Odaadó, kitartó popsi nyalás oda, esetleg vissza is? Fistingelést is bevállalok. Ápolt középkorú ffi vagyok.
Valami hihetetlen jó érzés, de eddig sajna csak kaptam, adni nem volt alkalmam.
Amikor először csináltam a csajomnak, tisztára odavolt. Aztán mondta, hogy Ő is akarja nekem. Hát az jobban bejött Neki, mint amikor én csináltam. Azóta szerencsére nem lehet leállítani. Nagyon bejön mindkettőnknek.
imádok popót nyalni
jo is de adok-kapok,ugy az igazi.
Ha már így alakult: keresek olyan csajt, aki szereti a popónyalást, adni is és kapni is, de természetesen orálisan (is) kényeztetném a hagyományos módon is. meg nem csak orálisan
Budapestit keresek.

ez az egyik kedvenc előjátékunk
Hölgypartnert keresek aki imádja a popónyalást Nyháza környékén. Nem fontos hogy viszonozd,de ha akarod,szívesen fogadom.A popsidjuka és a puncid nembaj ha szőrös.Legyé lcsinos.
Nagyon-nagyon ritkán szoktuk a párommal csinálni, imádom.
én is imádom ha nyalják...és viszonzom is...

imádom, amikor nekem benyalnak, de azt is, ha én tehetem meg ezt a csajomnak. bár ő annyira nem szereti ezt.
imádom, ha engem nyalnak. Megfelelő higiénia mellett ez sosem marad viszonzatlan!
anál jobb nincs is mikor egy nö meg dugja segünket!!!!!!!!!!én nagyon élvezem mikor nyalja és utána jol megdugja 1 vibrivel.oltári jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 18. péntek 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 18. péntek 04:17
Törölt felhasználó (86984)

Adni jó és kapni is.
A baj, hogy ha ő nyalja, akkor meg is akarja dugni, amit nem élvezek. Pedig szeretném.
A baj, hogy ha ő nyalja, akkor meg is akarja dugni, amit nem élvezek. Pedig szeretném.
Adni jó és kapni is.
nálunk is elöször furcsán nézet a csajom de már nagyon élvezi mikor nyalhatja a segem
Most már mi is nyaljuk egymást, a pasim is imádja !
feleségem rendszeresen nyaljuk egymást.oltári jó.még az első alkalomkor is.
Egyszer próbáltam, négykézláb, a csajszi meg nyalta. Hát most mit hazudjak, kellemes érzés volt, de ugye férfi létemre csak ne ez izgasson már, de azért érdemes kipróbálni, aki még nem próbálta, pl. egy örömlány segítségével.
Engem csak a lány érdekel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 27. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 27. csütörtök 07:13
Törölt felhasználó (754709)

mi is szoktuk egymás segét nyalni valami oltári jo
mi is szoktuk egymás segét nyalni valami oltári jo
(Ez egy válasz Tozzie üzenetére (2010. 05. 24. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 24. hétfő 12:04

:o) Pont olyan lányt keresek, aki élvezi. Szerintem jó móka akár szerepjátékkal összekötve:P Van akit érdekelne?