonakodott is, de most már nagyon szereti, kifejezetten felgyorsítja az orgazmusáig vezető utat. Gyakran az ujjamat is bedugom neki, miközben a punciját kefélem a farkammal. Szereti!

Én szerencsés vagyok, rendszeresen nyalhatok segget. Annnyira finom. Főleg, ha az arcodra ül és nyalod a csatakos pinát meg a seggét.
HA párral vagyok elnem mulasztanám a fiú seggét is megnyalogatni, olvadoznak tőle. .)

HA párral vagyok elnem mulasztanám a fiú seggét is megnyalogatni, olvadoznak tőle. .)
Barátnőm engem nagyon ritkán, nagyon-nagyon ritkán szokott így izgatni, csak prosztatamasszázs előtt. Imádom!
Ő viszont nagyon idegenkedett tőle, hogy én is csináljam neki. Azt viszont láttam, hogy egyébként szereti, ha a popsiját kényeztetem simogatással, puszikkal. Nem is próbálkoztam soha a popsilyukát is nyalni, még simogatni sem, mert tudtam, nem akarja. De egyszer tényleg tökvéletlenül majdnem a lyukánál nyaltam meg, nagyon közel hozzá. És láttam, hogy tetszik neki. Így szépen fokozatosan sok-sok alkalom során egyre jobban hozzászoktattam a gondolathoz azzal, hogy néha csak nagyon finoman és épphogy végighúztam az ujjam a lyuk felett, vagy közel hozzá nyalogattam.
És hétvégén kipróbáltam (kipróbáltuk), hogy én nyalom az ő popsiját. Hátulról nyalogattam a punciját, egyre közelebb a popsilyukhoz. Aztan hirtelen, de finoman a lyukát is elkezdtem nyalni. Tetszett neki az első pillanattól
Végül úgy elégítettem ki, hogy ujjaztam és közben nyaltam a fenekét. Úgy táncolt a nyelvemen popsijával, hogy öröm volt nyalni
Mostantól úgy tűnik ez sűrűbben fog előfordulni, mert mindkettőnknek nagyon bejött.
Szóval, aki idegenkedik tőle gondolatban, de igazából még soha nem próbálta, annak érdemes nagyon lassú lépésekben közeliteni a dologhoz. Lehet, hogy kiderül, nagyon is szereti
Ő viszont nagyon idegenkedett tőle, hogy én is csináljam neki. Azt viszont láttam, hogy egyébként szereti, ha a popsiját kényeztetem simogatással, puszikkal. Nem is próbálkoztam soha a popsilyukát is nyalni, még simogatni sem, mert tudtam, nem akarja. De egyszer tényleg tökvéletlenül majdnem a lyukánál nyaltam meg, nagyon közel hozzá. És láttam, hogy tetszik neki. Így szépen fokozatosan sok-sok alkalom során egyre jobban hozzászoktattam a gondolathoz azzal, hogy néha csak nagyon finoman és épphogy végighúztam az ujjam a lyuk felett, vagy közel hozzá nyalogattam.
És hétvégén kipróbáltam (kipróbáltuk), hogy én nyalom az ő popsiját. Hátulról nyalogattam a punciját, egyre közelebb a popsilyukhoz. Aztan hirtelen, de finoman a lyukát is elkezdtem nyalni. Tetszett neki az első pillanattól

Végül úgy elégítettem ki, hogy ujjaztam és közben nyaltam a fenekét. Úgy táncolt a nyelvemen popsijával, hogy öröm volt nyalni

Mostantól úgy tűnik ez sűrűbben fog előfordulni, mert mindkettőnknek nagyon bejött.
Szóval, aki idegenkedik tőle gondolatban, de igazából még soha nem próbálta, annak érdemes nagyon lassú lépésekben közeliteni a dologhoz. Lehet, hogy kiderül, nagyon is szereti

Rendszeresen szoktam barátnőm popóját nyalni, nagyon élvezi...
Én valamiért nem szeretem ha nekem nyalja, viszont nagyon élvezem ha a prosztatámat izgatja.
Én valamiért nem szeretem ha nekem nyalja, viszont nagyon élvezem ha a prosztatámat izgatja.
En is szeretem a csajom popsijat nyalni es szereti, csak egy kicsit idegenkedik tole es azt szokta mondani, h neha mar majdnem szegyenli. De megnyugtattam, h imadom csinalni neki es elvezi. O is csinalta mar nekem nehanyszor, de azontul, h elveztem en is furcsalltam a dolgot.
Teljesen egyetértek veled hihetetlen jó ha a nyalás közben egy kicsit át lehet vándorolni és a popót is izgatni nyalogatni meg ujjazni. Az elején nehezen ment de most már élvezi nagyon és tényleg hamarabb el is tud menni ha szex közbe hátul is izgatom.
(Ez egy válasz Exson üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 00:20

Én rendszeresen kinyalom a feleségem seggét, és imádom csinálni. Nálam a nyalás szerves része segglyukának kényeztetése. Először furcsállotta amikor csináltam, kicsit vonakodott is, de most már nagyon szereti, kifejezetten felgyorsítja az orgazmusáig vezető utat. Gyakran az ujjamat is bedugom neki, miközben a punciját kefélem a farkammal. Szereti!

én imádom a popsi rózsát nyalni, bedugni a nyelvem, ujjam....:
)))

Igen ezt én is tapasztaltam
Egy kis popsi izgatás szex közben sokkal jobban feltüzeli a csajszit és gyorsabban elélvez tőle :P (Ez egy válasz omega14 üzenetére (2009. 09. 18. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 18. péntek 14:12

Egy kis popsi izgatás szex közben sokkal jobban feltüzeli a csajszit és gyorsabban elélvez tőle :P (Ez egy válasz omega14 üzenetére (2009. 09. 18. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Teljesen egyetértek veled hihetetlen jó ha a nyalás közben egy kicsit át lehet vándorolni és a popót is izgatni nyalogatni meg ujjazni. Az elején nehezen ment de most már élvezi nagyon és tényleg hamarabb el is tud menni ha szex közbe hátul is izgatom.