Sziasztok!
Senki nem ír semmit???
Kár, pedig szerintem ez nagyon jó téma!!
Senki nem ír semmit???
Kár, pedig szerintem ez nagyon jó téma!!

Sziasztok!
A barátnőm sokkal jobban felizgul ha a popsiját nyalogatom, mint a csiklóját! Komolyan! Eszméletlenül szokta élvezni! Nekem is sikerült rávennem, hogy csinálja! Hát valami őrjítő! És nekem is szokta ujjazni és játszani a prosztatámmal! Hát azt egyszer minden férfinek ki kéne próbálnia!
Üdv mindenkinek! Várom még a hozzászólásokat!! :)
A barátnőm sokkal jobban felizgul ha a popsiját nyalogatom, mint a csiklóját! Komolyan! Eszméletlenül szokta élvezni! Nekem is sikerült rávennem, hogy csinálja! Hát valami őrjítő! És nekem is szokta ujjazni és játszani a prosztatámmal! Hát azt egyszer minden férfinek ki kéne próbálnia!
Üdv mindenkinek! Várom még a hozzászólásokat!! :)

Bizony, nagyon izgató! Szépen körbenyalogatni, aztán belefurakodni... Imádom, adni és kapni is. Kár hogy vannak lányok, akik idegenkednek tőle. Pedig nincs benne semmi rossz, legyen tiszta és akkor aztán...
Ezt sikerült értelmesen leírnom...
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 25. péntek 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)

A párom képes elélvezni is képes tőle...
Hát, mi már többször is csináltuk a barátnőmmel, és hát, igen-igen szuper volt! 1szerűen fantasztikus. Egyetértek azokkal, akik azt a részt is erogén zónának tekintik! És mikor a nyelvedet megpróbálod bedugni a kissé szétnyitott nyíláson; na, az egyenesen leírhatatlan gyönyör mind annak aki kapja, s az, aki adja is!
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre ebben a témában!
Személy szerint én imádom!
Kíváncsi lennék a véleményetekre ebben a témában!
Személy szerint én imádom!