Este nagyon sokáig nyaltam a párom tökéletesen kerek popsiját
Sajnos a jelenlegi partnerem nem szereti kapni..... :-(
Pedig imádok popsit nyalni....
Volt már részem kölcsönösen is benne és rendkívül jól esett!!
Pedig imádok popsit nyalni....
Volt már részem kölcsönösen is benne és rendkívül jól esett!!
Nem mindenkiét, személy függő, viszont akiét igen, azt odaadással, mélyen nyelvvel belefurakodva is
Kapni is jó...
Kapni is jó...
Imádom nyalni a popsiját
isteni
oda vissza is kipróbálnám ...
isteni
oda vissza is kipróbálnám ...
Imádom!!!! Finoman csókolgatni, nyalogatni a popsilyukat...ahogy ellazul, és megnyílik az élvezet hatására...hmmmm...izgató!
Mi is szeretjük : )
Ez a legjobb dolog amit egy nővel lehet
Jobb, mint a puncid, nagyon szeretem akár egész nap nyalogatni
imádom a frisen fürdött csajnak a segét nyalni elöször megujazom aztán a rozsát körbrbe csolom ha mér elazultak az iznai nyelvemet bedugom éf bemt nyalogatomm istei mondhatom ahiy le írom már ál a faszom
Én imádok popsit nyalni!
Jó nyálasan, esetleg finoman ujjazgatni is..hmm
Jó nyálasan, esetleg finoman ujjazgatni is..hmm
Jó dolog oda és vissza is,próbáljatok ki,szerintem onnantól egy új dolog a sexuális életben.
én is nagyon szeretem a partnerem popsiját is nyalni)) puncitól elkalandozni.. és visszatérni nedves zamatos barlangba...))))
egy régebbi párom is szerettem nekem nyalni, élveztem is....)))
egy régebbi párom is szerettem nekem nyalni, élveztem is....)))
Imádom ! HMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!! Adni és kapni ...................
este megint hosszan nyaltam a popiját, közben 2 ujjal mozogtam ki-be a lucskos kis puncijában
F -tag -én is szeretem nyalni a popot e szeretném egy fiúét nyalni közben verni a farkát élvezésig hmmm
egyszer engem is kinyalt egy érett nő, azóta is vágyom arra hogy nyalják a segglukam, és persze én is kinyalnám lánynak, asszonynak...
Én is szeretem csinálni de a legjobb oda vissza
Ma reggel is meg volt. Hmmmmmmmm........ fincsíííííííííííííííííííííí.............- ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmmm, de szépen fogalmaztál.
Igen, akit felfalnál, bele bujnál a börébe is, rágyogyulnál. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 14. kedd 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 14. kedd 07:49
Igen, akit felfalnál, bele bujnál a börébe is, rágyogyulnál. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 14. kedd 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (407712)
Nemrég ismertem meg eme élvezetet...először csak a gondolattal játszottam, h mi lenne ha...
S egyszer, puncinyalás közben, oly vágy fogott el...leírhatatlan...amikor az ember a másiktól teljesen megrészegül, s nem gondolkodik, csak fel akarja falni...s ekkor nyelvem odaérintettem...
S testének rezdülése, hangja arról árulkodott, nagyon élvezte...s onnantól kezdve nem volt megállás...
Természetesen beszélgettünk róla, milyennek érezte, éreztem...
S onnantól kezdve...hátát simogatom, előttem feltérdel,majd fentről indulva, gerince mentén haladok, lassan, óvatosan....közben megharapom, belekarmolok testébe...majd mögé bújva, megfogom kerekded fenekét, s eleinte csak popsijának környékét csókolgatom,rácsapok erősebben, s utána a puncitól indulva, nyelvem fenekénél köt ki...
Nyelvem játékának hatására mindig fel kell állnia...s közben engem olyan vágy önt el...
Szerintem minden ember életében eljön az a Nő, akit teljesen felfalna... S nincs már semmilyen gátlása az embernek..
EÉn szeretem csinálni, imádom...a Nőnek ez egy leírhatatlan kényeztetés...bár inkább ők mondják el...
S egyszer, puncinyalás közben, oly vágy fogott el...leírhatatlan...amikor az ember a másiktól teljesen megrészegül, s nem gondolkodik, csak fel akarja falni...s ekkor nyelvem odaérintettem...
S testének rezdülése, hangja arról árulkodott, nagyon élvezte...s onnantól kezdve nem volt megállás...
Természetesen beszélgettünk róla, milyennek érezte, éreztem...
S onnantól kezdve...hátát simogatom, előttem feltérdel,majd fentről indulva, gerince mentén haladok, lassan, óvatosan....közben megharapom, belekarmolok testébe...majd mögé bújva, megfogom kerekded fenekét, s eleinte csak popsijának környékét csókolgatom,rácsapok erősebben, s utána a puncitól indulva, nyelvem fenekénél köt ki...
Nyelvem játékának hatására mindig fel kell állnia...s közben engem olyan vágy önt el...
Szerintem minden ember életében eljön az a Nő, akit teljesen felfalna... S nincs már semmilyen gátlása az embernek..
EÉn szeretem csinálni, imádom...a Nőnek ez egy leírhatatlan kényeztetés...bár inkább ők mondják el...
Imadjak a lanyok es en is imadom nyalni es nyalatni is!

zkth

Ichsie2519