Imádom ha a párom nyelvvel kényezteti a popsim, de ez alap ha valaki az análszexet kedveli.
Valahogy igy
http://www.goldengate.hu/video/84654-Minel-inkabb-ANAL-jobb
:o) Pont olyan lányt keresek, aki élvezi. Szerintem jó móka akár szerepjátékkal összekötve:P Van akit érdekelne?
Imádjuk egymás seggjukát nyalni.
Remélem lesz fojtatás, jó csaj lehet a szomszéd asszony!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 20. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 20. csütörtök 17:48
Törölt felhasználó (732317)
Nekem eddig csak a párommal volt ilyen kapcsolatom ami a popónyalást a szexben lehetővé tette.
Tegnap viszont a szomszédasszony áthívott segíteni a függönykarnist felszerelni.Viszonylag hamar felfurtam és utána felment a létrára felrakni a függönyt én meg mivel szoknyában volt nem tudtam megállni és megsimitottam a lábát.Kicsit tiltakozott ,de mikor lejött és magamhoz szorítottam mondtam neki,hogy olyan gyönyörű feneke van nem tudtam ellenálni a kisértésnek.
Kibontotta magát a kezemből és mondta szimpi vagyok neki de nem csalja meg a férjét.
Nem tudom mi ütött belém de azt feleltem rá legalább egyszer had csókoljam meg a popóját.
Nagyot nevetett de nem tiltakozott.-Ha beéred ennyivel akkor tessék és megfordult felhúzta a szoknyáját és kikönyökölt az ablakpárkányra.
Legugoltam mögé és óvatosan megpusziltam a fenekét ,nem tiltakozott pedig azt hittem viccel.
Ekkor lehúztam a bugyiját és alaposan nekiáltam kinyalni az egész fenekét.Nekem is merevedésem lett ettől ,elővettem a farkam és közben míg a segglukát nyaltam elkezdtem kiverni.
Ezt látva elhúzódott és odavezetett az ágyhoz,lefektetett és a számra ült úgy ,hogy a segglukat a számrahelyezte közben a farkamat kézzel ő vette kezelésbe.Tövig bedugtam a nyelvem a lukba ,igaz először kicsit nehezen ment de aztán egyre jobban csúszott,miközben mozgatta magát a fejemen.Hamar elélveztem,iszonytosan jó érzés volt.
Ekkor leszált és mondta ez nagyon jól esett neki,ha szeretném máskor is kinyalnám.
Naná,hogy szeretném!Már alig várom!
)
Tegnap viszont a szomszédasszony áthívott segíteni a függönykarnist felszerelni.Viszonylag hamar felfurtam és utána felment a létrára felrakni a függönyt én meg mivel szoknyában volt nem tudtam megállni és megsimitottam a lábát.Kicsit tiltakozott ,de mikor lejött és magamhoz szorítottam mondtam neki,hogy olyan gyönyörű feneke van nem tudtam ellenálni a kisértésnek.
Kibontotta magát a kezemből és mondta szimpi vagyok neki de nem csalja meg a férjét.
Nem tudom mi ütött belém de azt feleltem rá legalább egyszer had csókoljam meg a popóját.
Nagyot nevetett de nem tiltakozott.-Ha beéred ennyivel akkor tessék és megfordult felhúzta a szoknyáját és kikönyökölt az ablakpárkányra.
Legugoltam mögé és óvatosan megpusziltam a fenekét ,nem tiltakozott pedig azt hittem viccel.
Ekkor lehúztam a bugyiját és alaposan nekiáltam kinyalni az egész fenekét.Nekem is merevedésem lett ettől ,elővettem a farkam és közben míg a segglukát nyaltam elkezdtem kiverni.
Ezt látva elhúzódott és odavezetett az ágyhoz,lefektetett és a számra ült úgy ,hogy a segglukat a számrahelyezte közben a farkamat kézzel ő vette kezelésbe.Tövig bedugtam a nyelvem a lukba ,igaz először kicsit nehezen ment de aztán egyre jobban csúszott,miközben mozgatta magát a fejemen.Hamar elélveztem,iszonytosan jó érzés volt.
Ekkor leszált és mondta ez nagyon jól esett neki,ha szeretném máskor is kinyalnám.
Naná,hogy szeretném!Már alig várom!
)
Szívesen kinyalnám egy pár feneke lyukát felváltva. Írjon akit érdekel.
(Ez egy válasz ggg36 üzenetére (2010. 05. 26. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jó videó! Tetszett!
Ilyen gyönyörű feneket én is szívesen nyalnék!
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2010. 05. 20. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 20. csütörtök 22:21
Ilyen gyönyörű feneket én is szívesen nyalnék!
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2010. 05. 20. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Valahogy igy
mi is szoktuk egymás segét nyalni valami oltári jo
(Ez egy válasz Tozzie üzenetére (2010. 05. 24. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 24. hétfő 12:04
:o) Pont olyan lányt keresek, aki élvezi. Szerintem jó móka akár szerepjátékkal összekötve:P Van akit érdekelne?
Engem csak a lány érdekel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 27. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 27. csütörtök 07:13
Törölt felhasználó (754709)
mi is szoktuk egymás segét nyalni valami oltári jo
Egyszer próbáltam, négykézláb, a csajszi meg nyalta. Hát most mit hazudjak, kellemes érzés volt, de ugye férfi létemre csak ne ez izgasson már, de azért érdemes kipróbálni, aki még nem próbálta, pl. egy örömlány segítségével.
feleségem rendszeresen nyaljuk egymást.oltári jó.még az első alkalomkor is.
Most már mi is nyaljuk egymást, a pasim is imádja !
nálunk is elöször furcsán nézet a csajom de már nagyon élvezi mikor nyalhatja a segem
Adni jó és kapni is.
A baj, hogy ha ő nyalja, akkor meg is akarja dugni, amit nem élvezek. Pedig szeretném.
A baj, hogy ha ő nyalja, akkor meg is akarja dugni, amit nem élvezek. Pedig szeretném.
anál jobb nincs is mikor egy nö meg dugja segünket!!!!!!!!!!én nagyon élvezem mikor nyalja és utána jol megdugja 1 vibrivel.oltári jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 18. péntek 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 18. péntek 04:17
Törölt felhasználó (86984)
Adni jó és kapni is.
imádom, ha engem nyalnak. Megfelelő higiénia mellett ez sosem marad viszonzatlan!
imádom, amikor nekem benyalnak, de azt is, ha én tehetem meg ezt a csajomnak. bár ő annyira nem szereti ezt.
én is imádom ha nyalják...és viszonzom is...
Nagyon-nagyon ritkán szoktuk a párommal csinálni, imádom.
Hölgypartnert keresek aki imádja a popónyalást Nyháza környékén. Nem fontos hogy viszonozd,de ha akarod,szívesen fogadom.A popsidjuka és a puncid nembaj ha szőrös.Legyé lcsinos.

zkth

puma111
Angela 2