Szerintem élvezetes akár adni,akár kapni.
imádom nyalni a párom popsikáját...olyankor nagyon feláll a farkam...gyönyörű, rózsaszín kis luka van
YYYYeeeeeeeesssssssssssss!
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2014. 05. 22. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel énis igy vagyok,szinte elvárja,hogy nyaljam teljesen felizgulrá,nyelv újehet csak még a farkam
nem engedte be.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 05. 23. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 23. péntek 18:05
nem engedte be.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 05. 23. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
imádom nyalni a párom popsikáját...olyankor nagyon feláll a farkam...gyönyörű, rózsaszín kis luka van
Látom nem vagyok egyedul ezzel
imádom a popsi luk ízét
finom is az
imádom... annyira szép a popsikájának a luka...
imádom nyalni! :P
falamitől fantasztikus ize van a popsinak
Elég gáz, ha érzel valamit, mint ha máshol csinálnád. Fantasztikus íze? Ugyanolyan, mint ha a karját nyalogatnád. Vagy előtte becukrozza?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 06. 19. csütörtök 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 06. 19. csütörtök 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Neeefürgyééle...
Isteni !!!De, csak nőnek!!!
Sziasztok...nekem a legfőbb vágyam hogy egyszer kinyalja a fenekemet a párom de valahogy soha nem kapcsol szex közben amikor próbálok arra utalni, már a gondolattól is felizgulok, annyira szeretném, anális szex volt már, de ez még nem...Szerintetek hogyan vezessem rá?
Én imádom csinálni, masszázs közben mindíg csinálom a popsi és punci nyalást és mindíg bejön a partneremnek. Nagyon élvezik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 13. szombat 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 13. szombat 22:26
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 13. szombat 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (927929)
Sziasztok...nekem a legfőbb vágyam hogy egyszer kinyalja a fenekemet a párom de valahogy soha nem kapcsol szex közben amikor próbálok arra utalni, már a gondolattól is felizgulok, annyira szeretném, anális szex volt már, de ez még nem...Szerintetek hogyan vezessem rá?
Egyszerüen,mond neki hogy nyaljál,mert kívánod..
Hát nem is értem a párod. A formás popsidat kinyalni anál előtt az a minimum lenne.
Hátulról nyalasd a puncidat és közben kínáld oda a popsidat. Szerintem ha igazán kíván átszakadnak a gátlások. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 13. szombat 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Hátulról nyalasd a puncidat és közben kínáld oda a popsidat. Szerintem ha igazán kíván átszakadnak a gátlások. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 13. szombat 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is és a párom is imádja a másiknak nyalni a fenekét! Én alapból belenyalok mikor a punciját nyalom. Ő is mindég belenyal mikor úgy szopja a farkam, hogy a golyóim alá keveredik. A páromat nagyon izgatja ha prosztata masszázst adhat nekem, és akkor előtt egész hosszasan nyalja a fenekem, és ezt annyira élvezi hogy közben igen intenzíven nyögdécsel.....
szivesen megkostolnám a popsid izét
Pedig tényleg van íze a popsilyuknak. Én az előző csajomnál kattantam rá és a mostaniét is nyalom néha. Ugyan olyan ízük van. Alap a friss fürés, de annak ellenére érezni azt a semmihez sem hasonlítható ízt, ami természetesen finom
Valószínűleg ott más egy kicsit a bőr, másfajta váladékot termelhetnek a mirigyek. Az arc, hónalj, tenyér bőre is más.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 19. csütörtök 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 19. csütörtök 09:18
Valószínűleg ott más egy kicsit a bőr, másfajta váladékot termelhetnek a mirigyek. Az arc, hónalj, tenyér bőre is más.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 19. csütörtök 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
Elég gáz, ha érzel valamit, mint ha máshol csinálnád. Fantasztikus íze? Ugyanolyan, mint ha a karját nyalogatnád. Vagy előtte becukrozza?

zkth

pinabubus