Tegát ebből az a lényeg hogy wczés után a végbél salakanygtól mentes
A végbél tehát az emberek ánusza általában salakanyagoktól mentes egy árnyékszék megülése után. Tehát semmi ilyesmire ne gondolj hogy pl. sz*ros lesz a lepedő vagy stb. Megkell fogni azokat az alkalmakat amikor mondjuk az illető nő a dolgát kb. 2 órája végezte és nem zabálta teli magát és akkor ne félj. Nem lesz probléma sem meglepetés hogy valami azon a lyukon belül a te péniszeden kívül is van :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 23. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 23. szerda 20:05
Törölt felhasználó (23929)

nekem sima anális sexel kapcsolatban lenne kérdésem,hogy hogyan kell előtte ööö sterilizálni a területet hogy ne kelljen lepedőt égetni.dobjatok mélt lécci,de csak tapasztalt hozzáértők.köszi
na segítsetek már a témában!
Háát a 115 évesek biztos örülnének neki. (Bocs, nem tudtam kihagyni.)
nekem sima anális sexel kapcsolatban lenne kérdésem,hogy hogyan kell előtte ööö sterilizálni a területet hogy ne kelljen lepedőt égetni.dobjatok mélt lécci,de csak tapasztalt hozzáértők.köszi
melyik vagy te Vivi91
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 17. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 17. csütörtök 14:43
Törölt felhasználó (29760)
VIP

.jpg)
Az én feleségem engedi és naon élvezi ha nyalom neki
Ennél jobb dolog nincs! Ha nem próbáltátok még akkor GO!!!!Élvezi majd a csajod is!
nekem nem számit ha nagyobb akkor is nyalnám
A popo nyalásról eziddáig csak kellemes tapasztalataim vannak, és már nem ma kezdtem a szexet.
sziasztok megprobálkoznék ezzel a chat-l, előszőr vagyok jelen.
Ez a Te popód?
nyalnám:-)
nyalnám:-)
.jpg)
Én nyalnálak!
Rakj be képet a popódról!
Rakj be képet a popódról!
xxaniko beszéljünk
Én is szeretek popot nyalni de nekem nenyaljasenki
gördeszka jöhetnél ha nem lennél fiu
szia látom te jo arc vagy szivesen kinyalnám a segged!
én imádom a legjobb dolog a világon oda vissza
Miért halt meg ez a topik?????
Szerintem a popónyalás rengeteg embert izgat, vagy mégsemm???????????????????????
Szerintem a popónyalás rengeteg embert izgat, vagy mégsemm???????????????????????