bizony bizony. tudom ez nem témába vág, de az én popsim már nem tabu kettőnk között, egyelőre csak az övé. de remélem már nem sokáig
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 25. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 25. péntek 09:48
Törölt felhasználó (876621)

Itt is érvényesül(het) az elv. Puding próbája, az evés
Mindkét fél részéről.

Itt is érvényesül(het) az elv. Puding próbája, az evés
Mindkét fél részéről.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 04. 25. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 25. péntek 09:25

engem eddig nem nagyon vonzott a dolog, de nemrég mikor a párom punciját nyaltam, valamilyen oknál fogva ahogy a hüvelynyílásánál táncolt a nyelvem, kicsit lejjebb nyaltam. aztán visszatérem a csiklójára, közben ahogy az ujjammal szintén a hüvelynyílását masszíroztam, szintén lejjebb kalandoztam. először csak a popsija és a puncija küzti részt simogattam finoman, majd kicsit felbátorodva olykor-olykor a popsijához is odaértem.élvezte ugyan, de a testmozgása azt közölte hogy talán kínosnak tartja dolgot, úgyhogy abba is hagytam. egyébként neki még szűz a popsija, bár már beszéltünk róla, hogy majd felavatom, csak kicsit még ódzkodik tőle. amúgy én nagyon felizgultam a popsijára - nyalni és ujjal izgatni is csodás
engem eddig nem nagyon vonzott a dolog, de nemrég mikor a párom punciját nyaltam, valamilyen oknál fogva ahogy a hüvelynyílásánál táncolt a nyelvem, kicsit lejjebb nyaltam. aztán visszatérem a csiklójára, közben ahogy az ujjammal szintén a hüvelynyílását masszíroztam, szintén lejjebb kalandoztam. először csak a popsija és a puncija küzti részt simogattam finoman, majd kicsit felbátorodva olykor-olykor a popsijához is odaértem.élvezte ugyan, de a testmozgása azt közölte hogy talán kínosnak tartja dolgot, úgyhogy abba is hagytam. egyébként neki még szűz a popsija, bár már beszéltünk róla, hogy majd felavatom, csak kicsit még ódzkodik tőle. amúgy én nagyon felizgultam a popsijára - nyalni és ujjal izgatni is csodás
Én minden partneremnek kinyaltam a popsiját is és mind nagyon élvezte. A párom már guggolt is fölém ùgy hogy a punciba élveztem előtte és nyaltam mindent mindenhol ...meg nyeltem is hihihi
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 25. péntek 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 25. péntek 00:25
Törölt felhasználó (896946)

Nekem eddig 3 hölgyet sikerült rávennem, hogy együtt kipróbáljuk a dolgot. Ebből 1 mindenáron viszonozni is akarta. Adni is, kapni is jó. Mindegyik ódzkodott tőle az elején, de végül mindegyik élvezte, van amelyikkel rendszeres előjáték rész lett, másokkal csak különleges alkalmakkor, pl. anál előtt csináljuk. Mindhárom ajánlotta barátnőinek is kipróbálásra. Én személy szerint különleges dolognak tartom - egy kapcsolat (még ha csak szexkapcsolat is) el kell jusson egy szintre, hogy ilyesmi megtörténhessen. De aki kapja, az igencsak kitüntetett helyzetben érezheti magát, mert azért ez még ma sem általánosan elfogadott, mindennapi dolog. Sajnos senkit nem sikerült még rávennem, hogy a szám fölé guggoljon, esetleg ráüljön, és úgy csináljam, pedig ez nagyon izgatna.
a női popsinek nagyon finom ize van én imádom
Eleinte csak én nyaltam ki a csajokat de már engem is alkalmanként kinyalnak
Mint a kisfilmemben is látható

Mint a kisfilmemben is látható

Nekem eddig 3 hölgyet sikerült rávennem, hogy együtt kipróbáljuk a dolgot. Ebből 1 mindenáron viszonozni is akarta. Adni is, kapni is jó. Mindegyik ódzkodott tőle az elején, de végül mindegyik élvezte, van amelyikkel rendszeres előjáték rész lett, másokkal csak különleges alkalmakkor, pl. anál előtt csináljuk. Mindhárom ajánlotta barátnőinek is kipróbálásra. Én személy szerint különleges dolognak tartom - egy kapcsolat (még ha csak szexkapcsolat is) el kell jusson egy szintre, hogy ilyesmi megtörténhessen. De aki kapja, az igencsak kitüntetett helyzetben érezheti magát, mert azért ez még ma sem általánosan elfogadott, mindennapi dolog. Sajnos senkit nem sikerült még rávennem, hogy a szám fölé guggoljon, esetleg ráüljön, és úgy csináljam, pedig ez nagyon izgatna.
Én szeretem adni is..
Kapni is.

Az ilyenek elég merevek lehetnek azex közben, el sem tudom képzelni, hogy önfeledten tudja a szexualitását megélni. Kizárt. Szar nekik
(Ez egy válasz lakegeorge üzenetére (2014. 01. 12. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 12. vasárnap 09:34

Szeretek popót nyalni,de kevesen értékelik. Némelyik liba úgy néz rám,mint egy perverz disznóra.
Pedig fantasztikus érzés! Én imádom ha a párom csinálja! Nincs benne semmi perverzió szerintem.
(Ez egy válasz lakegeorge üzenetére (2014. 01. 12. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 12. vasárnap 09:34

Szeretek popót nyalni,de kevesen értékelik. Némelyik liba úgy néz rám,mint egy perverz disznóra.
Imádom nyalni, de kevesen hagyják. Valahogy nem értem miért idegenkednek az emberek a nem megszokott dolgoktól. Biológiailag olyan terület, amit ha kényeztetnek szükségszerűen fantasztikus érzés.
Szerintem kevés dolog ami annál szebb,
mint mikor az arcodra ül, a kívánatos segg.
mint mikor az arcodra ül, a kívánatos segg.

A páromnak én csináltam elöször. Nagyon élvezi néha könyörög,h nyaljam a popsiját! Szopás közben ö is lemegy nagyon élvezzük!
Én a mostani csajom fenekére nagyon rá vagyok izgulva, akár hányszor nyalom a punciját mindig nyalom a popsilukát is, imádom. Neki még újdonság, de egyre jobban élvezi, egyszer talán beengedi a farkam is a popsijába.
Régebben volt egy csajom aki szopás közben mikor a zacsit nyalta akkor oda-oda nyalt a popsilukamhoz is és rohadt jó érzés volt. Amit te írtál hogy pucsítasz és nyalás közben feji a farkad az nekem egyenlőre csak vágy, meg hogy bedugjon valamit, de biztos jó érzés, főleg mikor nagyon fel van spanolva az ember.
(Ez egy válasz tombibp üzenetére (2013. 09. 29. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 29. vasárnap 11:38

Én a párommal (hölgy) imádjuk egymást nyalni. Mikor a páromat nyalom teljesen bevadul. A legnagyobb orgazmusai akkor vannak, mielőtt popó, gát és puncinyalás előzi meg az orgazmusát.
Ő is imád engem nyalni, ettől teljesen odavagyok. Odapucsítok négykézláb és nyalás közben feji a farkam ... húúúúúú.
Ha jól kinyal, akkor általában elő szokott kerülni egy kisebb análplug amit feldug nekem. Aztán jön egy fergeteges dugás, ami után ha elélvezett én akkorát lövök, hogy veszélyben szokott lenni a fal
Ő is imád engem nyalni, ettől teljesen odavagyok. Odapucsítok négykézláb és nyalás közben feji a farkam ... húúúúúú.
Ha jól kinyal, akkor általában elő szokott kerülni egy kisebb análplug amit feldug nekem. Aztán jön egy fergeteges dugás, ami után ha elélvezett én akkorát lövök, hogy veszélyben szokott lenni a fal

Adni imádom kapni csak szeretném. De biztos olyan jó mintha én csinálom másnak.
helló garantálom hogy nagyon jóóó én már voltam 2 nővel egyik szopott a másik nyalta a seggem !!

Szerintem az !
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 28. szombat 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 28. szombat 16:16

Törölt felhasználó (454736)

egyszer majdnem majdnem meg tettem.de valami megis visza tartot. de ki nem fogom hagyni az biztos.alittolag nagyon elvezetes
egyszer majdnem majdnem meg tettem.de valami megis visza tartot. de ki nem fogom hagyni az biztos.alittolag nagyon elvezetes
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2013. 12. 28. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ne hagyd ki ha lesz alkalmad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 28. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 28. szombat 15:55
Törölt felhasználó (454736)

hat...en meg nem probaltam.de soktol halottam hogy nagyon jo erzes.majd ha ugy lesz enis ki probalom