pedig naon jó dolog :) én szeretem ha seggbedug a pasim :)
Boldog nőnapot minden hölgynek!
Az nem jön be, ha a barátnőm csinálja, de én imádom nyalogatni azt a kis édes popókájá. Ahogy tűzbe jön tőle , és már többet szeretne, de még húzom egy kicsit.......
Mámorító
Mámorító

Igaz e nem az a nyalás de itt is nehéz eldönteni melyik manus helyébe lennék!

Nálunk heti ceremonia!
Nagyon szeretjök és igényeljük!
Nagyon szeretjök és igényeljük!
A síkosítóval nincs gond, használjuk, de akkor is csak az ujjam engedi...pedig nagyon élvezni!!!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 03. 04. péntek 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 04. péntek 16:32

nem a vastagságon múlik
nekem az ujjazás soxor jobban tud fájni mint a behatolás
pedig egy ujj és egy farok között van különbség
a lényeg h vmi sikosítót használjatok (krém is jó) meg h ne egyből tövig nyomd be mint a vadállat hanem finoman először és ha már minden ok akkor a barinőd fogja kérni h vadul cisnáld :)
a lényeg h vmi sikosítót használjatok (krém is jó) meg h ne egyből tövig nyomd be mint a vadállat hanem finoman először és ha már minden ok akkor a barinőd fogja kérni h vadul cisnáld :)
Biztos nagyon élvezné

nem a vastagságon múlik
a lényeg h vmi sikosítót használjatok (krém is jó) meg h ne egyből tövig nyomd be mint a vadállat hanem finoman először és ha már minden ok akkor a barinőd fogja kérni h vadul cisnáld :) (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 15:22
a lényeg h vmi sikosítót használjatok (krém is jó) meg h ne egyből tövig nyomd be mint a vadállat hanem finoman először és ha már minden ok akkor a barinőd fogja kérni h vadul cisnáld :) (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt mondja, azért, mert fél tőle+azt hallotta hogy fáj...
Erre csak azt tuom monmogatni, hogy ha jól csinálják, nem fáj...
Azt pl. élvezi, ha puncinyalás, vagy kutyapózban zeretkezés közben ujjazom a popóját...sőt attól megy el sokszor...
Lehet, hogy a vastagságom a baj?
Azt pl. élvezi, ha puncinyalás, vagy kutyapózban zeretkezés közben ujjazom a popóját...sőt attól megy el sokszor...
Ha nem sieted el a dolgot, és finoman csinálod neki, később bármekkora farkat befogad, és hatalmasat élvez tőle. Pláne, ha még oda élvezel el.
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 15:22

A barátnőm csak akkor tud elmenni, ha közben a popóját ujjazom! Nem tudom miért van, de ha nem ujjazom a popóját semmi, de amint beteszem neki az ujjam a popójában egyből elélvez! Persze előtte jól kinyalom mindkét lyukát és ő is az én popómat!!
Üdv.

Üdv.

Irigyellek!!!
(Ez egy válasz cseeb üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 15:36

Én a feleségemet szoktam így kényeztetni, igaz nem sűrűn engedi, csak ha már jól belemelegedett a dologba akkor a behatolást is engedi és gyorsabban elélvez.
Én a feleségemet szoktam így kényeztetni, igaz nem sűrűn engedi, csak ha már jól belemelegedett a dologba akkor a behatolást is engedi és gyorsabban elélvez.
Lehet, hogy a vastagságom a baj? (Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 03. 02. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy a vastagságom a baj? (Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 03. 02. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nekem sem engedi, a barátnőm, hogy betoljam a popójába a kukim, mert túl nagy! Akkor nem fáj neki, de utána igen! Ezért csak nyalom és ujjazom, de azt eszméletlenül élvezi!
IMÁDOK POPSIT NYALNI!! És ő is ki szokta nyalni a szőrös popómat!
Nekem sem engedi, a barátnőm, hogy betoljam a popójába a kukim, mert túl nagy! Akkor nem fáj neki, de utána igen! Ezért csak nyalom és ujjazom, de azt eszméletlenül élvezi!
IMÁDOK POPSIT NYALNI!! És ő is ki szokta nyalni a szőrös popómat!

miért nem engedi?
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 02. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 02. szerda 14:29

Üdv Mindenkinek!
Ha van lehetőség én minden alkalommal megnyalogatom párom popsilyukát!
Legtöbször el is élvez tőle.
Saljnos azt már nem engedi, hogy a farkammal is kényeztessem.
Üdv Mindenkinek!