Sziasztok!
Hanyagoljátok ezt a témát!!
Hát ez nem szép!!
Itt egy ki izelítő! Remélem bejön??

Hanyagoljátok ezt a témát!!
Hát ez nem szép!!
Itt egy ki izelítő! Remélem bejön??
Nem untatsz senkit, mindenkinek meg kell ismerni az anális szexet. Ha valaki nem próbálja ki, egy fantasztikus dologtól fosztja meg magát.
És az a szép, az írásodban, hogy nem dicsőítitek magatokat, egyszerűen leírod, hogy jó.
Nem úgy, mint az a barom e-rektor.
És az a szép, az írásodban, hogy nem dicsőítitek magatokat, egyszerűen leírod, hogy jó.
Nem úgy, mint az a barom e-rektor.
pedig naon jó dolog :) én szeretem ha seggbedug a pasim :)
Boldog nőnapot minden hölgynek!
Az nem jön be, ha a barátnőm csinálja, de én imádom nyalogatni azt a kis édes popókájá. Ahogy tűzbe jön tőle , és már többet szeretne, de még húzom egy kicsit.......
Mámorító
Mámorító
Igaz e nem az a nyalás de itt is nehéz eldönteni melyik manus helyébe lennék!
Nálunk heti ceremonia!
Nagyon szeretjök és igényeljük!
Nagyon szeretjök és igényeljük!
A síkosítóval nincs gond, használjuk, de akkor is csak az ujjam engedi...pedig nagyon élvezni!!!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 03. 04. péntek 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 04. péntek 16:32
nem a vastagságon múlik
nekem az ujjazás soxor jobban tud fájni mint a behatolás
pedig egy ujj és egy farok között van különbség
a lényeg h vmi sikosítót használjatok (krém is jó) meg h ne egyből tövig nyomd be mint a vadállat hanem finoman először és ha már minden ok akkor a barinőd fogja kérni h vadul cisnáld :)
a lényeg h vmi sikosítót használjatok (krém is jó) meg h ne egyből tövig nyomd be mint a vadállat hanem finoman először és ha már minden ok akkor a barinőd fogja kérni h vadul cisnáld :)
Biztos nagyon élvezné
nem a vastagságon múlik
a lényeg h vmi sikosítót használjatok (krém is jó) meg h ne egyből tövig nyomd be mint a vadállat hanem finoman először és ha már minden ok akkor a barinőd fogja kérni h vadul cisnáld :) (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 15:22
a lényeg h vmi sikosítót használjatok (krém is jó) meg h ne egyből tövig nyomd be mint a vadállat hanem finoman először és ha már minden ok akkor a barinőd fogja kérni h vadul cisnáld :) (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt mondja, azért, mert fél tőle+azt hallotta hogy fáj...
Erre csak azt tuom monmogatni, hogy ha jól csinálják, nem fáj...
Azt pl. élvezi, ha puncinyalás, vagy kutyapózban zeretkezés közben ujjazom a popóját...sőt attól megy el sokszor...
Lehet, hogy a vastagságom a baj?
Azt pl. élvezi, ha puncinyalás, vagy kutyapózban zeretkezés közben ujjazom a popóját...sőt attól megy el sokszor...
Ha nem sieted el a dolgot, és finoman csinálod neki, később bármekkora farkat befogad, és hatalmasat élvez tőle. Pláne, ha még oda élvezel el.
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 15:22
Azt mondja, azért, mert fél tőle+azt hallotta hogy fáj...
A barátnőm csak akkor tud elmenni, ha közben a popóját ujjazom! Nem tudom miért van, de ha nem ujjazom a popóját semmi, de amint beteszem neki az ujjam a popójában egyből elélvez! Persze előtte jól kinyalom mindkét lyukát és ő is az én popómat!!
Üdv.

Üdv.

Irigyellek!!!
(Ez egy válasz cseeb üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 15:36
Én a feleségemet szoktam így kényeztetni, igaz nem sűrűn engedi, csak ha már jól belemelegedett a dologba akkor a behatolást is engedi és gyorsabban elélvez.
Én a feleségemet szoktam így kényeztetni, igaz nem sűrűn engedi, csak ha már jól belemelegedett a dologba akkor a behatolást is engedi és gyorsabban elélvez.

zkth

kivánospepe
Kimberly Cox