Szerencsére nálunk nincs ebből probléma,szívesen nyaljuk egymás popsiját.
Nagyon tudjuk élvezni! Mikor a hegyes nyelv benne jár , szuper érzés!
Csak ajánlani tudom mindenkinek hogy próbálja ki, nem bánja meg!
Nagyon tudjuk élvezni! Mikor a hegyes nyelv benne jár , szuper érzés!
Csak ajánlani tudom mindenkinek hogy próbálja ki, nem bánja meg!
Irigykedve olvasom a hozzászólásokat. Én nagyon szeretném a párom popsiját kényeztetni, de nem enged oda. Ha elfeledkeztem magamról és ösztönösen arra téved a nyelvem, egyből elhúzza
Akikkel voltam eddig, többségük imádta. Volt olyan partnerem, aki csak ezt kérte tőlem, mert a farka szopását már nem találta olyan izgatónak. Hatalmasat spriccelt a végén ahogy kinyaltam neki..
egyszer, jó régen, mikor még udvarolt nekem férjem, megtörtént. nem voltam felkészülve rá, szóval semmi irrigálás nem volt, de tiszták voltunk, és illatosak! ismeretlen, nagyon erotikus, fura és nem kellemetlen élmény volt! talán ha akkor éppen nem névnapoztunk volna, és ha nem ittunk volna, hát bizony meg se engedtem volna....de ittunk és ünnepeltünk...így aztán, vissza is kapta tőlem nyomban! nem bántam meg, se ezt, se azt!
Lánynak imádtam nyalni és mélyen bedugni a nyelvem a popsijába, de egyszer fiúnak is ott voltam közel, a farkát simogatva majdnem bedugtam a nyelvem. Finom illatos és szőrtelen volt, már bánom, hogy nem tettem de ha esélyem lesz, nem hagyom ki.
Én is szeretem, nyalta már pasi is nő is, jó érzés izgató
Kiki is előszeretettel múveli,imadják a pasijai.
Azért annyira nem voltak ők heterók .
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 08. 15. szombat 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 15. szombat 19:26
Jó is segget nyalni. Melegként sok férfi segget nyaltam már, főleg heterókét.
Aki nem szereti annak valami baja van! Minden partnerem imádta ahogy én is!
Egy alkalommal a srác szerette volna, hogy csinálja, amit elöszőr furcsáltam, de engedtem. Nagyon tetszett annyira el lazultam, hogy fájdalom nélkül betudta dugni a farkát.
Én nagyon élvezem, amikor nekem csinálják, hihetetlenül jó érzés.
Mindketten imádjuk
Jó is segget nyalni. Melegként sok férfi segget nyaltam már, főleg heterókét.
Imádom adni is kapni is! Csak nincs kível!
Adni mindenképp mennyei, imádok így kényeztetni, de tapasztalatom szerint sajnos kevesen nyitottak rá. Átélni (én kaptam) csak egyszer volt lehetőségem, de elég csodás, különlegesen bizsergető élmény, szívesen feláldoznám magam a női nyelvek kísérletezésének oltárán
Amikor előszőr nyalták a popsim akkor majd el ájultam annyira isteni volt...sajnos csak 2x fordult elő velem... és mivel tudom mennyire isteni így örömmel nyaltam is már popsit és imádtma nézni a hölgy arcát rezdüléseit érezni hogy mennyire élvezi, hogy lucskosra nyalom a popsilyukát :p
Imádok nyalni popsit is és ha viszonozzák az mégjobb!
Nagyon jó erzés, adni es kapni is
Egyszerűen imádom.
Nekem egy csaj kinyalta nagyon élveztem jó lenne megint

zkth