ez az egyik kedvenc előjátékunk
Ha már így alakult: keresek olyan csajt, aki szereti a popónyalást, adni is és kapni is, de természetesen orálisan (is) kényeztetném a hagyományos módon is. meg nem csak orálisan
Budapestit keresek.

jo is de adok-kapok,ugy az igazi.
imádok popót nyalni
Amikor először csináltam a csajomnak, tisztára odavolt. Aztán mondta, hogy Ő is akarja nekem. Hát az jobban bejött Neki, mint amikor én csináltam. Azóta szerencsére nem lehet leállítani. Nagyon bejön mindkettőnknek.
Valami hihetetlen jó érzés, de eddig sajna csak kaptam, adni nem volt alkalmam.
Odaadó, kitartó popsi nyalás oda, esetleg vissza is? Fistingelést is bevállalok. Ápolt középkorú ffi vagyok.
Én is élvezem amikor nyalogat aztán pedig megujjaz!!!
Ez nagyon jo! Én is bírom.
(Ez egy válasz aklim üzenetére (2010. 11. 30. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Örülnék neki én is, csak sajnos a párom nem akarja.. :-(
Nekem szinte minden barátnőm csinálta és én is mindenkinek. Gördülékenyen ment az egész.
Nem kellett senkit noszogatni. Imásom, ha nyalnak.
Mivel bi vagyok pasiknak szoktam nyalni, úgy veszem észre nekik is bejön.
Nem kellett senkit noszogatni. Imásom, ha nyalnak.
Mivel bi vagyok pasiknak szoktam nyalni, úgy veszem észre nekik is bejön.
(NEM társkereső!!!)

ha be vagyok indulva akkor ameddig csak be tudom dugni a nyelvem
én imádom ha nyalnak utána meg megdugnak
kevés csaj vevő rá, bezzeg ha nekik csinálják szeretik

akár órákig is nyalnám a popsit. Nagyon szeretem! Picit meg nyálazom az ujjam majd bedugom játszok egy picit, kihúzom, újra megnyalom majd vissza és közben nyalom a popsi környékét, ha kihúzom az ujjam bedugom a nyelvem ameddig csak tudom.
imádom a csjomnak csinálni és szereti is, de ha viszonozza nekem ciki, de k... jó
Én barátnőm is szereti, főleg ha az azt követő aktus végén a fenekére spriccelek. Abba még bele is szokott remegni.
én nagyon szeretem ha nyalja a partnerem a fenekemet,
és én meg kifejezetten imádom a popsit nyalogatni,egybe a puncival bőnyállal.
hmmmmmmmm
és én meg kifejezetten imádom a popsit nyalogatni,egybe a puncival bőnyállal.
hmmmmmmmm
Nekem nemrég ugy kinyalták...az vmi csucs volt. Jo lenne ujra átélni.