Vettem a páromnak egy anál vibrátort előtte jól kinyaltam a popsiját, aztán finoman bedugtam neki! Nagyon nagyot élvezett!
Az jó azt én is szeretem csinálni.
(Ez egy válasz tombibp üzenetére (2013. 09. 29. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 29. vasárnap 11:38
Én a párommal (hölgy) imádjuk egymást nyalni. Mikor a páromat nyalom teljesen bevadul. A legnagyobb orgazmusai akkor vannak, mielőtt popó, gát és puncinyalás előzi meg az orgazmusát.
Ő is imád engem nyalni, ettől teljesen odavagyok. Odapucsítok négykézláb és nyalás közben feji a farkam ... húúúúúú.
Ha jól kinyal, akkor általában elő szokott kerülni egy kisebb análplug amit feldug nekem. Aztán jön egy fergeteges dugás, ami után ha elélvezett én akkorát lövök, hogy veszélyben szokott lenni a fal
Ő is imád engem nyalni, ettől teljesen odavagyok. Odapucsítok négykézláb és nyalás közben feji a farkam ... húúúúúú.
Ha jól kinyal, akkor általában elő szokott kerülni egy kisebb análplug amit feldug nekem. Aztán jön egy fergeteges dugás, ami után ha elélvezett én akkorát lövök, hogy veszélyben szokott lenni a fal
ezeket mi is szeretjük
(Ez egy válasz tombibp üzenetére (2013. 09. 29. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Én a párommal (hölgy) imádjuk egymást nyalni. Mikor a páromat nyalom teljesen bevadul. A legnagyobb orgazmusai akkor vannak, mielőtt popó, gát és puncinyalás előzi meg az orgazmusát.
igazad van
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 25. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 25. szerda 19:49
Törölt felhasználó (877783)
Főleg ha csurog rajta a geci
akkor könyebben bele lehet dugni a nyelved
akkor könyebben bele lehet dugni a nyelved
Nyalnék is, nyalhatnának is. Egyiktől sem undorodom valahogy
Finom dolog adni és kapni is. Izgató tud lenni !!!
hat...en meg nem probaltam.de soktol halottam hogy nagyon jo erzes.majd ha ugy lesz enis ki probalom
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2013. 12. 21. szombat 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ne hagyd ki ha lesz alkalmad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 28. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 28. szombat 15:55
Törölt felhasználó (454736)
hat...en meg nem probaltam.de soktol halottam hogy nagyon jo erzes.majd ha ugy lesz enis ki probalom
egyszer majdnem majdnem meg tettem.de valami megis visza tartot. de ki nem fogom hagyni az biztos.alittolag nagyon elvezetes
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2013. 12. 28. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem az !
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 28. szombat 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 28. szombat 16:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 28. szombat 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (454736)
egyszer majdnem majdnem meg tettem.de valami megis visza tartot. de ki nem fogom hagyni az biztos.alittolag nagyon elvezetes
helló garantálom hogy nagyon jóóó én már voltam 2 nővel egyik szopott a másik nyalta a seggem !!
Adni imádom kapni csak szeretném. De biztos olyan jó mintha én csinálom másnak.
Én a mostani csajom fenekére nagyon rá vagyok izgulva, akár hányszor nyalom a punciját mindig nyalom a popsilukát is, imádom. Neki még újdonság, de egyre jobban élvezi, egyszer talán beengedi a farkam is a popsijába.
Régebben volt egy csajom aki szopás közben mikor a zacsit nyalta akkor oda-oda nyalt a popsilukamhoz is és rohadt jó érzés volt. Amit te írtál hogy pucsítasz és nyalás közben feji a farkad az nekem egyenlőre csak vágy, meg hogy bedugjon valamit, de biztos jó érzés, főleg mikor nagyon fel van spanolva az ember.
Régebben volt egy csajom aki szopás közben mikor a zacsit nyalta akkor oda-oda nyalt a popsilukamhoz is és rohadt jó érzés volt. Amit te írtál hogy pucsítasz és nyalás közben feji a farkad az nekem egyenlőre csak vágy, meg hogy bedugjon valamit, de biztos jó érzés, főleg mikor nagyon fel van spanolva az ember.
Szeretek popót nyalni,de kevesen értékelik. Némelyik liba úgy néz rám,mint egy perverz disznóra.
A páromnak én csináltam elöször. Nagyon élvezi néha könyörög,h nyaljam a popsiját! Szopás közben ö is lemegy nagyon élvezzük!
Szerintem kevés dolog ami annál szebb,
mint mikor az arcodra ül, a kívánatos segg.
mint mikor az arcodra ül, a kívánatos segg.
Imádom nyalni, de kevesen hagyják. Valahogy nem értem miért idegenkednek az emberek a nem megszokott dolgoktól. Biológiailag olyan terület, amit ha kényeztetnek szükségszerűen fantasztikus érzés.
Pedig fantasztikus érzés! Én imádom ha a párom csinálja! Nincs benne semmi perverzió szerintem.
(Ez egy válasz lakegeorge üzenetére (2014. 01. 12. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 12. vasárnap 09:34
Szeretek popót nyalni,de kevesen értékelik. Némelyik liba úgy néz rám,mint egy perverz disznóra.
Az ilyenek elég merevek lehetnek azex közben, el sem tudom képzelni, hogy önfeledten tudja a szexualitását megélni. Kizárt. Szar nekik
(Ez egy válasz lakegeorge üzenetére (2014. 01. 12. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 12. vasárnap 09:34
Én szeretem adni is..
Kapni is.
Kapni is.

zkth

Norbeee17
Laetitia