Kétvégűre gondolsz amit akár párban is tudtok használni? Vagy két águra?
(Ez egy válasz Kiváncsibi üzenetére (tegnap 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudna valaki dupla dildót ami egy a seggbe egy a punciba megy
Szeretjük
(Ez egy válasz Duplán üzenetére (2026. 03. 27. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretjük
(Ez egy válasz Duplán üzenetére (2026. 03. 27. péntek 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Áprilisban nyitottam meg az erotikus webáruházamat. www.hardplay.hu Prémium termékek, diszkrét vásárlás. Ha a webáruházban nem találod meg amit szeretnél, jelezd emailbe az elképzelést és beszerzem nagykerből kedvező áron.
kézi maszírozó elektromos fogkefe
Léghullámost csajom nagyon szereti:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Ez az 1-es a kedvence, jobb, mint az újabb modellek.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Ez az 1-es a kedvence, jobb, mint az újabb modellek.
"Dugó" gépre gondoltam!
(Ez egy válasz Duplán üzenetére (2026. 03. 27. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem a Tenga 3D Spira jött be a legjobban.
https://www.goldengate.hu/video/843103-En-es-a-kedvenc-jateksz- erem-Tenga-3D-Spiral
https://www.goldengate.hu/video/843103-En-es-a-kedvenc-jateksz- erem-Tenga-3D-Spiral
Sziasztok!
Főleg pártoktól kérdezném. Használ valaki szex gépet?
Főleg pártoktól kérdezném. Használ valaki szex gépet?
DM es Léghullámos csiklóizgató szuper...nejem szereti
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2026. 02. 06. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 06. péntek 19:03
Nőktől kérdeznék illetve pároktól.
Szeretnék egy praktikus, kicsi, de hasznos kis játékot magamnak vásárolni.
Mit ajánlanátok? Van 1-2 darabom, de szeretnék valami újat és jót.
Ezt neked kell kitapasztalni mi a jó
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2026. 02. 06. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 06. péntek 19:03
Szia! Satisfyer 2 pro
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 10:33
Sziasztok! Nálunk a léghullámos vibrációs csikló izgató vált be nagyon. A feleségem imádja! Legelőször, csak a kipróbálása miatt vásároltam egy teljesen alap elemes csikló izgatót. Annyira bejött, hogy olyan intenzív orgazmust élt át amit még soha életében. Ezért megpróbálkoztam a úgymond a minőségi izgatókkal. Hátha még brutálisabb lessz az öröm. Vásároltam is két darabot. Az egyik hasonló az eddig használt izgatóval, csak annyi különbséggel hogy ez aksis. De nem vált be. Utána vettem egy olyan típust aminek van már egy olyan része ami a hüvelybe is izgat. Gondoltam ez biztos bomba siker. Sajnos ez sem vált be. A feleségem elmondása szerint az első, úgymond kis gagyi izgató a legintenzívebb. Nagyobb a szívó része és teljesen körbeöleli a csiklóját. Sajnos a márkáját, tipusát nem tudom és mivel ez a termék már kifutott így nem találok semelyik webáruházban sem. Segítséget szeretnék kérni, aki használ ilyen fajta izgatót, hogy melyik az a típus ami a legjobban bevált.
Helló! Melyik ez a webáruház?
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (2025. 07. 08. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 08. kedd 12:06
Találtam is egy webáruházat ahol még árulják a régi csikló izgatót. Úgyhogy rendelek is egy tartalékot!
A DM (
Dr
Markt)-ban vannak ilyenek polcon.....szereti a kedvesem.
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
og alf
ér alf
ia
Sziasztok! Nálunk a léghullámos vibrációs csikló izgató vált be nagyon. A feleségem imádja! Legelőször, csak a kipróbálása miatt vásároltam egy teljesen alap elemes csikló izgatót. Annyira bejött, hogy olyan intenzív orgazmust élt át amit még soha életében. Ezért megpróbálkoztam a úgymond a minőségi izgatókkal. Hátha még brutálisabb lessz az öröm. Vásároltam is két darabot. Az egyik hasonló az eddig használt izgatóval, csak annyi különbséggel hogy ez aksis. De nem vált be. Utána vettem egy olyan típust aminek van már egy olyan része ami a hüvelybe is izgat. Gondoltam ez biztos bomba siker. Sajnos ez sem vált be. A feleségem elmondása szerint az első, úgymond kis gagyi izgató a legintenzívebb. Nagyobb a szívó része és teljesen körbeöleli a csiklóját. Sajnos a márkáját, tipusát nem tudom és mivel ez a termék már kifutott így nem találok semelyik webáruházban sem. Segítséget szeretnék kérni, aki használ ilyen fajta izgatót, hogy melyik az a típus ami a legjobban bevált.
Szia! Nálunk is a Satisfyer viszi a prímet.
Találtam is egy webáruházat ahol még árulják a régi csikló izgatót. Úgyhogy rendelek is egy tartalékot!

hidrom

Morgan Moon