Gondoltam a képek kedvcsinálónak nem rosszak!!
LÁNYOK, FIÚK!!!!
POPÓ NYALÁSRA FEL!!!!
LÁNYOK, FIÚK!!!!
POPÓ NYALÁSRA FEL!!!!

nyalnálak!!!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 03. 29. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 21:20

a csaj is élvezi :) ha először tiltakozik utána már nem fog
tapasztalat :D
tapasztalat :D
Sziasztok!
Az én barátnőm úgy belejött a popó nyalásba, hogy csak na! Annyira élvezi, hogy nyalom a popóját, hogy már azt is megengedi, hogy popóba dugjam! Pedig kb.: 1 éve még szó sem lehetett róla! Plusz még egy anális műkukit is vetünk!! Sőt, most már csak úgy tud elmenni, ha közben a popóját ujjazom! Szuper! Nagyon élvezi! Mindenki próbálja ki! De a lényeg a gyengédség és a kitartás!! És nem szabad kapkodni!
Popó nyalásra fel!
Nagyon lehet tőle élvezni!
Az én barátnőm úgy belejött a popó nyalásba, hogy csak na! Annyira élvezi, hogy nyalom a popóját, hogy már azt is megengedi, hogy popóba dugjam! Pedig kb.: 1 éve még szó sem lehetett róla! Plusz még egy anális műkukit is vetünk!! Sőt, most már csak úgy tud elmenni, ha közben a popóját ujjazom! Szuper! Nagyon élvezi! Mindenki próbálja ki! De a lényeg a gyengédség és a kitartás!! És nem szabad kapkodni!
Popó nyalásra fel!
Nagyon lehet tőle élvezni!
Én meg a barátnőmmel nem a feleségemmel imádom a seggemet nyalatni.Nem vagy homokos de kurva jó!!
Miért halt meg ez a topik?????
Szerintem a popónyalás rengeteg embert izgat, vagy mégsemm???????????????????????
Szerintem a popónyalás rengeteg embert izgat, vagy mégsemm???????????????????????
én imádom a legjobb dolog a világon oda vissza
szia látom te jo arc vagy szivesen kinyalnám a segged!
gördeszka jöhetnél ha nem lennél fiu
Én is szeretek popot nyalni de nekem nenyaljasenki
xxaniko beszéljünk
Én nyalnálak!
Rakj be képet a popódról!
Rakj be képet a popódról!
.jpg)
Ez a Te popód?
nyalnám:-)
nyalnám:-)
sziasztok megprobálkoznék ezzel a chat-l, előszőr vagyok jelen.
A popo nyalásról eziddáig csak kellemes tapasztalataim vannak, és már nem ma kezdtem a szexet.
nekem nem számit ha nagyobb akkor is nyalnám
Ennél jobb dolog nincs! Ha nem próbáltátok még akkor GO!!!!Élvezi majd a csajod is!