Ha egyszer kinyalna a párod , utána lenne már rá igényed
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 20. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 20. péntek 09:31
Törölt felhasználó (290443)
Egy szép női popsit bármikor szívesen kinyalok. Arra, hogy az enyémet nyalogassák nincs igényem.
akkor te még nem probátad,fantasztikus érzés ahogy nyalja a lukad egy női nyelv.igen is ott is van rengeteg erogén zona még a férfiaknál is
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 20. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 20. péntek 09:31
Törölt felhasználó (290443)
Egy szép női popsit bármikor szívesen kinyalok. Arra, hogy az enyémet nyalogassák nincs igényem.
Mi is imádjuk a párommal egymás popsiát kényztetni. Nyelvel, vibrivel, farokkal...
Errol szivesen neznek fotokat is
Szerintem izgalmas lenne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 16. péntek 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 16. péntek 19:19
Szerintem izgalmas lenne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 16. péntek 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (749903)
Sziasztok.Nálunk oda vissza működik a popó nyalás és a popó dugás is
Nekem először volt abban részem hogy felcsatolható farokkal megdugjam a férfim
Hm...Érdekes és egyben borzasztóan izgató dolog
Csak kérnie kell tőlem és megteszem.
Tényleg jó ébresztőnek az iromány
A párom szereti , ha kényeztetem a popsiját és én sem hagynám ki semmi pénzért
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 20. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 20. péntek 06:31
A párom szereti , ha kényeztetem a popsiját és én sem hagynám ki semmi pénzért
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 20. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
ez a egyik legizgatóbb dolog a szex-ben mégis sokaknál tabu téma... Én nem csak azt szeretem ha nekem csinálják... olyan férfi kell.. aki engedi.. hogy maximálisan birtokoljam a testét ...ha éppen olyanom van... nyilván fontos tényező a neveltetés... kinél mi a tabu.. sok minden fejben dől el és én nem fecsérlem olyanra az időm aki nyávog... juj a popsim tabu.. ha kellően érett szexuálisan is az a partner és higiéniai szempontok is adottak.. akkor Nem tudok annál izgatóbb dolgot mikor egy férfi a popsim szeretgeti... totál mindegy hogy a nyelvével vagy a fark*val .. csak szeretgesse.. na de így korán reggel nem is izgatóm a jó népet.....
Ez nagyon igaz....
2012. 04. 20. péntek 06:31
ez a egyik legizgatóbb dolog a szex-ben mégis sokaknál tabu téma... Én nem csak azt szeretem ha nekem csinálják... olyan férfi kell.. aki engedi.. hogy maximálisan birtokoljam a testét ...ha éppen olyanom van... nyilván fontos tényező a neveltetés... kinél mi a tabu.. sok minden fejben dől el és én nem fecsérlem olyanra az időm aki nyávog... juj a popsim tabu.. ha kellően érett szexuálisan is az a partner és higiéniai szempontok is adottak.. akkor Nem tudok annál izgatóbb dolgot mikor egy férfi a popsim szeretgeti... totál mindegy hogy a nyelvével vagy a fark*val .. csak szeretgesse.. na de így korán reggel nem is izgatóm a jó népet.....
Ez kölcsönös nálunk, bár a páromnak csak nyalni szoktam a popsiját.Viszont ő meg is ujjaz. Van egy dupla végű vibrink azzal is megdug néha amit nagyon imádok,mert szeretem ha a prosztatámat kényezteti.
nekem még arra nem sikerült rávenni hogy megdugjon
Hm...Értem nekem ez eddig kimaradt
Sziasztok.Nálunk oda vissza működik a popó nyalás és a popó dugás is
Bármikor nagyon jó.Legutóbb egy hete próbált menekülni de aztán hagyta hogy jól beizgassam a popóját a páromnak punci nyalás után kicsit eltévedtem,
na jó, akkor ma, ha végzek, megejtjük
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 03. szombat 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
még mindig semmi pedig már nagyon vágyom rá.. brrrrhhhh
tudod Te mi a jó egy igazi Nőnek
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 03. szombat 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 03. szombat 09:14
Draga, ha en betteszem a popodba a nyelvem...a feneked is fog tudni beszelni
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 27. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 27. csütörtök 06:47
Na... ilyenben még nem volt részem....
Vadócka. Azt hiszem ezzel a pasival találkoztál hajnalban. Este lesz valami? Megígérted neki, hogy haraphat, ahol csak akar. Remélem ott fog, hogy itt legyél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 22. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 22. kedd 07:09
Apám egyik üzlettársa személyisége igen izgató volt számomra Az volt benne legvonzóbb... hogy nem akart megkefélni.. tiltott gyümölcs vagyok s voltam számára..
Nekem tetszett..jómegjelenésű.. érett férfi .. aki megjelenésével.. társadalmi helyzetével.. s nem utolsó sorban sármos szövegével könnyen hódított .. minden nő hever a lába előtt kedvére válogathat..
Én sem vagyok senki.. mindenki úgy emleget : "a főnök lánya ..az önetelt hülye pitsaaaa
"
Szóval.. történt egyszer.. hogy ..egyik este sokáig dolgoztunk..(vacak irodai munka adminisztrálásban segédkeztem.. akartam egy új csecsebecsét amiből már száz van de nekem a száz egy is kell). ilyenkor nyalizok apának... mert ő hiszi a valamit valamiért elvet)Nos.. apa elment édes kettesben maradtam Gáborral.. a negybetűs férfival aki nem akar tőlem semmit... ezen méláztam éppen .. mikor rám mosolygott és kérdezte: fáradt vagy.. nevetve mondtam.. ja ja.. oda jött hozzám.. s megmasszírozta a vállam.. így kettesben még jobban felkavart a férfi mohó tekintete... baromira tetszett.. láttam hogy kíván..
Azért nagy igyekezettel.. próbálta leplezni a vágyát.. felhúztam a szoknyám.. látta a kerek popsim amit falatnyi tangám még jobban kihangsúlyozott... kértem nyalja ki a popsim.. ő azt hitte rosszul hall... elvörösödött s szerintem meg is szédült.. előre hajoltam.... ő .. önkéntelenül.. ösztönösen lehajolt s tette amire kértem.. mohón csókolt bele.. harapdálta az ujjaival pásztázta a csiklóm... nyálasan szívta stb stb... addig csókolta és puszilt még azt nem érezte.. hogy elmentem....
Mielőtt felocsúdtam volna... már bennem volt a nagy és kemény férfiassága.... picit fájt..
Szinte fel sem fogtam.. mi történik velem... Persze tudtam.. mi fog következni... hisz akartam
Önkéntelenül is engedelmeskedtem.. élveztem mennyire kíván ..éreztem megfeszül a teste.. elment
ő is...Mikor pihentünk...megcsókolt.. én adtam neki egy puszit s halkan lihegtem köszi... és ott hagytam... Másnap úgy csináltam mintha semmi sem történt volna... ő jött és kért megint (lehetne)??
....kinevettem .. minek.. hisz meg volt s nem volt olyan állati ahogy én szeretném.. Ő megint állt s azt hitte rosszul hall "egy csitri visszautasítja...." ez nonszensz
Nekem tetszett..jómegjelenésű.. érett férfi .. aki megjelenésével.. társadalmi helyzetével.. s nem utolsó sorban sármos szövegével könnyen hódított .. minden nő hever a lába előtt kedvére válogathat..
Én sem vagyok senki.. mindenki úgy emleget : "a főnök lánya ..az önetelt hülye pitsaaaa
"Szóval.. történt egyszer.. hogy ..egyik este sokáig dolgoztunk..(vacak irodai munka adminisztrálásban segédkeztem.. akartam egy új csecsebecsét amiből már száz van de nekem a száz egy is kell). ilyenkor nyalizok apának... mert ő hiszi a valamit valamiért elvet)Nos.. apa elment édes kettesben maradtam Gáborral.. a negybetűs férfival aki nem akar tőlem semmit... ezen méláztam éppen .. mikor rám mosolygott és kérdezte: fáradt vagy.. nevetve mondtam.. ja ja.. oda jött hozzám.. s megmasszírozta a vállam.. így kettesben még jobban felkavart a férfi mohó tekintete... baromira tetszett.. láttam hogy kíván..
Azért nagy igyekezettel.. próbálta leplezni a vágyát.. felhúztam a szoknyám.. látta a kerek popsim amit falatnyi tangám még jobban kihangsúlyozott... kértem nyalja ki a popsim.. ő azt hitte rosszul hall... elvörösödött s szerintem meg is szédült.. előre hajoltam.... ő .. önkéntelenül.. ösztönösen lehajolt s tette amire kértem.. mohón csókolt bele.. harapdálta az ujjaival pásztázta a csiklóm... nyálasan szívta stb stb... addig csókolta és puszilt még azt nem érezte.. hogy elmentem....
Mielőtt felocsúdtam volna... már bennem volt a nagy és kemény férfiassága.... picit fájt..
Szinte fel sem fogtam.. mi történik velem... Persze tudtam.. mi fog következni... hisz akartam
Önkéntelenül is engedelmeskedtem.. élveztem mennyire kíván ..éreztem megfeszül a teste.. elment
ő is...Mikor pihentünk...megcsókolt.. én adtam neki egy puszit s halkan lihegtem köszi... és ott hagytam... Másnap úgy csináltam mintha semmi sem történt volna... ő jött és kért megint (lehetne)??
....kinevettem .. minek.. hisz meg volt s nem volt olyan állati ahogy én szeretném.. Ő megint állt s azt hitte rosszul hall "egy csitri visszautasítja...." ez nonszensz
nem kell sietni
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 21. hétfő 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Evidens.. hogy lesz beszámoló"ha" lesz tapasztalás
nem sietek.. keresgélem a megfelelő partnert...
nem sietek.. keresgélem a megfelelő partnert...
Ennek igazán örülök....nekem meg már egyszer jó volt))
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 22. kedd 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 22. kedd 07:19
Látomás az oka.... ő inspirál....

zkth