.a Nőnek ez egy leírhatatlan kényeztetés...
Ajj... annyi mindennel kapcsolatban olvastam már ugyanezt, itt a GG-n. A mélytorkos szopatástól a DP-ig bezárólagosan.
Ajj... annyi mindennel kapcsolatban olvastam már ugyanezt, itt a GG-n. A mélytorkos szopatástól a DP-ig bezárólagosan.

Nemrég ismertem meg eme élvezetet...először csak a gondolattal játszottam, h mi lenne ha...
S egyszer, puncinyalás közben, oly vágy fogott el...leírhatatlan...amikor az ember a másiktól teljesen megrészegül, s nem gondolkodik, csak fel akarja falni...s ekkor nyelvem odaérintettem...
S testének rezdülése, hangja arról árulkodott, nagyon élvezte...s onnantól kezdve nem volt megállás...
Természetesen beszélgettünk róla, milyennek érezte, éreztem...
S onnantól kezdve...hátát simogatom, előttem feltérdel,majd fentről indulva, gerince mentén haladok, lassan, óvatosan....közben megharapom, belekarmolok testébe...majd mögé bújva, megfogom kerekded fenekét, s eleinte csak popsijának környékét csókolgatom,rácsapok erősebben, s utána a puncitól indulva, nyelvem fenekénél köt ki...
Nyelvem játékának hatására mindig fel kell állnia...s közben engem olyan vágy önt el...
Szerintem minden ember életében eljön az a Nő, akit teljesen felfalna... S nincs már semmilyen gátlása az embernek..
EÉn szeretem csinálni, imádom...a Nőnek ez egy leírhatatlan kényeztetés...bár inkább ők mondják el...
S egyszer, puncinyalás közben, oly vágy fogott el...leírhatatlan...amikor az ember a másiktól teljesen megrészegül, s nem gondolkodik, csak fel akarja falni...s ekkor nyelvem odaérintettem...
S testének rezdülése, hangja arról árulkodott, nagyon élvezte...s onnantól kezdve nem volt megállás...
Természetesen beszélgettünk róla, milyennek érezte, éreztem...
S onnantól kezdve...hátát simogatom, előttem feltérdel,majd fentről indulva, gerince mentén haladok, lassan, óvatosan....közben megharapom, belekarmolok testébe...majd mögé bújva, megfogom kerekded fenekét, s eleinte csak popsijának környékét csókolgatom,rácsapok erősebben, s utána a puncitól indulva, nyelvem fenekénél köt ki...
Nyelvem játékának hatására mindig fel kell állnia...s közben engem olyan vágy önt el...
Szerintem minden ember életében eljön az a Nő, akit teljesen felfalna... S nincs már semmilyen gátlása az embernek..
EÉn szeretem csinálni, imádom...a Nőnek ez egy leírhatatlan kényeztetés...bár inkább ők mondják el...

Tegnap este kb fél órát nyaltam a párom popsijat....mire ratertem a puncijara,már annyira nedves volt hogy elképzelni Sem tudjátok.probaljatok ki
Imádom nyalni a páromat eléggé fenék mániás vagyok, nagyon bele tudok feledkezni. Sajnos fordítva nincsen, régen kipróbáltuk de nem jött be neki, pedig hatalmasat élveztem akkor...így most csak én nyalok

Engem nagyon izgat a dolog.hosszú percekig szoktam nyalni a popsijat.imádom mikor negykezlab van és úgy nyalom neki
Mi is szoktuk oda vissa!Mindketten elvezzuk!!!

Mi szoktuk oda vissza, közben a párom farkát verem! Nagyon élvezi, így nem sokáig bírja!
Ha benne van a partner is ez jó kis élvezet oda-vissza is...:P
Mindíg akad egy kételkedő.

...szerintem nem, a fokhagyma segg, az csak az alakjára vonatkozik, bár a mai génterápiás világban, már ez sem igaz, vagyis, büdös a segg, de aki bírja, az nyalja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 13. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 13. hétfő 14:47

Törölt felhasználó (895926)

nem akarok cicomáskodni, ám azt mondják, akik próbálták, az én lyukamnak málnafagyi íze van....lehet azért, mert imádom a málnát, mindig van lehűtve, s nem telik el nap, hogy ne csipegetnék kicsit....próba szerencse, kíváncsi volnék arra, hogy a "fokhagymaseggű! kifejezés pl. a fokhagymát evők segge lyukának ízére vonatkozik?
...esetleg...érdekelne a dolog speciális esete....a mai papírárak mellett, nem csak élvezet lenne, hanem spórolós és környezetvédő zöld is! tehát vállalom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 16. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 16. vasárnap 14:40
Törölt felhasználó (790922)

Igazán jó én is imádom nyalni nagyon izgatónak találom és minden nö&hölgy puncija olyan nedves és úgy felizgul hogy öröm aztân a szex.Ha esetleg van jelenkezö írjon bátran!
...nagyon felizgattál, ha nem féltékeny a párod, kinyalhatnád az én seggemet is....
(Ez egy válasz baszos30 üzenetére (2014. 11. 16. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 16. vasárnap 15:10

Üdv.
Popsimat nyalta már, nő. Sőt megkérdezte, mit szólnék hozzá, ha fel is dutná az egyik ujját.
Gondoltam miért ne? Huh... a farkam egyből szét akart durranni amikor a nyelvével lassan kinyalt, és végül az ujját feldugta, a farkam a szájába vette és így szopott le. Tele kellett élveznem a száját, majd fel állt, fölém hajolt és rámköpte a spermát. Közölte most én jövök, rá ült az arcomra és ki kellett nyalnom a fenekét. Imádom, azóta minden partnerem fenekét izgatom a nyelvemmel, ha szereti ha nem szereti az anált, és mind oda van érte. Ennyi.
Popsimat nyalta már, nő. Sőt megkérdezte, mit szólnék hozzá, ha fel is dutná az egyik ujját.
Gondoltam miért ne? Huh... a farkam egyből szét akart durranni amikor a nyelvével lassan kinyalt, és végül az ujját feldugta, a farkam a szájába vette és így szopott le. Tele kellett élveznem a száját, majd fel állt, fölém hajolt és rámköpte a spermát. Közölte most én jövök, rá ült az arcomra és ki kellett nyalnom a fenekét. Imádom, azóta minden partnerem fenekét izgatom a nyelvemmel, ha szereti ha nem szereti az anált, és mind oda van érte. Ennyi.

Üdv.

Igazán jó én is imádom nyalni nagyon izgatónak találom és minden nö&hölgy puncija olyan nedves és úgy felizgul hogy öröm aztân a szex.Ha esetleg van jelenkezö írjon bátran!
De jó ezeket olvasni!
Engem is kinyalhatna valaki!

én imádom ha a női popsit nyalhatok és imádom ha engem nyalnak ki.a popsi ize finom
Finom.

Sziasztok
Olvasok olvasok de most már hozzá is szólok.
Igaz én pasi vagyok velem fordult elő hogy barátnőm nagy kebleit dugva úgy hogy az arca felé fordulva volt a fenekem megfogta csípőmet és az arcához húzta nyelvével csiklandozta belenyalt piszkálta.
Pillanatokon belül akkorát élveztem mint még soha.
Pasi társaim ezt érdemes beiktatni szex pózaink közé.
Olvasok olvasok de most már hozzá is szólok.
Igaz én pasi vagyok velem fordult elő hogy barátnőm nagy kebleit dugva úgy hogy az arca felé fordulva volt a fenekem megfogta csípőmet és az arcához húzta nyelvével csiklandozta belenyalt piszkálta.
Pillanatokon belül akkorát élveztem mint még soha.
Pasi társaim ezt érdemes beiktatni szex pózaink közé.
izgatna, hogy más férfi mit érez, ha érdes nyelvemmel nyálazom össze a popoját *************
elérhetőséget ne adj meg csak priviben
(Moderálva:ex)
elérhetőséget ne adj meg csak priviben
(Moderálva:ex)
puncinyalás közben mindig rá-rá térek a párom halványrózyaszín popsilyukára...