én a szex hevében a párom popsiját szoktam puszilgatni/hrapdálni, de konkrétan a popsilukacskáját nem nyalnám ki.mondjuk nem is hagyná a nyalakodást, de a szex kozbeni popsi ujjazásnak nem mondott még nemet, sot élvezte/élvezi is
nyelv ujj nem ugyanaz
lehet hogy hulyén hangzik de nagyon sok dolgot a kezunkbe veszunk de nem tesszuk a szánkba
lehet hogy hulyén hangzik de nagyon sok dolgot a kezunkbe veszunk de nem tesszuk a szánkba
A közelmúltban élvezettel nyaltam kedvesem gyönyörű popsilyukát és az izgalom hevében véletlenül a számba pukizott. Mind a ketten nagyon meglepődtünk! Ő zavarba jött, de én néhány pillanat múlva, már nyaltam is tovább, mintha semmi sem történt volna. Végül is, semmi rossz nem történt és nem is volt undorító.
Cselédet keresünk, aki kinyalja popsinkat miközben szeretkezünk. Tiszta, leinformálható szolga, szolgalány jelentkezését várjuk.
Mi ismerünk egy párt, aki képes lenne ilyenre.
(Ez egy válasz kacumi üzenetére (2009. 09. 30. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 09:37
Cselédet keresünk, aki kinyalja popsinkat miközben szeretkezünk. Tiszta, leinformálható szolga, szolgalány jelentkezését várjuk.
Sziasztok! Engem érdekelne a dolog. Ha még aktuális, a részleteket megbeszélhetnénk priviben.
(Ez egy válasz kacumi üzenetére (2009. 09. 30. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 09:37
Mi a baricsajommal rendszeresen nyaljuk egymás lukát.
ő külön is szeret így kényeztetni.Jó mélyen benyal.baromi jó...
ő külön is szeret így kényeztetni.Jó mélyen benyal.baromi jó...
a szeretett noet mert ne
Imádom csinálni..?-))
az én párom is kinyalja a popsimat és nagyon hálás vagyok érte.......................
Hogy hálálod meg? Te is kinyalod neki? Mesélj.
(Ez egy válasz katika7326 üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 10. csütörtök 10:44
az én párom is kinyalja a popsimat és nagyon hálás vagyok érte.......................
bár az anál szex nem jön be söt utálom de ha csak nyalogatják imádom
Szia, Maarimar ezzel én is így vagyok,de én szívesen vissza is adom
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 10. csütörtök 12:37
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
bár az anál szex nem jön be söt utálom de ha csak nyalogatják imádom
egy szoval sem mondtam hogy csak egyoldalu a dolog
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 10. csütörtök 16:56
Törölt felhasználó (334574)
Szia, Maarimar ezzel én is így vagyok,de én szívesen vissza is adom
Én senki seggit nem nyalnám ki, ujjazás az oké, de hogy magát az ánuszgyűrűt nyalogassam, az sok.
Mondjuk valami álomnő lyukát 2 napi koplalás, alapos beöntés és tisztítás után, vagy ha nagyon dúl a love, talán, de nem hinném, hogy sokan kimossák tusfürdővel, vagy szapannal a lukukat szeretkezés előtt.
Meg akárhogy mosod, a seggnek szaga van !!!
Mondjuk valami álomnő lyukát 2 napi koplalás, alapos beöntés és tisztítás után, vagy ha nagyon dúl a love, talán, de nem hinném, hogy sokan kimossák tusfürdővel, vagy szapannal a lukukat szeretkezés előtt.
őszinte részvétem!
tényleg nem szívózásból, de akkor rossz nőket vetett elébed az Úr. én sosem éreztem, hogy barátnőm segglukszija büdös lett volna, még anál után sem, pedig sosem csinált beöntést. lehet szerencsés vagyok, bár más nőnál se éreztem, ahogy így visszaemlékezek, ráadásul elég jó a szimatom
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 10. csütörtök 21:31
tényleg nem szívózásból, de akkor rossz nőket vetett elébed az Úr. én sosem éreztem, hogy barátnőm segglukszija büdös lett volna, még anál után sem, pedig sosem csinált beöntést. lehet szerencsés vagyok, bár más nőnál se éreztem, ahogy így visszaemlékezek, ráadásul elég jó a szimatom
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Én senki seggit nem nyalnám ki, ujjazás az oké, de hogy magát az ánuszgyűrűt nyalogassam, az sok.
pedig nincs is jobb egy finom nöi popsi illata és izénél.
hát nem is tudom de fura vagy rendesen
2009. 12. 10. csütörtök 21:31
én vagyok a fura, mert nem nyalom ki más seggét? Abból szar távozik ember !!! Szar !!
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 12. 11. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
a pina meg enyhén pisis és egésznap izzad a nadrág alatt és ha nyalás elött nem zuhanyzik a Hölgy akkor ezt mind egyszerre nyalod le .
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 12. 13. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 13. vasárnap 19:26
én vagyok a fura, mert nem nyalom ki más seggét? Abból szar távozik ember !!! Szar !!

zkth

perssonna
Alana Summers