Nem mindenkiét, személy függő, viszont akiét igen, azt odaadással, mélyen nyelvvel belefurakodva is
Kapni is jó...

Kapni is jó...
Imádom nyalni a popsiját
isteni
oda vissza is kipróbálnám ...

Imádom!!!! Finoman csókolgatni, nyalogatni a popsilyukat...ahogy ellazul, és megnyílik az élvezet hatására...hmmmm...izgató!
Mi is szeretjük : )
Ez a legjobb dolog amit egy nővel lehet

Jobb, mint a puncid, nagyon szeretem akár egész nap nyalogatni
imádom a frisen fürdött csajnak a segét nyalni elöször megujazom aztán a rozsát körbrbe csolom ha mér elazultak az iznai nyelvemet bedugom éf bemt nyalogatomm istei mondhatom ahiy le írom már ál a faszom

Én imádok popsit nyalni!
Jó nyálasan, esetleg finoman ujjazgatni is..hmm
Jó nyálasan, esetleg finoman ujjazgatni is..hmm
Jó dolog oda és vissza is,próbáljatok ki,szerintem onnantól egy új dolog a sexuális életben.
én is nagyon szeretem a partnerem popsiját is nyalni)) puncitól elkalandozni.. és visszatérni nedves zamatos barlangba...))))
egy régebbi párom is szerettem nekem nyalni, élveztem is....)))
egy régebbi párom is szerettem nekem nyalni, élveztem is....)))
Imádom ! HMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!! Adni és kapni ...................
este megint hosszan nyaltam a popiját, közben 2 ujjal mozogtam ki-be a lucskos kis puncijában
F -tag -én is szeretem nyalni a popot e szeretném egy fiúét nyalni közben verni a farkát élvezésig hmmm
egyszer engem is kinyalt egy érett nő, azóta is vágyom arra hogy nyalják a segglukam, és persze én is kinyalnám lánynak, asszonynak...
Én is szeretem csinálni de a legjobb oda vissza
Ma reggel is meg volt. Hmmmmmmmm........ fincsíííííííííííííííííííííí.............- ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmmm, de szépen fogalmaztál.
Igen, akit felfalnál, bele bujnál a börébe is, rágyogyulnál. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 14. kedd 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 14. kedd 07:49
Igen, akit felfalnál, bele bujnál a börébe is, rágyogyulnál. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 14. kedd 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (407712)

Nemrég ismertem meg eme élvezetet...először csak a gondolattal játszottam, h mi lenne ha...
S egyszer, puncinyalás közben, oly vágy fogott el...leírhatatlan...amikor az ember a másiktól teljesen megrészegül, s nem gondolkodik, csak fel akarja falni...s ekkor nyelvem odaérintettem...
S testének rezdülése, hangja arról árulkodott, nagyon élvezte...s onnantól kezdve nem volt megállás...
Természetesen beszélgettünk róla, milyennek érezte, éreztem...
S onnantól kezdve...hátát simogatom, előttem feltérdel,majd fentről indulva, gerince mentén haladok, lassan, óvatosan....közben megharapom, belekarmolok testébe...majd mögé bújva, megfogom kerekded fenekét, s eleinte csak popsijának környékét csókolgatom,rácsapok erősebben, s utána a puncitól indulva, nyelvem fenekénél köt ki...
Nyelvem játékának hatására mindig fel kell állnia...s közben engem olyan vágy önt el...
Szerintem minden ember életében eljön az a Nő, akit teljesen felfalna... S nincs már semmilyen gátlása az embernek..
EÉn szeretem csinálni, imádom...a Nőnek ez egy leírhatatlan kényeztetés...bár inkább ők mondják el...
S egyszer, puncinyalás közben, oly vágy fogott el...leírhatatlan...amikor az ember a másiktól teljesen megrészegül, s nem gondolkodik, csak fel akarja falni...s ekkor nyelvem odaérintettem...
S testének rezdülése, hangja arról árulkodott, nagyon élvezte...s onnantól kezdve nem volt megállás...
Természetesen beszélgettünk róla, milyennek érezte, éreztem...
S onnantól kezdve...hátát simogatom, előttem feltérdel,majd fentről indulva, gerince mentén haladok, lassan, óvatosan....közben megharapom, belekarmolok testébe...majd mögé bújva, megfogom kerekded fenekét, s eleinte csak popsijának környékét csókolgatom,rácsapok erősebben, s utána a puncitól indulva, nyelvem fenekénél köt ki...
Nyelvem játékának hatására mindig fel kell állnia...s közben engem olyan vágy önt el...
Szerintem minden ember életében eljön az a Nő, akit teljesen felfalna... S nincs már semmilyen gátlása az embernek..
EÉn szeretem csinálni, imádom...a Nőnek ez egy leírhatatlan kényeztetés...bár inkább ők mondják el...

Imadjak a lanyok es en is imadom nyalni es nyalatni is!
Egyre jobban imádom a párom popsijat nyalni.már talán jobban beizgulok tőle mint a puncijatol.szerencsére Ő is imádja. Nagyon benedvesedik tőle.elmenni sajnos nem képes közben,de közel kerül hozzá.azt imádom mikor negykezlab van én meg hosszasan nyalom

S szerintem ehhez tényleg szükséges a másik iránti mérhetetlen vonzalom, vágy megléte...
Bár szinte mindenhez...