Én meg a barátnőmmel nem a feleségemmel imádom a seggemet nyalatni.Nem vagy homokos de kurva jó!!
Sziasztok!
Az én barátnőm úgy belejött a popó nyalásba, hogy csak na! Annyira élvezi, hogy nyalom a popóját, hogy már azt is megengedi, hogy popóba dugjam! Pedig kb.: 1 éve még szó sem lehetett róla! Plusz még egy anális műkukit is vetünk!! Sőt, most már csak úgy tud elmenni, ha közben a popóját ujjazom! Szuper! Nagyon élvezi! Mindenki próbálja ki! De a lényeg a gyengédség és a kitartás!! És nem szabad kapkodni!
Popó nyalásra fel!
Nagyon lehet tőle élvezni!
Az én barátnőm úgy belejött a popó nyalásba, hogy csak na! Annyira élvezi, hogy nyalom a popóját, hogy már azt is megengedi, hogy popóba dugjam! Pedig kb.: 1 éve még szó sem lehetett róla! Plusz még egy anális műkukit is vetünk!! Sőt, most már csak úgy tud elmenni, ha közben a popóját ujjazom! Szuper! Nagyon élvezi! Mindenki próbálja ki! De a lényeg a gyengédség és a kitartás!! És nem szabad kapkodni!
Popó nyalásra fel!
Nagyon lehet tőle élvezni!
nyalnálak!!!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 03. 29. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 21:20

a csaj is élvezi :) ha először tiltakozik utána már nem fog
tapasztalat :D
tapasztalat :D

Gondoltam a képek kedvcsinálónak nem rosszak!!
LÁNYOK, FIÚK!!!!
POPÓ NYALÁSRA FEL!!!!
LÁNYOK, FIÚK!!!!
POPÓ NYALÁSRA FEL!!!!

dfdfdfg
(Ez egy válasz basko üzenetére (2005. 03. 29. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 11:55

Szerintem is nagyon izgató dolog egy borotvált nöi popót kinyalni.Persze utána meg betenni...
a csaj is élvezi :) ha először tiltakozik utána már nem fog
tapasztalat :D (Ez egy válasz basko üzenetére (2005. 03. 29. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 11:55
tapasztalat :D (Ez egy válasz basko üzenetére (2005. 03. 29. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem is nagyon izgató dolog egy borotvált nöi popót kinyalni.Persze utána meg betenni...
miért nem tudok képet beszúrni??

Sziasztok!
Hanyagoljátok ezt a témát!!
Hát ez nem szép!!
Itt egy ki izelítő! Remélem bejön??

Hanyagoljátok ezt a témát!!
Hát ez nem szép!!
Itt egy ki izelítő! Remélem bejön??

Nem untatsz senkit, mindenkinek meg kell ismerni az anális szexet. Ha valaki nem próbálja ki, egy fantasztikus dologtól fosztja meg magát.
És az a szép, az írásodban, hogy nem dicsőítitek magatokat, egyszerűen leírod, hogy jó.
Nem úgy, mint az a barom e-rektor.
És az a szép, az írásodban, hogy nem dicsőítitek magatokat, egyszerűen leírod, hogy jó.
Nem úgy, mint az a barom e-rektor.