nem rossz
(Ez egy válasz Max32 üzenetére (2011. 12. 07. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)

2-3 ping-pong labda, hol ide, hol oda + én

nálunk a gésagolyókhoz hasonló 4Cm átmérőjű golyók jöttek be!
párom ha élvezz eléggé tágul és olyankor a két 4Cm es jól fel forrósított (vízben) golyszi mellé még betolom a faszom!
párom ha élvezz eléggé tágul és olyankor a két 4Cm es jól fel forrósított (vízben) golyszi mellé még betolom a faszom!
Ez a feleségem új kedvence:Max Vibrating Cocks & Balls - kétmotoros tapadókorongos vibrátor.
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/148739-Fotoztunk-aztan
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 06. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 06. kedd 19:09
Törölt felhasználó (95774)

https://photo.static.goldengate.hu/goldengate_users//8/0/9/809055- /ff_809055_640x480_55579432.jpg
Szerintem ez azért izgató hatással bír a hölgynek...
https://photo.static.goldengate.hu/goldengate_users//8/0/9/809055- /ff_809055_640x480_55579432.jpg
Nem kell fantáziálgatni, már feltalálták...
http://shop.goldengate.hu/nyitott_tanga_lanccal_-_gyonyortanga
http://shop.goldengate.hu/gyongyos_orgazmusalso_-_fekete
Lányok! Aki próbálta, vagy el tudja képzelni..., várom a beszámolókat.
Ajándékba ilyet is szándékozok venni.
http://shop.goldengate.hu/nyitott_tanga_lanccal_-_gyonyortanga
http://shop.goldengate.hu/gyongyos_orgazmusalso_-_fekete
Lányok! Aki próbálta, vagy el tudja képzelni..., várom a beszámolókat.
Ajándékba ilyet is szándékozok venni.
Sose láttam még gyöngyös selyembugyit. De most, hogy megadtad a megfejtését elképzelem.
Azt gondolom, hogy fekete elasztikus csipkéből van, olyan feszülve símuló, mint a neccharisnya combcsíkja. És pont a közepén az elejétől a hátáig végigfut egy igazgyöngysor. Édesvízi szaténfényű amorf kis gyöngyöcskék vízmosta gödröcskékkel, kis tompa csóvácskákkal, lágy hajlatokkal.apró fodrokkal. Lazán felfűzve, hogy egymáson elfordulva, rezeghessenek, simogassanak, vagy mélyen behatolva , cirógassanak., csipkedjenek. dörzsölgessenek
És amikor leülsz, beléd símulva bizsergetőn melegítenének, azután kicsit fészkelődnél, hogy megcsipkedjenek még egy kicsit ott hátul legbelül, majd keresztbe tennéd a lábaid. Combjaidat összeszorítanád , és mintha csak erre várva álltak volna eddig vigyázzba állva ott elől, a csiklódtól végig le, és végre azok is játékosan simulhatnának puha , meleg lassan könnyezni kezdő új otthonukba. Minden lábmozdításod, minden új helyzet a széken új élmény, egészen a beteljesülésig.
Hát szóval nem egy munkaruha, dolgozni azért ne ebbe menj. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 12. 06. kedd 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt gondolom, hogy fekete elasztikus csipkéből van, olyan feszülve símuló, mint a neccharisnya combcsíkja. És pont a közepén az elejétől a hátáig végigfut egy igazgyöngysor. Édesvízi szaténfényű amorf kis gyöngyöcskék vízmosta gödröcskékkel, kis tompa csóvácskákkal, lágy hajlatokkal.apró fodrokkal. Lazán felfűzve, hogy egymáson elfordulva, rezeghessenek, simogassanak, vagy mélyen behatolva , cirógassanak., csipkedjenek. dörzsölgessenek
És amikor leülsz, beléd símulva bizsergetőn melegítenének, azután kicsit fészkelődnél, hogy megcsipkedjenek még egy kicsit ott hátul legbelül, majd keresztbe tennéd a lábaid. Combjaidat összeszorítanád , és mintha csak erre várva álltak volna eddig vigyázzba állva ott elől, a csiklódtól végig le, és végre azok is játékosan simulhatnának puha , meleg lassan könnyezni kezdő új otthonukba. Minden lábmozdításod, minden új helyzet a széken új élmény, egészen a beteljesülésig.
Hát szóval nem egy munkaruha, dolgozni azért ne ebbe menj. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 12. 06. kedd 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha Te is arra gondolnál amire én, akkor nem mondanál ilyet.
De azért a jó szexhez nem árt egy kis szerencse. Vagy egy kicsit nagyobb.
De ezen itt könnyen lehet segíteni. Bármekkora számot letudok írni.
Na mi legyen?
De azért a jó szexhez nem árt egy kis szerencse. Vagy egy kicsit nagyobb.
De ezen itt könnyen lehet segíteni. Bármekkora számot letudok írni.
Na mi legyen?

Törölt felhasználó (826564)

Vagy vedd fel fordítva. Még szerencsét is hozhat/. Kb. 20/6-os/
Vagy vedd fel fordítva. Még szerencsét is hozhat/. Kb. 20/6-os/
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 12. 06. kedd 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Felfogom találni a belül gyöngyös tangát!!:P))))
Gyöngyöt a dísznők elé ? Bocs.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 12. 06. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 06. kedd 09:40

Ha a.gyöngyök belül lennének akkor elhiszem..) Most kötözködhetnék,de ...
)))

rengeteg fajta van,nem ez a mérvadó ami itt a szexshopban található
mi például fehérnemű üzletben vettünk (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 12. 06. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 06. kedd 09:40
mi például fehérnemű üzletben vettünk (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 12. 06. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)

)))

)))

legfőképpen azért,mert ha esetleg egy szűkebb nadrágot vesz fel rá akkor izgatja.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 12. 05. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 05. hétfő 18:19

Már bocsesz!
De néztem pár képet róla! Hát nem tudom eldönteni miért élmény neki?
Ha simogatja magát a tangán keresztül akkor igen! Amúgy ,miért is???
A puding próbája az evés. Esetleg a nyalás.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 12. 05. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha csak a diszitése gyöngyös,akkor én sem értem,mi a különleges..
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2011. 12. 03. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 03. szombat 15:33

páromnak vettem egy gyöngyös tangát,és hát mit ne mondjak egy élmény neki
Viszont amikor felpattan a kerékpár nyergébe,.....................
A piros lámpánál az autósok majdnem mentőt hívtak hozzá.
Tehát vegyetek hozzá bringát is az asszonynak.
. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 12. 05. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 05. hétfő 18:19
A piros lámpánál az autósok majdnem mentőt hívtak hozzá.
Tehát vegyetek hozzá bringát is az asszonynak.
. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 12. 05. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Már bocsesz!
Már bocsesz!
Ha simogatja magát a tangán keresztül akkor igen! Amúgy ,miért is??? (Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2011. 12. 03. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 03. szombat 15:33
Ha simogatja magát a tangán keresztül akkor igen! Amúgy ,miért is??? (Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2011. 12. 03. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

páromnak vettem egy gyöngyös tangát,és hát mit ne mondjak egy élmény neki