izgató
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 01. csütörtök 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 01. csütörtök 01:17

Puncipumpáról vélemény tapasztalat?
(Képes rovatban a puncipumpálásnál szabály: 1 nap max. 1 db hsz, és abban max. 3 db kép!)
Törölt felhasználó (744877)

(Képes rovatban a puncipumpálásnál szabály: 1 nap max. 1 db hsz, és abban max. 3 db kép!)
Puncipumpával valaki tapasztalat, izgató?!
Ez nagyon szexi, és yönyörű!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 13. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 13. kedd 22:23
Törölt felhasználó (741955)
Nagyon szép, a punci is meg a ruci is, mmm ^^
Vibrátor, az jó feldobja az együttlétet!
Me este először a cicijén élveztettem el a páromat. Amikor az első
ká
magához tért, egy nagy, puha dildoval kezdtem izgatni a pináját. Még megkérdezte hogy ez nekem nem kellemetlen-e, de be sem tudta fejezni a kérdést, 1-2 perc elteltével kispárnaszorítós orgazmusa lett. Én is jól éreztem magam (nem szálltam el) de a tudat hogy ő el tudott menni (és nem az én farkamtól), szárnyakat adott.
alf
bu alf
la alf
tból
Neten néztük meg csak. Ha az Elise-t rendeled akkor csalodni nem fogsz , de szerintem a többinél sem.
Bármi egyéb kérdésetek van.. Privátban
köszi (Ez egy válasz neta üzenetére (2010. 04. 15. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 15. csütörtök 11:19
Bármi egyéb kérdésetek van.. Privátbanköszi (Ez egy válasz neta üzenetére (2010. 04. 15. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Még egy kérdésem lenne: Ti megnéztétek előtte őket, vagy netről rendeltétek? A vibráció erőssége érdekelne. A gigire azt mondják, hogy nem túl erős. A monáról nem tudom, az Elise pedig tudom, hogy 2 vibro cucc van benne.
De tudok.A rendőrségen ingyen adják.Sőt még kérni sem kell.
(Ez egy válasz farock86 üzenetére (2010. 03. 31. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 31. szerda 12:08
Helló!
Nemtud valaki olcsón bilincset (plüssöset). Néztem 1-2 oldalt de ott 3-4 ezer forintok.
Nemtud valaki olcsón bilincset (plüssöset). Néztem 1-2 oldalt de ott 3-4 ezer forintok.
Még egy kérdésem lenne: Ti megnéztétek előtte őket, vagy netről rendeltétek? A vibráció erőssége érdekelne. A gigire azt mondják, hogy nem túl erős. A monáról nem tudom, az Elise pedig tudom, hogy 2 vibro cucc van benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 13. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 13. kedd 09:32
Törölt felhasználó (8739)
[#]Hm ezek voltak még a listán nekünk is, de végül erre jutott a válsztás. Szerintem bármelyiket veszed, meg lesztek elégedve vele!
Nagyon szép, a punci is meg a ruci is, mmm ^^
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 01. csütörtök 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)

nem rossz kép

Szeretem ha a feleségem benedvesíti magát vibrátorral a dugás előtt,utána jobb az egész,és izgatóbb szerintem.
minden ami a háztartásban van !!!!!!!!!!! mindegy csak recsenjen bele a nö
[#]Hm ezek voltak még a listán nekünk is, de végül erre jutott a válsztás. Szerintem bármelyiket veszed, meg lesztek elégedve vele!
(Ez egy válasz neta üzenetére (2010. 04. 13. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 13. kedd 08:42
Neked van Lelo Elise-d? Ha van, akkor miért azt vetted? Ismered a Lelo Gigit? Vagy a Lelo Monát?
(Nem nagyon vált be a Funfactory elLOVE...túl hajlékony a G-pontozáshoz.)
(Nem nagyon vált be a Funfactory elLOVE...túl hajlékony a G-pontozáshoz.)
Neked van Lelo Elise-d? Ha van, akkor miért azt vetted? Ismered a Lelo Gigit? Vagy a Lelo Monát?
(Nem nagyon vált be a Funfactory elLOVE...túl hajlékony a G-pontozáshoz.) (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 31. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 31. szerda 11:23
(Nem nagyon vált be a Funfactory elLOVE...túl hajlékony a G-pontozáshoz.) (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 31. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom ajánlani a Lelo Elise-t!
Igen abban 2 vibrációs rész 5 program, és programonként vagy 6 erősség!

Helló!
sajnos elkéstél, már a elLOVE-t vettem meg...esetleg ezzel van tapasztalatod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 31. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 31. szerda 11:23
Hello!
Megvettem ezt Fun Factory elLOVE G3.
Ma este próbálnánk ki?Hogyan kell használni? Melyik részét kell a G-ponthoz tenni?
Tövig be kell tenni, vagy csak a végét kell oda érinteni?, Ha jól tudom, akkor a motor nem a végében van.
Megvettem ezt Fun Factory elLOVE G3.
Ma este próbálnánk ki?Hogyan kell használni? Melyik részét kell a G-ponthoz tenni?
Tövig be kell tenni, vagy csak a végét kell oda érinteni?, Ha jól tudom, akkor a motor nem a végében van.
Bocs, rosszul írtam. G pontos orgazmust nem tudtam produkálni. Ha teletömöm a farkammal a punciját, akkor mindig elélvez
.
Néztem még
Lelo Liv http://en.lelo.com/index.php?collectionName=femme&groupNam- e=LIV
Lelo Mona http://en.lelo.com/index.php?collectionName=femme&groupNam- e=MONA
Lelo Elise http://en.lelo.com/index.php?collectionName=femme&groupNam- e=ELISE
Ezekben állítólag 2 vibrációs rész van.
A funfactory termékekben nem tudom, hogy hol van.... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 29. hétfő 08:39
.Néztem még
Lelo Liv http://en.lelo.com/index.php?collectionName=femme&groupNam- e=LIV
Lelo Mona http://en.lelo.com/index.php?collectionName=femme&groupNam- e=MONA
Lelo Elise http://en.lelo.com/index.php?collectionName=femme&groupNam- e=ELISE
Ezekben állítólag 2 vibrációs rész van.
A funfactory termékekben nem tudom, hogy hol van.... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
Szia neta! Kissé meghökkentem a kérdéseden. Ha "máshogy még nem sikerült" orgazmushoz juttatni a partneredet, akkor szerintem ne segédeszközzel próbálkozz, hiszen azok nem erre valók. Egyedül eljut a csúcsra? Ha igen, akkor próbálj arra koncentrálni, hogy Veled, a Te közreműködéseddel is "sikerüljön". Ehhez persze türelem és erős odafigyelés kell. Ha így már megszokottá válik a kölcsönös örömszerzés, akkor lehet "újítani" a segédeszközzel. Ha a segédeszköz okoz igazi "örömöt" és nem Te, akkor mi szükség van Rád? Ezen érdemes elgondolkodni, mielőtt "beruházol".

hidrom

Fallosz37
Alexa May