Mi szoktuk oda vissza, közben a párom farkát verem! Nagyon élvezi, így nem sokáig bírja!
Mi is szoktuk oda vissa!Mindketten elvezzuk!!!

Engem nagyon izgat a dolog.hosszú percekig szoktam nyalni a popsijat.imádom mikor negykezlab van és úgy nyalom neki
Imádom nyalni a páromat eléggé fenék mániás vagyok, nagyon bele tudok feledkezni. Sajnos fordítva nincsen, régen kipróbáltuk de nem jött be neki, pedig hatalmasat élveztem akkor...így most csak én nyalok

Tegnap este kb fél órát nyaltam a párom popsijat....mire ratertem a puncijara,már annyira nedves volt hogy elképzelni Sem tudjátok.probaljatok ki
Nemrég ismertem meg eme élvezetet...először csak a gondolattal játszottam, h mi lenne ha...
S egyszer, puncinyalás közben, oly vágy fogott el...leírhatatlan...amikor az ember a másiktól teljesen megrészegül, s nem gondolkodik, csak fel akarja falni...s ekkor nyelvem odaérintettem...
S testének rezdülése, hangja arról árulkodott, nagyon élvezte...s onnantól kezdve nem volt megállás...
Természetesen beszélgettünk róla, milyennek érezte, éreztem...
S onnantól kezdve...hátát simogatom, előttem feltérdel,majd fentről indulva, gerince mentén haladok, lassan, óvatosan....közben megharapom, belekarmolok testébe...majd mögé bújva, megfogom kerekded fenekét, s eleinte csak popsijának környékét csókolgatom,rácsapok erősebben, s utána a puncitól indulva, nyelvem fenekénél köt ki...
Nyelvem játékának hatására mindig fel kell állnia...s közben engem olyan vágy önt el...
Szerintem minden ember életében eljön az a Nő, akit teljesen felfalna... S nincs már semmilyen gátlása az embernek..
EÉn szeretem csinálni, imádom...a Nőnek ez egy leírhatatlan kényeztetés...bár inkább ők mondják el...
S egyszer, puncinyalás közben, oly vágy fogott el...leírhatatlan...amikor az ember a másiktól teljesen megrészegül, s nem gondolkodik, csak fel akarja falni...s ekkor nyelvem odaérintettem...
S testének rezdülése, hangja arról árulkodott, nagyon élvezte...s onnantól kezdve nem volt megállás...
S onnantól kezdve...hátát simogatom, előttem feltérdel,majd fentről indulva, gerince mentén haladok, lassan, óvatosan....közben megharapom, belekarmolok testébe...majd mögé bújva, megfogom kerekded fenekét, s eleinte csak popsijának környékét csókolgatom,rácsapok erősebben, s utána a puncitól indulva, nyelvem fenekénél köt ki...
Nyelvem játékának hatására mindig fel kell állnia...s közben engem olyan vágy önt el...
Szerintem minden ember életében eljön az a Nő, akit teljesen felfalna... S nincs már semmilyen gátlása az embernek..
EÉn szeretem csinálni, imádom...a Nőnek ez egy leírhatatlan kényeztetés...bár inkább ők mondják el...

.a Nőnek ez egy leírhatatlan kényeztetés...
Ajj... annyi mindennel kapcsolatban olvastam már ugyanezt, itt a GG-n. A mélytorkos szopatástól a DP-ig bezárólagosan.
Ajj... annyi mindennel kapcsolatban olvastam már ugyanezt, itt a GG-n. A mélytorkos szopatástól a DP-ig bezárólagosan.

S szerintem ehhez tényleg szükséges a másik iránti mérhetetlen vonzalom, vágy megléte...
Bár szinte mindenhez...
Egyre jobban imádom a párom popsijat nyalni.már talán jobban beizgulok tőle mint a puncijatol.szerencsére Ő is imádja. Nagyon benedvesedik tőle.elmenni sajnos nem képes közben,de közel kerül hozzá.azt imádom mikor negykezlab van én meg hosszasan nyalom
Imadjak a lanyok es en is imadom nyalni es nyalatni is!
Hmmm, de szépen fogalmaztál.
Igen, akit felfalnál, bele bujnál a börébe is, rágyogyulnál. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 14. kedd 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 14. kedd 07:49
Igen, akit felfalnál, bele bujnál a börébe is, rágyogyulnál. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 14. kedd 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (407712)

Nemrég ismertem meg eme élvezetet...először csak a gondolattal játszottam, h mi lenne ha...

Ma reggel is meg volt. Hmmmmmmmm........ fincsíííííííííííííííííííííí.............- ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is szeretem csinálni de a legjobb oda vissza
egyszer engem is kinyalt egy érett nő, azóta is vágyom arra hogy nyalják a segglukam, és persze én is kinyalnám lánynak, asszonynak...
F -tag -én is szeretem nyalni a popot e szeretném egy fiúét nyalni közben verni a farkát élvezésig hmmm
este megint hosszan nyaltam a popiját, közben 2 ujjal mozogtam ki-be a lucskos kis puncijában
Imádom ! HMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!! Adni és kapni ...................
én is nagyon szeretem a partnerem popsiját is nyalni)) puncitól elkalandozni.. és visszatérni nedves zamatos barlangba...))))
egy régebbi párom is szerettem nekem nyalni, élveztem is....)))
egy régebbi párom is szerettem nekem nyalni, élveztem is....)))
Jó dolog oda és vissza is,próbáljatok ki,szerintem onnantól egy új dolog a sexuális életben.
Én imádok popsit nyalni!
Jó nyálasan, esetleg finoman ujjazgatni is..hmm
Jó nyálasan, esetleg finoman ujjazgatni is..hmm