Szia Anikó!Elárulod,hogy mi az "XX" a neved elött?
Miért nem "XXX"?
Miért nem "XXX"?

Sziasztok emberkék!!! Én is imádom a barátnőm hátsóját nyalni!! ésszemmell láthatóan tetszik neki is...mégsem engedi csak nagyon ritkán

Nem kaptam meg a képet:-(
xxAnikó!!
Nagyon szimpatikus vagy!
Ha gondolod levelezhetnénk!
zkth@freemail.hu
Puszi!
Nagyon szimpatikus vagy!
Ha gondolod levelezhetnénk!
zkth@freemail.hu
Puszi!
Most meg miért rágod a csepűt? A régiek mind ismernek, mint megveszekedett propagálóját ama szerkentyűnek, amelynek hidrom nevezetű atyánkfia nyitotta meg a csapját ezen a fórumon, nem is annyira anno...Hogy a keresődbe beírt hablaty vezetett volna ide? Ugyan, nyomon követed ezt a fórumot azóta, hogy Híg Rum kollegád jobblétre szenderült e lapokon, csak épp a megfelelő pillre vártál, hogy aktiváld vírus-önmagad. "soksikert!
"

Sajnálom, ha erre a következtetésre jutottál, nekem egészen rokonszenves vagy.Ratadani ködösítése háborgatott fel egy kicsit, de most már jól vagyok. Boldog Karácsonyt!
ANALEROTIKA
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 25. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Az volt a gond, hogy kb. fél évvel ezelött teleszórta az összes topicot ezzel a análerotikus hidromasszázsos dologgal és ez egy "kicsit" kiboritotta a rendszeresen forumozó társaságot.
Ez meg hogy kerül ide??? Van ilyen(tanga) "nevű" rovat, ha nem tévedek több is.
Egyébként a "szia" tangamárkáról még nem hallottam:))))
Egyébként a "szia" tangamárkáról még nem hallottam:))))
Én is szeretem nyalni a feleségem popsiát.Ő is nagyon élvezi,és ha olyan a hangulata, mée azt is engedi(és élvezi),hogy beledugjam.Átlagba inkább a vibrit szereti a popsiba,mert az nem olyan vastag.Szerintem nagyon király!
Hi! Azt hiszem dicsekednem kell. Szeretem nyalni a barátnőm popsiját, ő meg szereti ha játszok vele :) De ma teljesen hihetetlen dolgo történt! Miután kinylatam, megujjaztam, megdugtam a popsiját elszenderettem egy kicsit... :D
De mire ébredek? A barátnőm nyelve vígan tekereg az ánuszomon (meg időnként a zacsin/rudin)..!!! Soha rosszab ébresztést!! :D
De mire ébredek? A barátnőm nyelve vígan tekereg az ánuszomon (meg időnként a zacsin/rudin)..!!! Soha rosszab ébresztést!! :D
sziasztok!
engem az érdekelne hogy hogyan lehet a legegyszerübben és gyorsan a végbelet kimosni hogy az anális szex ne legyen trutyis.
van erre valami megoldás?
by
engem az érdekelne hogy hogyan lehet a legegyszerübben és gyorsan a végbelet kimosni hogy az anális szex ne legyen trutyis.
van erre valami megoldás?
by
Tudjátok a sexben nincs semmi mocskos dolog kivéve ha jól csinálják:)
barni, nem látom a képeid, mi van

Nem lehet, hogy valami erőset kajáltál előtte?:))
Én inkább a puncit nyalnám. Az jobb!
Én imádom! :)
Ezt a fajta izgatást naggggyon élvezem...szerencsére nejem elég gyakran csinálja...de ennél tovább ne akarjon menni:-)
Sziasztok most olvasgatom a fórumt, bár az oldalt már régóta látogatom.
Ez a téma pedig az egyik kedvencem!Már az olvasásától is rákatantam.Este kényeztetem is egy kicsit az asszonykámat, aki nem meri bevallani hogy imádja , de mikor sex közben közelítek a nyelvemmel, már azt se tudja hogy kínálja,fel a guszta popsiját!Imádom!
Ez a téma pedig az egyik kedvencem!Már az olvasásától is rákatantam.Este kényeztetem is egy kicsit az asszonykámat, aki nem meri bevallani hogy imádja , de mikor sex közben közelítek a nyelvemmel, már azt se tudja hogy kínálja,fel a guszta popsiját!Imádom!