Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#687   2013. 12. 28. szombat 15:55
X Törölt felhasználó (454736)
hat...en meg nem probaltam.de soktol halottam hogy nagyon jo erzes.majd ha ugy lesz enis ki probalom
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2013. 12. 21. szombat 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 21. szombat 10:26
Finom dolog adni és kapni is. Izgató tud lenni !!!
#686   2013. 12. 21. szombat 10:26
Maya Kitten 74 Maya Kitten 74
Finom dolog adni és kapni is. Izgató tud lenni !!!
#685   2013. 10. 16. szerda 18:09
X Törölt felhasználó (825000)
Nyalnék is, nyalhatnának is. Egyiktől sem undorodom valahogy circling
#684   2013. 10. 16. szerda 07:12
zsozs70 zsozs70 VIP
igazad van
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 25. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (877783)
2013. 09. 25. szerda 19:49
Főleg ha csurog rajta a geci smile akkor könyebben bele lehet dugni a nyelved smile
#683   2013. 10. 16. szerda 07:12
zsozs70 zsozs70 VIP
ezeket mi is szeretjük
(Ez egy válasz tombibp üzenetére (2013. 09. 29. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 29. vasárnap 11:38
Én a párommal (hölgy) imádjuk egymást nyalni. Mikor a páromat nyalom teljesen bevadul. A legnagyobb orgazmusai akkor vannak, mielőtt popó, gát és puncinyalás előzi meg az orgazmusát.
Ő is imád engem nyalni, ettől teljesen odavagyok. Odapucsítok négykézláb és nyalás közben feji a farkam ... húúúúúú.
Ha jól kinyal, akkor általában elő szokott kerülni egy kisebb análplug amit feldug nekem. Aztán jön egy fergeteges dugás, ami után ha elélvezett én akkorát lövök, hogy veszélyben szokott lenni a fal smile
#682   2013. 10. 15. kedd 10:04
odika79 odika79
Az jó azt én is szeretem csinálni.
(Ez egy válasz tombibp üzenetére (2013. 09. 29. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 29. vasárnap 11:38
Én a párommal (hölgy) imádjuk egymást nyalni. Mikor a páromat nyalom teljesen bevadul. A legnagyobb orgazmusai akkor vannak, mielőtt popó, gát és puncinyalás előzi meg az orgazmusát.
Ő is imád engem nyalni, ettől teljesen odavagyok. Odapucsítok négykézláb és nyalás közben feji a farkam ... húúúúúú.
Ha jól kinyal, akkor általában elő szokott kerülni egy kisebb análplug amit feldug nekem. Aztán jön egy fergeteges dugás, ami után ha elélvezett én akkorát lövök, hogy veszélyben szokott lenni a fal smile
#681   2013. 10. 14. hétfő 14:44
X Törölt felhasználó (858797)
Vettem a páromnak egy anál vibrátort előtte jól kinyaltam a popsiját, aztán finoman bedugtam neki! Nagyon nagyot élvezett!
#680   2013. 10. 14. hétfő 11:01
Maya Kitten 74 Maya Kitten 74
Szerintem is jó dolog.Adni is és kapni is.
#679   2013. 09. 29. vasárnap 11:38
tombibp tombibp
#678   2013. 09. 25. szerda 19:49
X Törölt felhasználó (877783)
Főleg ha csurog rajta a geci smile akkor könyebben bele lehet dugni a nyelved smile
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2013. 08. 18. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 18. vasárnap 08:30
a női popsiluknak különlegesen finom ize van
#677   2013. 09. 14. szombat 15:12
tdi19 tdi19
Szia! Ez engem is nagyon felizgat! Imádom mikor csinálják! Vagy én csinálom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295) VIP
2013. 08. 13. kedd 08:15
imádom engem nagyon felizgat(nyilván a megfelelő higiéniás szabályokat betartva).. éééés már akadt olyan férfi is aki engedte nekem is:P nyes
#676   2013. 09. 13. péntek 16:01
X Törölt felhasználó (893396) VIP
Én is imádok popsit nyalni!
#675   2013. 09. 03. kedd 16:36
X Törölt felhasználó (891834)
Spermás popsi lyukat szipesen tisztára nyalnék. finom
#674   2013. 09. 03. kedd 12:38
george.p.69 george.p.69
Na azért ha jól berusholva nyalod azt a popsit és azt érzed hogy a nyelveddel dugot seggbe a nőt az nem egy utolsó érzés! wink
#673   2013. 08. 20. kedd 12:44
Nyalka Nyalka
Egy szép lánynál mindent szeretek alaposan meg nyalni! smile
#672   2013. 08. 18. vasárnap 08:30
zsozs70 zsozs70
a női popsiluknak különlegesen finom ize van
#671   2013. 08. 17. szombat 07:40
X Törölt felhasználó (860654)
Tökéletes! smile
(Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2013. 08. 14. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 14. szerda 21:28
Mindketten csupaszak vagyunk lent. illetve egy-egy csík maradt csak. Egy finom tusolás közbeni símogatásnál, mintegy előjátékként is szokott lenni egy kis finom símogatás, ujjazás.
Én imádom amikor két ujjam a csupasz puncijában van, egy harmadik pedig a popsijában. Úgy lehet ilyenkor masszírozni, hogy már ettől benedvesedik, felizgul, s alig várja, hogy ne csak a kezem mozogjon...
A tusolóban néha fel szokta kínálni a popóját, hogy kinyaljam: imádom körbe körbe nyalogatni a rózsáját, miközben az ujjaimmal továbbra is masszírozom. Ahogyan mozognak az ujjaim, úgy nyalok néha kicsit be, vagy csak a gáton ide-oda. Ilyenkor szeretem egyszerre nyalni a csiklóját, majd a popóját. Szereti...
Ahogyan beindul mindkettőnk - merthogy eddigre áll nekem is rendesen - ő is szokott kényeztetni engem. Először csak még keményebbre szopja a farkam, miközben a golyóimat símogatja, majd lejjebb hajol és miközben előre dőlök, ő is finoman kinyal. Egész máshogyan nyal, mint én. Én szeretem körbe körbe nyalni, ő rögtön a lényegre tör, és a nyelvével ameddig csak tudja, mélyen kinyal. Imásom nézni közben, szexi, amint a párom térdel, de nem előttem, a farkamat szopva, hanem mögöttem, hátulról nyalva veri a farkamat.
Van úgy, hogy nem jutunk ki a tusolóból és már ott egymáséi leszünk. Pár év kitartó "nyalással" és izgatással megszerettettem vele az anális szexet is. Egy kis csalással pedig, amikor én őt dugom hátulról, ő is izgat engem a vibrátorával. Pár perc ilyen kényeztetésnél tóbbet egyikünk sem szokott bírni. Én érzem, amint a puncija ütemesen összehúzódik - intenzíven élvez, még a seggében is érzem wink - én pedig egy jókora adaggal tömöm ki a lyukát. Szeretek ilyenkor még benntmaradni és érezni, amint összehúzódik - van, hogy olyankor újra kezdjük, vagy máskor csak nézem, amint a spermám végig folyik a gátján, combján. Szexi nézni a fenekét és újra beleképzelni a farkam, amint lágyan kényeztetve, vagy vadul baszva mozog benne.

Mi így szeretjük egymást nyalni és kényezetni. smile
#670   2013. 08. 14. szerda 21:28
jaloezie jaloezie
Mindketten csupaszak vagyunk lent. illetve egy-egy csík maradt csak. Egy finom tusolás közbeni símogatásnál, mintegy előjátékként is szokott lenni egy kis finom símogatás, ujjazás.
Én imádom amikor két ujjam a csupasz puncijában van, egy harmadik pedig a popsijában. Úgy lehet ilyenkor masszírozni, hogy már ettől benedvesedik, felizgul, s alig várja, hogy ne csak a kezem mozogjon...
A tusolóban néha fel szokta kínálni a popóját, hogy kinyaljam: imádom körbe körbe nyalogatni a rózsáját, miközben az ujjaimmal továbbra is masszírozom. Ahogyan mozognak az ujjaim, úgy nyalok néha kicsit be, vagy csak a gáton ide-oda. Ilyenkor szeretem egyszerre nyalni a csiklóját, majd a popóját. Szereti...
Ahogyan beindul mindkettőnk - merthogy eddigre áll nekem is rendesen - ő is szokott kényeztetni engem. Először csak még keményebbre szopja a farkam, miközben a golyóimat símogatja, majd lejjebb hajol és miközben előre dőlök, ő is finoman kinyal. Egész máshogyan nyal, mint én. Én szeretem körbe körbe nyalni, ő rögtön a lényegre tör, és a nyelvével ameddig csak tudja, mélyen kinyal. Imásom nézni közben, szexi, amint a párom térdel, de nem előttem, a farkamat szopva, hanem mögöttem, hátulról nyalva veri a farkamat.
Van úgy, hogy nem jutunk ki a tusolóból és már ott egymáséi leszünk. Pár év kitartó "nyalással" és izgatással megszerettettem vele az anális szexet is. Egy kis csalással pedig, amikor én őt dugom hátulról, ő is izgat engem a vibrátorával. Pár perc ilyen kényeztetésnél tóbbet egyikünk sem szokott bírni. Én érzem, amint a puncija ütemesen összehúzódik - intenzíven élvez, még a seggében is érzem wink - én pedig egy jókora adaggal tömöm ki a lyukát. Szeretek ilyenkor még benntmaradni és érezni, amint összehúzódik - van, hogy olyankor újra kezdjük, vagy máskor csak nézem, amint a spermám végig folyik a gátján, combján. Szexi nézni a fenekét és újra beleképzelni a farkam, amint lágyan kényeztetve, vagy vadul baszva mozog benne.

Mi így szeretjük egymást nyalni és kényezetni. smile
#669   2013. 08. 14. szerda 08:24
X Törölt felhasználó (117875)
Én imádom ha a hölgy is szeret nyalakodni nálam nem lenne akadálya de finom is az
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295) VIP
2013. 08. 13. kedd 08:15
imádom engem nagyon felizgat(nyilván a megfelelő higiéniás szabályokat betartva).. éééés már akadt olyan férfi is aki engedte nekem is:P nyes
#668   2013. 08. 13. kedd 13:12
Glob112 Glob112
Én is imádok hölgyeknek puncit és popót nyalni ! wink

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: zkth zkth
Nyitás ideje: 2005. 02. 25. péntek
Üzenetek: 1027db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 19. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!