Mire jó pontosan a peniszumpa?
Szia!
Erre gondoltam, már mint a csúszkálásra. Ezért néztem ki rögzíthetőt.
Köszönöm a választ. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 17. csütörtök 07:24
Erre gondoltam, már mint a csúszkálásra. Ezért néztem ki rögzíthetőt.
Köszönöm a választ. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Kettőt próbáltam ki,igaz azok nem rögzíthetőek voltak. Az a baj csak,hogy nem lehet felpróbálni,mert az egyik simán fent maradt,a másik le-lecsúszkált. És a Nőre figyelni kell,mert a hosszítás miatt hajlamos vagy tövig tolni,ami már nem biztos,hogy jó.
Sziasztok! Kettőt próbáltam ki,igaz azok nem rögzíthetőek voltak. Az a baj csak,hogy nem lehet felpróbálni,mert az egyik simán fent maradt,a másik le-lecsúszkált. És a Nőre figyelni kell,mert a hosszítás miatt hajlamos vagy tövig tolni,ami már nem biztos,hogy jó.
(Ez egy válasz Pakesz üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 13. vasárnap 17:45

Sziasztok!
Tapasztalat valakinek péniszköpenyről? Ami sima, a herék alatt rögzíthető. Kipróbálnám. Nejem szerint nem kell
szerintem vastagít, hosszít, utánna kérdezném meg
.
Tapasztalat valakinek péniszköpenyről? Ami sima, a herék alatt rögzíthető. Kipróbálnám. Nejem szerint nem kell

Hát szomorú ne legyél miatta
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 16. szerda 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 16. szerda 17:39

Törölt felhasználó (4678491)

Pasim vett egy nagy makku vastag 22 centis dildot, nem tudom örüljek e neki
Pasim vett egy nagy makku vastag 22 centis dildot, nem tudom örüljek e neki
Hölgyek nem nagyon írnak a segédeszközök által kapott élményekről? Használati szokásról és kinek mi a kedvence!
Érdekelve figyelem majd a beszámolókat.
Érdekelve figyelem majd a beszámolókat.
Pénisz pumparol van valakinek véleménye tapasztalata? Mikor jó ill kell használni ill célszerű?
Sziasztok!
szerintem vastagít, hosszít, utánna kérdezném meg
.

Csodákra képes egy jó eszköz. Szerintem az a baj, hogy első segédeszközre nem annyit költenek az emberek hogy a minőséget vegyék meg. Sajnos így nem mindig jó a tapasztalat. Gyorsan elromlik, én rezeg úgy és ott hogy jó legyen stb.
Szerintem a tapasztalatokat meg kellene osztani.
Szerintem a tapasztalatokat meg kellene osztani.
Szeretnék segítséget kérni tőletek,vagy véleményt! Tension Lover használta már valaki?? Tapasztalat esetleg?
Lehet hogy privátra van állítva az album ?
Nekem nincs tapasztalatom a képküldéses weboldallal.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nincs tapasztalatom a képküldéses weboldallal.

I will not give up
de most sem jött össze
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
de most sem jött össze

Talán így?(ha látszik akkor négy)
ez meg az
ez meg az
“Never give up !”
Csiklószipi (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Csiklószipi (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ez nem jött össze
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk 4 kedvencünk van.
ez az egyik
ez az egyik
Sziasztok
Valakinek van tapasztalata "élvező, spriccelő" dildóval kapcsolatban?
Valakinek van tapasztalata "élvező, spriccelő" dildóval kapcsolatban?
Ez nagy méretben a legjobb használni!!))
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2022. 05. 07. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az egyik kedvenc

Én pénisz pumpát próbáltam már, főként hogy nagyobb legyen a Kolbi.hát nem jött be nagyon.nekem érzékeny is volt az erős vakumra stb. De próbáld ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 07. szombat 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 07. szombat 08:37
Törölt felhasználó (4658031)

Sziasztok. Ki szeretnénk próbálni a pénisz illetve vagina pumpát. Esetleg valaki küldene mindkettő eszközről nekünk saját videót ? Hogyan kell használni mire kell figyelni stb
! Megköszönnénk