imádom a frisen fürdött csajnak a segét nyalni elöször megujazom aztán a rozsát körbrbe csolom ha mér elazultak az iznai nyelvemet bedugom éf bemt nyalogatomm istei mondhatom ahiy le írom már ál a faszom
Jobb, mint a puncid, nagyon szeretem akár egész nap nyalogatni
Ez a legjobb dolog amit egy nővel lehet
Mi is szeretjük : )
Imádom!!!! Finoman csókolgatni, nyalogatni a popsilyukat...ahogy ellazul, és megnyílik az élvezet hatására...hmmmm...izgató!
Imádom nyalni a popsiját
isteni
oda vissza is kipróbálnám ...
isteni
oda vissza is kipróbálnám ...
Nem mindenkiét, személy függő, viszont akiét igen, azt odaadással, mélyen nyelvvel belefurakodva is
Kapni is jó...
Kapni is jó...
Sajnos a jelenlegi partnerem nem szereti kapni..... :-(
Pedig imádok popsit nyalni....
Volt már részem kölcsönösen is benne és rendkívül jól esett!!
Pedig imádok popsit nyalni....
Volt már részem kölcsönösen is benne és rendkívül jól esett!!
Este nagyon sokáig nyaltam a párom tökéletesen kerek popsiját
Adni is, kapni is. Hmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fincsi.
az én párom is szeretti, és nagy néha Ő is kényzetet egy kis símogatással
finom is az behatolás elöt,szeretem érezni
Szívesen megkóstolnám mindét utánam hozzászóló pár hölgytagját. Fincsi lenne...
szeretem ha jol kinyalizák popomat
fincsi popsid lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 03. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 03. kedd 18:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 03. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (765000)
szeretem ha jol kinyalizák popomat
A második legjobb!
velem megcsinalhatod írj 24 éves sportos ápolt srác vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 30. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 30. szerda 23:03
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 30. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1091742)
F -tag -én is szeretem nyalni a popot e szeretném egy fiúét nyalni közben verni a farkát élvezésig hmmm
Sziasztok!
A volt feleségem popsiját nyaltam sokszor.
Imádta-m! Háttal nekem betérdelt, pucsított. Nyalogattam, szopogattam az ajkait, betoltam a nyelvem, aztán szép lassan elértem a fenekét. Csak körbe-körbe csókolgattam először, harapdáltam félgömbjeit, majd elértem a rózsáját. Mmm...puszi, lehelés, fújás: aaahhhh-sóhajok tőle...bevetettem a nyelvem. Nyaltam, faltam, tövig betoltam..sikoltozott halkan...élvezett-elélvezett...az ujjaim közben becsúsztak a puncijába...aztán a fenekébe is....a faram majdnem felrobbant ilyenkor....elélvezett és betoltam finoman a répám a lucskos-forró résbe. A hüvelykujjam becsúszott a nyálas segglyukába... Megőrültem a látványtól mindig...ezért szétfeszítve a farpofáit, betoltam a másik hüvelykujjam is. Ki-be-ki-be . ...a három 'végtag, két lyukban.... Teleélveztem a vagináját....bedugtam a fenekébe az ondós farkam.... Szeretkezni szoktunk, de a fenekét kúrtam inkább. Vonyított az élvezettől, és azt kérte, hogy basszam szét a seggét. Így volt mindig: csak keféltem, hágtam, kúrtam, basztam a segglukát, de előtte mindig szétnyaltam. Azon kivül is sz€tnyaltam. Imádtam nyalni, közben az előnedveim nyalogattam a faszomró (mmmmost is)
A volt feleségem popsiját nyaltam sokszor.
Imádta-m! Háttal nekem betérdelt, pucsított. Nyalogattam, szopogattam az ajkait, betoltam a nyelvem, aztán szép lassan elértem a fenekét. Csak körbe-körbe csókolgattam először, harapdáltam félgömbjeit, majd elértem a rózsáját. Mmm...puszi, lehelés, fújás: aaahhhh-sóhajok tőle...bevetettem a nyelvem. Nyaltam, faltam, tövig betoltam..sikoltozott halkan...élvezett-elélvezett...az ujjaim közben becsúsztak a puncijába...aztán a fenekébe is....a faram majdnem felrobbant ilyenkor....elélvezett és betoltam finoman a répám a lucskos-forró résbe. A hüvelykujjam becsúszott a nyálas segglyukába... Megőrültem a látványtól mindig...ezért szétfeszítve a farpofáit, betoltam a másik hüvelykujjam is. Ki-be-ki-be . ...a három 'végtag, két lyukban.... Teleélveztem a vagináját....bedugtam a fenekébe az ondós farkam.... Szeretkezni szoktunk, de a fenekét kúrtam inkább. Vonyított az élvezettől, és azt kérte, hogy basszam szét a seggét. Így volt mindig: csak keféltem, hágtam, kúrtam, basztam a segglukát, de előtte mindig szétnyaltam. Azon kivül is sz€tnyaltam. Imádtam nyalni, közben az előnedveim nyalogattam a faszomró (mmmmost is)
Én csináltam a barátnőmnek 4-5-6 alkalommal megengedte de állítólag nem élvezte, de ha a punciját nyalom azt élvezi. Mit csináljak vele hogy engedje többször?
A párom imádja, ha nyalom a nagy popsiját.

zkth

lala26
Nikol W