akkor az megjátsza magát
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 21. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 21. szombat 17:08
Törölt felhasználó (295546)

Sokan csaj szereti ha kinyalják a fenekét, de attól még nem biztos , hogy engedi megdugni is....
Az én párom nincs annyira oda azért, hogy nyaljam a fenekét, pedig szeretném...Ő viszont szokta az enyémet..a leg izgatóbb dolgok egyike..simán elélvezek tőle úgy,hogy a farkamhoz sem ér...volt, hogy kétszer egymás után elspricceltem így..
Nem.. nem játssza. A nyalogatás lehet kellemes, de a behatolás alapvetően szokatlan lehet.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 04. 22. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali.Nagyon élvezzük mindketten a popó nyalást.habár eleinte feleségemnek nem tetszett és amikor előszór meg ujjaztam miközben a punciját nyaltam nagyot élvezett.Atoll a naptól minden egyes alkalomkor odatolja a popsiját.Próbálkoztunk behatolással csak nem lazult el.Valamelyik alkalomkor a fotelban ültem,feleségem meg a kukiban.Nagyon jól mozgót.Közeledett a csúcsféle,gyorsult a mozgása és tejesen véletlenül becsusszant a popóba.Nagyot élveztünk.Később szopás közben újával izgatta szeglyukam,meg meg nyalta a végén megujjazott amire nagyot spricceltem.Óvatosan,érzéssel csináljuk,mink nagyon élvezzük.
.

Imádjuk!!!!
A párom hasra fekszik, én széthúzom a popsiját, egy kis nyálat csorgatok a lyukhoz, ilyenkor olyan, mintha valami odafolyna...utána finoman nyalogatom. Őrülten élvezi!
A párom hasra fekszik, én széthúzom a popsiját, egy kis nyálat csorgatok a lyukhoz, ilyenkor olyan, mintha valami odafolyna...utána finoman nyalogatom. Őrülten élvezi!
Imádjuk!!!!
párom nem igazán van oda érte, de nyalás közben szereti ha az anusat is nyalom, és akkor simán bírja ha két ujjal dugom a fenekét, amit egyébként nem szert
Most így kívánom!

nem csodálom, jó kis póz ez
...nekem nemrég volt először benne részem, de űber király volt azóta is igénylem és a párom is mindketten imádjuk de a hab a tortán a hozzá párosult prosztata masszázs extra gigát élveztem...
A párommal nemrég ismertettem meg az anális élvezeteket.Simán kinyaltam a kis helyes popsiját.Reakció:Úristen mit teszel te velem?Nagyon élvezte!!!Azóta odáig jutottunk,hogy el tudom juttatni a csúcsra azzal hogy a popsiját nyalom és dugom a nyelvemmel...őrült nagyot élvez ettől!Szereti azt is már, ha megdugom a popsiját,de dugásnál még rá kell segítenie a kezével,hogy elélvezzen.
Gratulálok! Ügyes voltál! Segédeszközt nem próbáltatok? Mi most akarunk egy véknyabb vibrátort beszerezni a dp-hez
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 07. hétfő 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 07. hétfő 20:00

Törölt felhasználó (161902)

A párommal nemrég ismertettem meg az anális élvezeteket.Simán kinyaltam a kis helyes popsiját.Reakció:Úristen mit teszel te velem?Nagyon élvezte!!!Azóta odáig jutottunk,hogy el tudom juttatni a csúcsra azzal hogy a popsiját nyalom és dugom a nyelvemmel...őrült nagyot élvez ettől!Szereti azt is már, ha megdugom a popsiját,de dugásnál még rá kell segítenie a kezével,hogy elélvezzen.
Előjáték közben a popó nyalást adni és kapni is jó de a dugása az más tészta.
Én is !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 02. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 02. szerda 08:12

Törölt felhasználó (805295)
VIP

Most így kívánom!

Igazad van Rocco én egyszerűen imádom és élvezem is ha a popsimat nyalogatják viszont popsi dugást én sem engedem , rajta vagyok a dolgon mert érdekel,ja és a 69 mikor a pasi van fölül az eszméletlen jó leírhatatlan,hogy milyen izgalomba kerülök , kezemmel finoman széthúzom a nyelvemmel érzékien nyalogatom ......isteni!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 21. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 21. szombat 17:08
Törölt felhasználó (295546)

Sokan csaj szereti ha kinyalják a fenekét, de attól még nem biztos , hogy engedi megdugni is....
a popsi nyalás már a SEX fogalmának felsőbb foka, isteni dolog, mi apucsítós formában kedveljük
Cirrrmi, Te nagyon érzéki, nagyon szexi, nagyon jó nő lehetsz. Irigylem a pasidat, jó lenne a helyében lenni. A popónyalást én is kedvelem, csinálni is meg kapni is jó. Zuhanyozás közben erősen alulról oda irányítani a tojásokra és a popsilyukra, nagyon izgalomba tud hozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 25. szerda 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 25. szerda 23:31
Törölt felhasználó (853193)

Igazad van Rocco én egyszerűen imádom és élvezem is ha a popsimat nyalogatják viszont popsi dugást én sem engedem , rajta vagyok a dolgon mert érdekel,ja és a 69 mikor a pasi van fölül az eszméletlen jó leírhatatlan,hogy milyen izgalomba kerülök , kezemmel finoman széthúzom a nyelvemmel érzékien nyalogatom ......isteni!!!!!
az általad említett érzéki nyalogatást én is imádom....
persze nem mindenki, de sok nő rávehető a posiszexre megfelelő törődéssel..... (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 25. szerda 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 25. szerda 23:31
persze nem mindenki, de sok nő rávehető a posiszexre megfelelő törődéssel..... (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 25. szerda 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (853193)

Párom is szereti,ha nyelvemmel izgatom a popsiját,de anális szexig még nem jutottunk el.

Kandúrmarci szívemből beszélsz........te is tudod mitől döglik a légy!!!!!......zuhany alatt minden jó!!!