én is vettem a nőmnek egy vibrit ha én csinálom neki azt mondja nem jó . meg probálta sajátmagának úgysem volt jó. aztán eltettük majd talán késöbb hasznát vesszük
Senkinek sincs tapasztalata műpuncikkal????Írjatok bátran
Van ami bizony kicsit túlzás, de néhány apróság nálunk is van a fiókban
Ezek a képek egy Amszterdami szexmuzeumbol valok.Mennyit finomodott azota a

sz
. alf
ex alf
i alf
par

nem tudtok valami jó eszközt fiúk számára önkielégítés céljából?
"A prosztata, a gát és a herék párhuzamos stimulálást nem épp egyszerű megoldani, de ennek most vége, a rosszfiúk vibrátora kezelésbe veszi a kívánt területeket.
A férfi szexjátékok non plus ultrájának tartják azt a többfunkciós segédeszközt, ami első ránézésre olyan, mint egy kézifuró, ám a használati utasítás, illetve ábrák segítségével könnyen megérthető, hogy mi is a kis csodadarab tényleges feladata.
A kis elegáns vibrátor - ahogy az manapság már a segédeszközöknél alapkövetelmény - persze, hogy több az egyben. A segédeszköz fogantyúhoz hasonlító végét a popsiba kell helyezni, míg a fúrószerű fejet közvetlenül a herezacskó alá kell irányítani. A popsiban tartózkodó rész a prosztata izgatásáért felel, a fúróvég fején található aprócska tüskék a gátat stimulálják, míg a fém fej a heréket bizseregteti. A segédeszköz nem igényel kézi irányítást, elég egy gombnyomás, és a szerszám máris teljes gőzzel vibrál.
A szerszám felhelyezése után nyugodtan vegyünk fel bármilyen pozíciót, sőt, aki bevállalósabb, közösüléskor is magában tartja a szerszámot. Tapasztalt vibrálók szerint, ha a segédeszközt kézzel próbáljuk irányítani, a vibráció erőssége jelentősen tompább lesz, így érdemes teljes mértékben a segédeszközre bízni magunkat. A vibrátor alapanyaga szilikon, és csak egy méretben kapható."
A férfi szexjátékok non plus ultrájának tartják azt a többfunkciós segédeszközt, ami első ránézésre olyan, mint egy kézifuró, ám a használati utasítás, illetve ábrák segítségével könnyen megérthető, hogy mi is a kis csodadarab tényleges feladata.
A kis elegáns vibrátor - ahogy az manapság már a segédeszközöknél alapkövetelmény - persze, hogy több az egyben. A segédeszköz fogantyúhoz hasonlító végét a popsiba kell helyezni, míg a fúrószerű fejet közvetlenül a herezacskó alá kell irányítani. A popsiban tartózkodó rész a prosztata izgatásáért felel, a fúróvég fején található aprócska tüskék a gátat stimulálják, míg a fém fej a heréket bizseregteti. A segédeszköz nem igényel kézi irányítást, elég egy gombnyomás, és a szerszám máris teljes gőzzel vibrál.
A szerszám felhelyezése után nyugodtan vegyünk fel bármilyen pozíciót, sőt, aki bevállalósabb, közösüléskor is magában tartja a szerszámot. Tapasztalt vibrálók szerint, ha a segédeszközt kézzel próbáljuk irányítani, a vibráció erőssége jelentősen tompább lesz, így érdemes teljes mértékben a segédeszközre bízni magunkat. A vibrátor alapanyaga szilikon, és csak egy méretben kapható."
Az ANAL-C:-)
Sziasztok!
Valaki használt már műpuncit??? Melyik a legjobb???
Várom a véleményeket!
Valaki használt már műpuncit??? Melyik a legjobb???
Várom a véleményeket!
örülök annak, hogy olyan cikket szúrtam be, aminek valóban van alapja! annak nem örülök, hogy ilyenek forgalomban is vannak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 16:03
Törölt felhasználó (75419)
Én már jártam úgy,ahogy dako84 cikke írja. Kegyetlen volt! Rohantam ki a fürdőbe,próbáltam magam sikálni kívül-belül,de égett a puncim kb 10-15 percig. Azóta az ilyen gyanús puha műanyagokat kerülöm,de messziről.
Én már jártam úgy,ahogy dako84 cikke írja. Kegyetlen volt! Rohantam ki a fürdőbe,próbáltam magam sikálni kívül-belül,de égett a puncim kb 10-15 percig. Azóta az ilyen gyanús puha műanyagokat kerülöm,de messziről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is egy
Nem fogadta kitörő örömmel, annak ellenére, hogy csiklóvibrátort már jó ideje használunk. Lassan talán összebarátkozik vele, vannak próbálkozások.:) Viszont én azt mondom, hogy elsőre egy apró zizegő tökéletes. Ha azzal meg tud barátkozni, akkor jöhet vmi nagyobb (fekete bika?)
PP
ha
leptem meg a nejemet pár hónapja. alf
so alf
nl alf
óvalNem fogadta kitörő örömmel, annak ellenére, hogy csiklóvibrátort már jó ideje használunk. Lassan talán összebarátkozik vele, vannak próbálkozások.:) Viszont én azt mondom, hogy elsőre egy apró zizegő tökéletes. Ha azzal meg tud barátkozni, akkor jöhet vmi nagyobb (fekete bika?)
PP
Hozzám bújik, ha elkenődtem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 27. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 27. vasárnap 13:15
Törölt felhasználó (7767)
És ehhez mit szóltok? Ha valaki próbálta, kérném, véleményezze! A végtelenségig hálás lennék!
szerintem a segédeszközök csak feldobják a szexet!

hidrom