Segédeszközök? Van vibrink, gyertya, csipesz, kötél, gumikesztyü, meg sok fantázia mert az ami a legfontosabb!
Nem kell drága segédeszközöket sem venni, nem kell mindjárt fétis dolgokra gondolni, csak egyszerűen a fantáziát használni!
Ha éppen megkívánod a partnered akkor ültesd fel a mosógépre, konyhapultra, motorháztetőre, menj el vele este sétálni és csábítsd el az erdőszélen!
Sokkal több élvezeted tud okozni,ha kiéled a vágyaidat és megtapasztalod azokat a dolgokat amikre gondolni sem mersz hogy megvalósítsd! Beszéld meg a partnereddel, hogy szeretnéd hogy lecumizzon vezetés közben! Ha őt is izgatja a dolog akkor megteszi, ha nem, de odaadó és szeret téged akkor legalább egyszer megteszi...
Ugyan ez van a lányokkal! Biztos hogy nagyobb örömet tudsz okozni neki ha a fantáziáit elégíted ki mint ha feldugsz neki egy vibrit...
Nem kell drága segédeszközöket sem venni, nem kell mindjárt fétis dolgokra gondolni, csak egyszerűen a fantáziát használni!
Ha éppen megkívánod a partnered akkor ültesd fel a mosógépre, konyhapultra, motorháztetőre, menj el vele este sétálni és csábítsd el az erdőszélen!
Sokkal több élvezeted tud okozni,ha kiéled a vágyaidat és megtapasztalod azokat a dolgokat amikre gondolni sem mersz hogy megvalósítsd! Beszéld meg a partnereddel, hogy szeretnéd hogy lecumizzon vezetés közben! Ha őt is izgatja a dolog akkor megteszi, ha nem, de odaadó és szeret téged akkor legalább egyszer megteszi...
Ugyan ez van a lányokkal! Biztos hogy nagyobb örömet tudsz okozni neki ha a fantáziáit elégíted ki mint ha feldugsz neki egy vibrit...
Vettem én is egy vibrit a páromnak,és nagyon élvezi sex előtt és közben is.Biztos be fog válni nektek is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 12:51
Törölt felhasználó (37025)

Most vettem a páromnak egy vibrit,elég rendes darab.Kiváncsi vagyok mit szol hozzá

Jó a lányoknak bemelegítésre.
Nem azért vettem neki,mert nem áll rendesen!
Hanem mert szeretném nézni ahogy játszik magával,szerintem gyönyörü látvány lesz.Miért ne lehetne játszani? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 16:06
Hanem mert szeretném nézni ahogy játszik magával,szerintem gyönyörü látvány lesz.Miért ne lehetne játszani? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (89461)

gondolkoztam én is vegyek-e vibrit a páromak, de az a nagy helyzet, hogy rendben van minden sexügyileg. Majd ha nem áll a cerka rendesen.
Vibrit az ember a kéj fokozására használ és nem bráner helyett.Ha nem tünt volna fel eddig akkor most szólok,hogy egy nőn több luk is van amin át lehet kényeztetni!Na ennyit a férfiakról és a szexuális kultúrájukról és az általuk okozott kielégületlenségemről!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 16:06
Törölt felhasználó (89461)

gondolkoztam én is vegyek-e vibrit a páromak, de az a nagy helyzet, hogy rendben van minden sexügyileg. Majd ha nem áll a cerka rendesen.
Most vettem a páromnak egy vibrit,elég rendes darab.Kiváncsi vagyok mit szol hozzá

szentem hülyeség a csaj azzal játszon amije van amit talál
Mondjuk én még nem próbáltam,se feromonsprayt se semmiem segédezközt.
Valami hatása bisztos van,de csak akkor ha nem telifújod magadat vele mindenhol.Mivel a feromon férfi hormon(úgy tudom) így csak azoknál működik akik tényleg férfira vágynak...ha érted mire gondolok.És nem csak viszked nekik alulról...ezt is érted
(Ez egy válasz caestar üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 09:13

feromon spraykről van valakinek tapasztalata? tényleg van látható hatása a másik nemen vagy csak megnöveli az egód mert azt hiszed hat és amiatt leszel sikeresebb?
sziasztok..
ha valaki nem akar rá költeni sokat, én megoldottam természetes alapanyagokból..
fiú vagyok, de bisex, így análisan is szeretem izgatni magam...
pl répa és a kígyóubi nagyon jó, étolajjal leöntöm és már lehet is a helyére tenni... hatalmas élvezeteket okoz...
ha valaki nem akar rá költeni sokat, én megoldottam természetes alapanyagokból..
fiú vagyok, de bisex, így análisan is szeretem izgatni magam...
pl répa és a kígyóubi nagyon jó, étolajjal leöntöm és már lehet is a helyére tenni... hatalmas élvezeteket okoz...
Sok szexuális segédeszközöm van.Vibri,análtréner,gyöngyösrúd,péniszgyűrű.Sajnos én muszájból szereztem be ezeket a saját élvezetemre mert az én párom szexuálisan rettenetesen primitiv.De sajnos még az elemes csiklóizgató sem tudja pótolni a nyalást amit szintén nem kapok meg tőle.
Én is vettem a nagyon "daliás" műpéniszt a feleségemnek,hozzá síkosítót.Már csak a próba van hátra.Ajándék volt szerintem számított rá és úgy néz ki örült neki.Remélem sok örömünk lesz benne.
feromon spraykről van valakinek tapasztalata? tényleg van látható hatása a másik nemen vagy csak megnöveli az egód mert azt hiszed hat és amiatt leszel sikeresebb?
egy jókis műpuncit én is szivesen kiprobálnék
én is vettem a nőmnek egy vibrit ha én csinálom neki azt mondja nem jó . meg probálta sajátmagának úgysem volt jó. aztán eltettük majd talán késöbb hasznát vesszük
Senkinek sincs tapasztalata műpuncikkal????Írjatok bátran
Van ami bizony kicsit túlzás, de néhány apróság nálunk is van a fiókban

Ezek a képek egy Amszterdami szexmuzeumbol valok.Mennyit finomodott azota a szex ipar.

nem tudtok valami jó eszközt fiúk számára önkielégítés céljából?