A síkosítóval nincs gond, használjuk, de akkor is csak az ujjam engedi...pedig nagyon élvezni!!!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 03. 04. péntek 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 04. péntek 16:32
nem a vastagságon múlik
nekem az ujjazás soxor jobban tud fájni mint a behatolás
pedig egy ujj és egy farok között van különbség
a lényeg h vmi sikosítót használjatok (krém is jó) meg h ne egyből tövig nyomd be mint a vadállat hanem finoman először és ha már minden ok akkor a barinőd fogja kérni h vadul cisnáld :)
nekem az ujjazás soxor jobban tud fájni mint a behatolás
pedig egy ujj és egy farok között van különbség
a lényeg h vmi sikosítót használjatok (krém is jó) meg h ne egyből tövig nyomd be mint a vadállat hanem finoman először és ha már minden ok akkor a barinőd fogja kérni h vadul cisnáld :)
Nálunk heti ceremonia!
Nagyon szeretjök és igényeljük!
Nagyon szeretjök és igényeljük!
Igaz e nem az a nyalás de itt is nehéz eldönteni melyik manus helyébe lennék!
Az nem jön be, ha a barátnőm csinálja, de én imádom nyalogatni azt a kis édes popókájá. Ahogy tűzbe jön tőle , és már többet szeretne, de még húzom egy kicsit.......
Mámorító
Mámorító
Boldog nőnapot minden hölgynek!
pedig naon jó dolog :) én szeretem ha seggbedug a pasim :)
Nem untatsz senkit, mindenkinek meg kell ismerni az anális szexet. Ha valaki nem próbálja ki, egy fantasztikus dologtól fosztja meg magát.
És az a szép, az írásodban, hogy nem dicsőítitek magatokat, egyszerűen leírod, hogy jó.
Nem úgy, mint az a barom e-rektor.
És az a szép, az írásodban, hogy nem dicsőítitek magatokat, egyszerűen leírod, hogy jó.
Nem úgy, mint az a barom e-rektor.
Sziasztok!
Hanyagoljátok ezt a témát!!
Hát ez nem szép!!
Itt egy ki izelítő! Remélem bejön??

Hanyagoljátok ezt a témát!!
Hát ez nem szép!!
Itt egy ki izelítő! Remélem bejön??
miért nem tudok képet beszúrni??
Szerintem is nagyon izgató dolog egy borotvált nöi popót kinyalni.Persze utána meg betenni...
a csaj is élvezi :) ha először tiltakozik utána már nem fog
tapasztalat :D (Ez egy válasz basko üzenetére (2005. 03. 29. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 11:55
tapasztalat :D (Ez egy válasz basko üzenetére (2005. 03. 29. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is nagyon izgató dolog egy borotvált nöi popót kinyalni.Persze utána meg betenni...
dfdfdfg
(Ez egy válasz basko üzenetére (2005. 03. 29. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 11:55

zkth