Maximum dícséretet!
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2012. 11. 05. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 05. hétfő 11:20

A barátnőm nagyon ápolt, a segge luka is mindig tiszta, én meg rendszeresen nyalom is, megbaszom a nyelvemmel. Szerintetek el lehet így valamit kapni, vannak veszélyei?
Sziasztok!
Ezt a témát még én indítottam 7 éve!
És mennyi hozzászólás!
Szép napot!
Ezt a témát még én indítottam 7 éve!

És mennyi hozzászólás!

Szép napot!
Az én párom nagyon élvezi én is szeretem csinálni,gyakran kinyalom aztán jol meg is baszom a seggét. Tegnap este is igy volt. Tele élveztem a lyukát.
Én nyalhatom, ujjazhatom és általában dughatom is.
És imádom. És ő is szereti.
És imádom. És ő is szereti.
Ízlések és pofonok.... A popsinyalás élvezetes, de inkább az előjáték kategória. Olyan ez, mintha nem a sertéspörköltet, hanem a mellé járó uborkasalátát helyeznéd az étkezés fő helyére.
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 26. csütörtök 08:30

a popsi nyalás már a SEX fogalmának felsőbb foka, isteni dolog, mi apucsítós formában kedveljük
A barátnőm nagyon ápolt, a segge luka is mindig tiszta, én meg rendszeresen nyalom is, megbaszom a nyelvemmel. Szerintetek el lehet így valamit kapni, vannak veszélyei?
Ahogy mondod,voltam én is olyan izgalmi állapotban,hogy simán beengedtem volna de fontos a megfelelő törődés ami nem egyik napról a másikra megy mert ha nem a nő megutálja egy életre......mondják a profik....na ezen dolgozom én is .
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 26. csütörtök 20:31
Törölt felhasználó (295546)

az általad említett érzéki nyalogatást én is imádom....
persze nem mindenki, de sok nő rávehető a posiszexre megfelelő törődéssel.....
persze nem mindenki, de sok nő rávehető a posiszexre megfelelő törődéssel.....
Kandúrmarci szívemből beszélsz........te is tudod mitől döglik a légy!!!!!......zuhany alatt minden jó!!!
Párom is szereti,ha nyelvemmel izgatom a popsiját,de anális szexig még nem jutottunk el.

az általad említett érzéki nyalogatást én is imádom....
persze nem mindenki, de sok nő rávehető a posiszexre megfelelő törődéssel..... (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 25. szerda 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 25. szerda 23:31
persze nem mindenki, de sok nő rávehető a posiszexre megfelelő törődéssel..... (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 25. szerda 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (853193)

Igazad van Rocco én egyszerűen imádom és élvezem is ha a popsimat nyalogatják viszont popsi dugást én sem engedem , rajta vagyok a dolgon mert érdekel,ja és a 69 mikor a pasi van fölül az eszméletlen jó leírhatatlan,hogy milyen izgalomba kerülök , kezemmel finoman széthúzom a nyelvemmel érzékien nyalogatom ......isteni!!!!!
Cirrrmi, Te nagyon érzéki, nagyon szexi, nagyon jó nő lehetsz. Irigylem a pasidat, jó lenne a helyében lenni. A popónyalást én is kedvelem, csinálni is meg kapni is jó. Zuhanyozás közben erősen alulról oda irányítani a tojásokra és a popsilyukra, nagyon izgalomba tud hozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 25. szerda 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 25. szerda 23:31
Törölt felhasználó (853193)

Igazad van Rocco én egyszerűen imádom és élvezem is ha a popsimat nyalogatják viszont popsi dugást én sem engedem , rajta vagyok a dolgon mert érdekel,ja és a 69 mikor a pasi van fölül az eszméletlen jó leírhatatlan,hogy milyen izgalomba kerülök , kezemmel finoman széthúzom a nyelvemmel érzékien nyalogatom ......isteni!!!!!
a popsi nyalás már a SEX fogalmának felsőbb foka, isteni dolog, mi apucsítós formában kedveljük
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 21. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 21. szombat 17:08
Törölt felhasználó (295546)

Sokan csaj szereti ha kinyalják a fenekét, de attól még nem biztos , hogy engedi megdugni is....
Én is !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 02. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 02. szerda 08:12

Törölt felhasználó (805295)
VIP

Most így kívánom!

Előjáték közben a popó nyalást adni és kapni is jó de a dugása az más tészta.
Gratulálok! Ügyes voltál! Segédeszközt nem próbáltatok? Mi most akarunk egy véknyabb vibrátort beszerezni a dp-hez
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 07. hétfő 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 07. hétfő 20:00

Törölt felhasználó (161902)

A párommal nemrég ismertettem meg az anális élvezeteket.Simán kinyaltam a kis helyes popsiját.Reakció:Úristen mit teszel te velem?Nagyon élvezte!!!Azóta odáig jutottunk,hogy el tudom juttatni a csúcsra azzal hogy a popsiját nyalom és dugom a nyelvemmel...őrült nagyot élvez ettől!Szereti azt is már, ha megdugom a popsiját,de dugásnál még rá kell segítenie a kezével,hogy elélvezzen.
A párommal nemrég ismertettem meg az anális élvezeteket.Simán kinyaltam a kis helyes popsiját.Reakció:Úristen mit teszel te velem?Nagyon élvezte!!!Azóta odáig jutottunk,hogy el tudom juttatni a csúcsra azzal hogy a popsiját nyalom és dugom a nyelvemmel...őrült nagyot élvez ettől!Szereti azt is már, ha megdugom a popsiját,de dugásnál még rá kell segítenie a kezével,hogy elélvezzen.
...nekem nemrég volt először benne részem, de űber király volt azóta is igénylem és a párom is mindketten imádjuk de a hab a tortán a hozzá párosult prosztata masszázs extra gigát élveztem...
nem csodálom, jó kis póz ez
Most így kívánom!