Megvan a vibritojásom!
Ki is próbáltam, nagyon klassz.
Abszolút kényelmes, kikapcsolt állapotban szinte nem is érzem hogy bent van, akár hosszabb távon is viselhető. Amikor pedig akarom, bekapcsolom. Eddig max. 3-4 órát volt bent egyszerre, de szerintem simán vállalható egész nap is, ha úgy adódik.
Érdekes, izgalmas érzés úgy mászkálni, hogy a popsimban rezeg. 10 fokozatú, van folyamatos és pulzáló fokozat is, ezek közül a pulzálók a kedvenceim, sokkal jobbak a folyamatosnál. (Ez egy válasz 61karcsi üzenetére (2011. 03. 11. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki is próbáltam, nagyon klassz.

Érdekes, izgalmas érzés úgy mászkálni, hogy a popsimban rezeg. 10 fokozatú, van folyamatos és pulzáló fokozat is, ezek közül a pulzálók a kedvenceim, sokkal jobbak a folyamatosnál. (Ez egy válasz 61karcsi üzenetére (2011. 03. 11. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Barátnőm szeretném meglepni születésnapjára egy vibrátorral.
fontos,hogy ne legyen nagyon drága,max 6-7e ft.
Milyent ajánlanátok? esetleg tapasztalat?
ITT keresgélj, biztosan találni fogsz!--->KATT!
Barátnőm szeretném meglepni születésnapjára egy vibrátorral.
fontos,hogy ne legyen nagyon drága,max 6-7e ft.
Milyent ajánlanátok? esetleg tapasztalat?
ITT keresgélj, biztosan találni fogsz!--->KATT!
elektromos cuccal még nem próbálkoztam, bár ígértem egy fordulatszám-szabályzós fúrógéppel meghajtott "baszógépet" a páromnak egyszer régen
viszont férfias örömök szerzésére javaslom egy Tenga-bélés ( http://shop.goldengate.hu/tenga_air_cushion_-_elethu_szex ) aplikálását vákuumpumpába ( http://shop.goldengate.hu/erekciopumpa ). emlékezetes élmény
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 05. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 05. szombat 18:05

viszont férfias örömök szerzésére javaslom egy Tenga-bélés ( http://shop.goldengate.hu/tenga_air_cushion_-_elethu_szex ) aplikálását vákuumpumpába ( http://shop.goldengate.hu/erekciopumpa ). emlékezetes élmény

Törölt felhasználó (792524)

Ti használtok valamilyen házilag barkácsolt segédeszközt?
Én egy villanyborotvát alakítottam át úgy, hogy végülis egy nagyon intenzíven mozgó (síkban kitérő) kis felületet képeztem. Ezt a felülelet ha a farkamhoz szorítom állati jó érzés és hamar el lehet élvezni tőle.
Az előző barátnőm is nagyon szerette, komoly orgazmusai voltak tőle.
A mostani párom sajnos nem szereti a gépesített tehnikát.
Én egy villanyborotvát alakítottam át úgy, hogy végülis egy nagyon intenzíven mozgó (síkban kitérő) kis felületet képeztem. Ezt a felülelet ha a farkamhoz szorítom állati jó érzés és hamar el lehet élvezni tőle.
igazad lehet mert a vibrivel vigyázni kell, hogy ne csússzon ki
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2011. 02. 23. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 23. szerda 22:19

Tök izgi lehetett.
Mi azon gondolkodtunk barátnőmmel, hogy venni kéne egy távirányítós vibrotojást. Ő feldugná nekem, a távirányítót zsebre tenné, és így mennénk sétálni, vásárolni, stb. Aztán váratlanul bekapcsolná egyszer-egyszer. Valami ilyesmire gondoltunk:
[URL=http://www************kimoderálva az ioldalErotikus-eszkozok-noknek/b/Stimulalok-izgatok/Vibracios-- tojas/16259-Radios-vibrotojas-7-fokozatu.html]Rádiós vibrotojás[/URL ] (IDEGEN SZEXOLDALRÓL TILOS BELINKELNI!!!)
Csak azt nem tudom, a fenekembe feldugva mennyire lenne kényelmes/zavaró séta közben. Nem nyomna e nagyon esetleg? A vibrihez képest egészen más (sokkal jobb) lehet szerintem, hiszen ez teljesen bent van, a záróizom összezár, csak a madzagja lógna ki.
Valakinek esetleg van tapasztalata ilyennel kütyüvel?

Mi azon gondolkodtunk barátnőmmel, hogy venni kéne egy távirányítós vibrotojást. Ő feldugná nekem, a távirányítót zsebre tenné, és így mennénk sétálni, vásárolni, stb. Aztán váratlanul bekapcsolná egyszer-egyszer. Valami ilyesmire gondoltunk:
[URL=http://www************kimoderálva az ioldalErotikus-eszkozok-noknek/b/Stimulalok-izgatok/Vibracios-- tojas/16259-Radios-vibrotojas-7-fokozatu.html]Rádiós vibrotojás[/URL ] (IDEGEN SZEXOLDALRÓL TILOS BELINKELNI!!!)
Csak azt nem tudom, a fenekembe feldugva mennyire lenne kényelmes/zavaró séta közben. Nem nyomna e nagyon esetleg? A vibrihez képest egészen más (sokkal jobb) lehet szerintem, hiszen ez teljesen bent van, a záróizom összezár, csak a madzagja lógna ki.
Valakinek esetleg van tapasztalata ilyennel kütyüvel?
nagyon sokáig én is imádtam a vibrimet.
aztán vettünk gyöngyös izgatót ( http://shop.goldengate.hu/gyongyos_palcak )
na azóta nálam a vibri sehol sincs.... sokkal jobb ez!!!!!!!! bárhol, bármikor, és hiába a rezgése a másiknak, ettől hamarabb elélvezek! (főleg, ha egyszerre 2 helyen van)
aztán vettünk gyöngyös izgatót ( http://shop.goldengate.hu/gyongyos_palcak )
na azóta nálam a vibri sehol sincs.... sokkal jobb ez!!!!!!!! bárhol, bármikor, és hiába a rezgése a másiknak, ettől hamarabb elélvezek! (főleg, ha egyszerre 2 helyen van)

Az eddigi exeim alsőre ódzkodtak tőle egy vagy két kivétellel, de amikor meglepetés jelleggel puncinyalás közben bemutattam nekik, hogy így is lehet, akkor a legfinomabb megnyílvánulás az volt, hogy nem is olyan rossz...
De volt, hogy a farkamhoz nyomtam, miközben a puncijában tartókodott, akkor is többnyire szemfelakadás volt a végeredmény
Mondjuk általában a csiklójuk is 'útba esett' közben
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 05. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 05. szombat 18:05

De volt, hogy a farkamhoz nyomtam, miközben a puncijában tartókodott, akkor is többnyire szemfelakadás volt a végeredmény

Mondjuk általában a csiklójuk is 'útba esett' közben

Törölt felhasználó (792524)

Sziasztok!
Ezt keresném, de sajna nem találom idehaza: Alien Fleshlight
Külföldben sanja nem bízok, illetve marha drága lenne a szállítás.
A www.fle*******-shop.hu -n próbáltam már, de azt mondták az van csak ami az oldalon.
Van valakinek ötlete hogy lehetne beszerezni?
Köszi.
Ezt keresném, de sajna nem találom idehaza: Alien Fleshlight
Külföldben sanja nem bízok, illetve marha drága lenne a szállítás.
A www.fle*******-shop.hu -n próbáltam már, de azt mondták az van csak ami az oldalon.
Van valakinek ötlete hogy lehetne beszerezni?
Köszi.
Engem is izgat, amikor a párom a kedvemért játszadozik picit magával. Gyönyörű ujjaival maszírozza a csiklóját, egy két ujját bedugja a gyönyör barlangjába, aztán kipucsítja a fenekét, és a lábai között hátranyúlva bedugja a vibrit.
(Ez egy válasz Noncsi üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 19:26

Én is kaptam már egy pár vibrit a pasimtól! Ő imádja nézni amikor játszadozok velük! (Én is szeretem használni, de a legjobb az igazival.)
Én is kaptam már egy pár vibrit a pasimtól! Ő imádja nézni amikor játszadozok velük! (Én is szeretem használni, de a legjobb az igazival.)
Mi is, de nem nagyon. Túl "mű" érzése van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 20. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 20. vasárnap 13:43
Törölt felhasználó (454303)

mi vetünk egy vibit 20cm 5cm vastag bevált
Tök izgi lehetett.
Valakinek esetleg van tapasztalata ilyennel kütyüvel? (Ez egy válasz 61karcsi üzenetére (2011. 02. 08. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 08. kedd 21:47

Valakinek esetleg van tapasztalata ilyennel kütyüvel? (Ez egy válasz 61karcsi üzenetére (2011. 02. 08. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)

A hétvégén le vittük a kiskutyát sétálni, de előtte a párom feldugta nekem a pici vibrit a fenekembe és bekapcsolta. Szűk alsót vettem rá , hogy ne csússzon ki , engem küldött be a boltba kenyérért még jó, hogy többen voltunk mert hallatszott a halk zümmögés, de nem tudták honnan jön. Elöl domborodott a nadrágom így mentünk haza, de otthon egy hatalmasat szeretkeztünk, majd alaposan tisztára nyaltam a tocsogós punciját. Lehet , hogy picit perverzek vagyunk? De nagyon jó esett!!!
mi vetünk egy vibit 20cm 5cm vastag bevált
ez tetszett
(Ez egy válasz 61karcsi üzenetére (2011. 02. 08. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 08. kedd 21:47

A hétvégén le vittük a kiskutyát sétálni, de előtte a párom feldugta nekem a pici vibrit a fenekembe és bekapcsolta. Szűk alsót vettem rá , hogy ne csússzon ki , engem küldött be a boltba kenyérért még jó, hogy többen voltunk mert hallatszott a halk zümmögés, de nem tudták honnan jön. Elöl domborodott a nadrágom így mentünk haza, de otthon egy hatalmasat szeretkeztünk, majd alaposan tisztára nyaltam a tocsogós punciját. Lehet , hogy picit perverzek vagyunk? De nagyon jó esett!!!
Én imádom az elekrto szexet! Kár, hogy most elromlott a stimulátorom!
Nálam a max fokozat volt a nyerő, páromnál inkább a light-osabb.
Nálam a max fokozat volt a nyerő, páromnál inkább a light-osabb.
A párom is szeretett volna már régen egy vibrátort, de azt mondta, hogy ezek a nagyobb gumi darabok egyszerűen nem hozzák lázba, valami elegánsat szeretne. A BSwish Bcute Classic-ra esett a választásom.
http://www.youtube.com/watch?v=0ng3Tvbi5YI&NR=1
Nem mutattam neki, csak meglepetésként megvettem, és egy heves szeretkezésünk alkalmával elővettem, és elkezdtem kényeztetni vele. Félhomály volt, csak a gyertyák égtek, nyaltam a punciját, és ekkor került elő a tetszetős kis játékszer. Nagyon pozitívan fogadta, és használjuk is rendszeresen. Nagyon jól áll a kezében, főleg mikor harisnyatartóban és melltartóban igazgatja kicsit magát, bár elmondása szerint jobban szereti, ha én kényeztetem vele.
http://www.youtube.com/watch?v=0ng3Tvbi5YI&NR=1
Nem mutattam neki, csak meglepetésként megvettem, és egy heves szeretkezésünk alkalmával elővettem, és elkezdtem kényeztetni vele. Félhomály volt, csak a gyertyák égtek, nyaltam a punciját, és ekkor került elő a tetszetős kis játékszer. Nagyon pozitívan fogadta, és használjuk is rendszeresen. Nagyon jól áll a kezében, főleg mikor harisnyatartóban és melltartóban igazgatja kicsit magát, bár elmondása szerint jobban szereti, ha én kényeztetem vele.
Ez nagyon tetszik, tök jó lehet

Ha valaki (nőnemű) használt már gésagolyót vagy análfüzért írjon róla néhány szót, legyen szíves. Érdekelne kinek-milyen érzés és milyen módszerrel a legjobb használni.
(kimoderálva a link! tilos! idegen szexhonlapról linkelni képet-videót stb!)
(Ez egy válasz slowmotion üzenetére (2010. 08. 05. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 05. csütörtök 10:13

Hol van ez a kép eredetileg? Na és a további "3 db" ?
Meg az is kérdés, ez válasz-e ? Na meg az, hogy amit ide írok, arra lesz-e válasz ??
Az pedig egyáltalán nem biztos, hogy az ilyesmit csak nők élvezik !
Meg az is kérdés, ez válasz-e ? Na meg az, hogy amit ide írok, arra lesz-e válasz ??
Az pedig egyáltalán nem biztos, hogy az ilyesmit csak nők élvezik !