Ő mondjuk nem szereti a vibrál... nem tudom, miért, nem jön be neki. Szerintem KEZDÉSNEK mindenféle képpen valami "átlagos" méretűvel próbálkozzatok és ne keményet, hanem _zseléset_, _szilikonosat_ vegyetek. (Ha érzékenyebb a hölgy legbelül, akkor a sima műanyag nem fog tetszeni neki...) Nincs 2 egyforma nő, nektek kell kitapasztalni, hogy melyik méret/forma jön be a leginkább, kérdés, mikor/melyikhez van kedve, rezegjen-e, vagy ne... Ha olyan, akkor akár punciban/popsiban is megfordulhat ugyanaz a darab (szigorúan betartva a higiéniás előírásokat!).
A lényeg, hogy ne erőltesd!
Volt olyan, hogy szex közben a csajom kotorta elő a fiókból az egyiket, hogy akkor ezt is dugjam be a farkam mellé, és diktáljak keményebb tempót, mert csak!
Én meg hát nem ellenkeztem... Szóval a barátnőmnek sincs mindig kedve hozzá, de van, amikor meg Ő akarja... Erősen hangulatfüggő - tehát ha lehet, együtt válasszatok, s ha nem jött be, vagy nem teljesen az igazi, ne resteljetek kipróbálni egy újabbat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 14:29
A lényeg, hogy ne erőltesd!
Volt olyan, hogy szex közben a csajom kotorta elő a fiókból az egyiket, hogy akkor ezt is dugjam be a farkam mellé, és diktáljak keményebb tempót, mert csak!

Törölt felhasználó (299435)

Erre gondoltam én is, hogy ezen a módon fogom megvásárólni. Szóval a barátnőd szerint nincs rossz, mindegyik jó a maga módján. Köszi a felvilágosítást.
AZ ismétlődő kérdésem ,már bocsi.
Vki vett már himbi-limbit?Nem tudná megmondani vki h mi lehet a formázó por benne és h olyat lehet e kapni boltban vagy valahol vagy legalább hasonló anyagot ami olyan gyorsan szilárdul?Köszi
Vki vett már himbi-limbit?Nem tudná megmondani vki h mi lehet a formázó por benne és h olyat lehet e kapni boltban vagy valahol vagy legalább hasonló anyagot ami olyan gyorsan szilárdul?Köszi
Tedd be a párnája alá, rálel, kézbe veszi, forgatja, s előbb-utóbb kipróbálja. Vagy aktus közben lepd meg vele, ha felizgult állapotban van, s ezzel még rásegítsz, akkor győztél.
(Ez egy válasz Robi- üzenetére (2008. 07. 08. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 10:46

A csajommal mi is szeretnénk valamilyen vibrátort venni, igaz a párom még kicsit fél tőle. Ki,hogy győzte meg a nőjét, hogy ezzel fel lehet dobni a szexuális életet és nem férfipótló dolog.........????????
A csajommal mi is szeretnénk valamilyen vibrátort venni, igaz a párom még kicsit fél tőle. Ki,hogy győzte meg a nőjét, hogy ezzel fel lehet dobni a szexuális életet és nem férfipótló dolog.........????????
Ja, elfelejtettem: ha nem meglepetés, akkor menjetek együtt, sok ilyen shop van és nézzétek végig. Az on line rendelés nagyon megbízható (itt a gg-én is), de egy kicsit zsákbamacska, mert nem látod előzőleg az árut. A részletes leírás mindenesetre sokat segít. Igaz, a bolti vásárlás is egy kicsit lutri, mert a kipróbálásnál dől csak el, hogy megfele-e. Visszavinni meg - gondolom- nem lehet.
Ha megeleptésnek szánja az ember, akkor legyen az. Én az elsőket Németországból meg Hollandiából hoztam a nejemnek, a legelső egy kemény erősen vibráló volt, a hegye volt szépen, finoman kidolgozva, az kimondottan csiklóra való, erősen vibrált. A nejem gyorsan elment tőle, akár csak ezzel, akár úgy, hogy közben a farkam benne volt a puncijában. Aztán van az anatómiailag kialakított, ez is vibrál, de ez teljes egészében és nem annyira, mint az előbbi. Ezt be kell vezetni a punciba. Nejem szereti ezeket is nagyon. Aztán vannak a vékonyabbak, amelyek anális játékokra is megfelelnek, aztán a kétágúak, amelyek punciba valók, de van egy kis pöskük, amely a csiklót izgatja. Vannak a kétvégűek, amelyeket két csak használ egyszerre, aztán a nagy vastagok puncitágításra ecc. Egyszer egy kabinos szexshopban, ahol ilyen segédeszközöket is árultak, bejött egy fiatal pár, 18-19 évesek lehettek, fiú és lány, kértek egy fasz alakú vibrátort, az eladó kicsomagolt egyet, ők kifizették, felkapták és elrohantak, a csomagolását is ott hagyták. Úgy látszik, sürgős volt nekik, nagyon szinpik voltak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 14:29

Erre gondoltam én is, hogy ezen a módon fogom megvásárólni. Szóval a barátnőd szerint nincs rossz, mindegyik jó a maga módján. Köszi a felvilágosítást.
Rengeteg online szexbolt van, itt van kezdésnek a GG SzexShop: http://shop.goldengate.hu/ - itt nézelődjetek. És nyugodtan lehet több félében gondolkodni, nekünk asszem 10 féle van, és a nőm szerint egyik izgalmasabb, mint a másik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 12:10

Nem tudom rávenni, hogy eljöjjön velem egy szexshopba. Amúgy meg nyitott mindenre.
Nem tudom rávenni, hogy eljöjjön velem egy szexshopba. Amúgy meg nyitott mindenre.
A legjobb ha közösen mentek el kiválasszátok. Sokféle van, vannak más jellegű segédeszközök is hátha vesztek mást is
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 11:01

A barátnőm felvetette, hogy szeretné kipróbálni a vibrátort, vennék is neki egyet csak, nem tudom milyet érdemes. Tudnátok ebben segíteni. Max. 17/3cm szeretne nagyságra.
A barátnőm felvetette, hogy szeretné kipróbálni a vibrátort, vennék is neki egyet csak, nem tudom milyet érdemes. Tudnátok ebben segíteni. Max. 17/3cm szeretne nagyságra.
A segédeszköz nem a férfi helyett van, persze kivétel ha a társ hosszabb ideig van távol.Nagyon jó szeretkezés közben segédeszközt is használni.Ez feldobja a sexet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 05. szombat 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 11:33
Törölt felhasználó (232354)

Jobban szertik a nők a segéd ezközöket, mint a férfiakat,ez tény.Azért van ránk is szükségük, mert otthon a vibrit ciki bemutatni a mamának.
Ez is Tény!!!!!!
Ez is Tény!!!!!!
Jobban szertik a nők a segéd ezközöket, mint a férfiakat,ez tény.Azért van ránk is szükségük, mert otthon a vibrit ciki bemutatni a mamának.
Ez is Tény!!!!!!
Ez is Tény!!!!!!
én is megrendeltem már egy hónapja a himbilimbit, de még mindig nem kaptam meg
(Ez egy válasz kutyafüle80 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 06:02
(Ez egy válasz kutyafüle80 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudja vki ennek a csináld magad műfarokak(Himbilimbi)mi lehet a formázó anyaga?Vmi por lehet és vízzel összekeverve kb 1 perc alatt vmi
szilikon szerű anyag lesz belőle.
szilikon szerű anyag lesz belőle.
A jól bevált vibrátor ,miközben orálisan kényeztetem. Okos ember volt aki ezt kitalálta!!!
Olyan műfütyit használunk, amit mind én mind a barátnőm fel tud csatolni. A barátnőm jól seggbe szokott kúrni vele. Én pedig felváltva hol a punciját, hol a fenekét kefélem vele, illetve egyszerre tudom mind a két lyukat betömni, egyiket a sajátommal másikat a műszerszámmal.
Ehhez egy kis átalakítást kellett a latex naci részen végeznem, magyarul egy lyukat kellett vágnom rá, ahol a sajátom is kifér a golyóimmal együtt. Próbáljátok ki, érdemes! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ehhez egy kis átalakítást kellett a latex naci részen végeznem, magyarul egy lyukat kellett vágnom rá, ahol a sajátom is kifér a golyóimmal együtt. Próbáljátok ki, érdemes! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
nektek hogy jött be a felcsatolhato?mi is szeretnénk!
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 07:47

Vibrit és felcsatolható műfütyit régóta használunk, most egy pinapumpán gondolkodunk, de kicsit félünk tőle...
Nem tud vki mondani vmi okosat?Vagy hogy hol lehetne ezt megérdeklődni?
Vibrit és felcsatolható műfütyit régóta használunk, most egy pinapumpán gondolkodunk, de kicsit félünk tőle...
ott nincs ilyen leírás