Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Ki mit használ?
Kinek milyen a kedvence?
Tapasztalatok és vélemények (pozitív és negatív)!

Az eddigi hozzászólások

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#334   2011. 03. 22. kedd 22:02
gold7 gold7
Megvan a vibritojásom! smile

Ki is próbáltam, nagyon klassz. smile Abszolút kényelmes, kikapcsolt állapotban szinte nem is érzem hogy bent van, akár hosszabb távon is viselhető. Amikor pedig akarom, bekapcsolom. Eddig max. 3-4 órát volt bent egyszerre, de szerintem simán vállalható egész nap is, ha úgy adódik. smile
Érdekes, izgalmas érzés úgy mászkálni, hogy a popsimban rezeg. 10 fokozatú, van folyamatos és pulzáló fokozat is, ezek közül a pulzálók a kedvenceim, sokkal jobbak a folyamatosnál.
(Ez egy válasz 61karcsi üzenetére (2011. 03. 11. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 11. péntek 17:26
igazad lehet mert a vibrivel vigyázni kell, hogy ne csússzon ki
#333   2011. 03. 19. szombat 15:56
X Törölt felhasználó (38069)
Sziasztok.

Barátnőm szeretném meglepni születésnapjára egy vibrátorral.
fontos,hogy ne legyen nagyon drága,max 6-7e ft.
Milyent ajánlanátok? esetleg tapasztalat?

ITT keresgélj, biztosan találni fogsz!--->KATT!
#332   2011. 03. 12. szombat 00:26
deamonaea deamonaea
elektromos cuccal még nem próbálkoztam, bár ígértem egy fordulatszám-szabályzós fúrógéppel meghajtott "baszógépet" a páromnak egyszer régen nyes
viszont férfias örömök szerzésére javaslom egy Tenga-bélés ( http://shop.goldengate.hu/tenga_air_cushion_-_elethu_szex ) aplikálását vákuumpumpába ( http://shop.goldengate.hu/erekciopumpa ). emlékezetes élmény smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 05. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (792524)
2011. 03. 05. szombat 18:05
Ti használtok valamilyen házilag barkácsolt segédeszközt?

Én egy villanyborotvát alakítottam át úgy, hogy végülis egy nagyon intenzíven mozgó (síkban kitérő) kis felületet képeztem. Ezt a felülelet ha a farkamhoz szorítom állati jó érzés és hamar el lehet élvezni tőle.
Az előző barátnőm is nagyon szerette, komoly orgazmusai voltak tőle.
A mostani párom sajnos nem szereti a gépesített tehnikát.
#331   2011. 03. 11. péntek 17:26
61karcsi 61karcsi
igazad lehet mert a vibrivel vigyázni kell, hogy ne csússzon ki
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2011. 02. 23. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 23. szerda 22:19
Tök izgi lehetett. smile

Mi azon gondolkodtunk barátnőmmel, hogy venni kéne egy távirányítós vibrotojást. Ő feldugná nekem, a távirányítót zsebre tenné, és így mennénk sétálni, vásárolni, stb. Aztán váratlanul bekapcsolná egyszer-egyszer. Valami ilyesmire gondoltunk:
[URL=http://www************kimoderálva az ioldalErotikus-eszkozok-noknek/b/Stimulalok-izgatok/Vibracios-- tojas/16259-Radios-vibrotojas-7-fokozatu.html]Rádiós vibrotojás[/URL ] (IDEGEN SZEXOLDALRÓL TILOS BELINKELNI!!!)
Csak azt nem tudom, a fenekembe feldugva mennyire lenne kényelmes/zavaró séta közben. Nem nyomna e nagyon esetleg? A vibrihez képest egészen más (sokkal jobb) lehet szerintem, hiszen ez teljesen bent van, a záróizom összezár, csak a madzagja lógna ki.

Valakinek esetleg van tapasztalata ilyennel kütyüvel?
#330   2011. 03. 06. vasárnap 10:07
X Törölt felhasználó (33028)
nagyon sokáig én is imádtam a vibrimet.
aztán vettünk gyöngyös izgatót ( http://shop.goldengate.hu/gyongyos_palcak )
na azóta nálam a vibri sehol sincs.... sokkal jobb ez!!!!!!!! bárhol, bármikor, és hiába a rezgése a másiknak, ettől hamarabb elélvezek! (főleg, ha egyszerre 2 helyen van) crazya
#329   2011. 03. 05. szombat 18:11
X Törölt felhasználó (794836)
Az eddigi exeim alsőre ódzkodtak tőle egy vagy két kivétellel, de amikor meglepetés jelleggel puncinyalás közben bemutattam nekik, hogy így is lehet, akkor a legfinomabb megnyílvánulás az volt, hogy nem is olyan rossz...
hehe

De volt, hogy a farkamhoz nyomtam, miközben a puncijában tartókodott, akkor is többnyire szemfelakadás volt a végeredmény wink
Mondjuk általában a csiklójuk is 'útba esett' közben wink beka3 finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 05. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (792524)
2011. 03. 05. szombat 18:05

Én egy villanyborotvát alakítottam át úgy, hogy végülis egy nagyon intenzíven mozgó (síkban kitérő) kis felületet képeztem. Ezt a felülelet ha a farkamhoz szorítom állati jó érzés és hamar el lehet élvezni tőle.
#328   2011. 03. 05. szombat 18:05
X Törölt felhasználó (792524)

#327   2011. 03. 03. csütörtök 21:55
alfaw alfaw
Sziasztok!

Ezt keresném, de sajna nem találom idehaza: Alien Fleshlight
Külföldben sanja nem bízok, illetve marha drága lenne a szállítás.
A www.fle*******-shop.hu -n próbáltam már, de azt mondták az van csak ami az oldalon.

Van valakinek ötlete hogy lehetne beszerezni?

Köszi.
#326   2011. 03. 01. kedd 13:51
peeti peeti
Engem is izgat, amikor a párom a kedvemért játszadozik picit magával. Gyönyörű ujjaival maszírozza a csiklóját, egy két ujját bedugja a gyönyör barlangjába, aztán kipucsítja a fenekét, és a lábai között hátranyúlva bedugja a vibrit.
(Ez egy válasz Noncsi üzenetére (2011. 02. 28. hétfő 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 28. hétfő 19:26
Én is kaptam már egy pár vibrit a pasimtól! Ő imádja nézni amikor játszadozok velük! (Én is szeretem használni, de a legjobb az igazival.)
#325   2011. 02. 28. hétfő 19:26
Noncsi Noncsi
Én is kaptam már egy pár vibrit a pasimtól! Ő imádja nézni amikor játszadozok velük! (Én is szeretem használni, de a legjobb az igazival.)
#324   2011. 02. 24. csütörtök 15:31
X Törölt felhasználó (754564)
Mi is, de nem nagyon. Túl "mű" érzése van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 20. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (454303)
2011. 02. 20. vasárnap 13:43
mi vetünk egy vibit 20cm 5cm vastag bevált
#323   2011. 02. 23. szerda 22:19
gold7 gold7
Tök izgi lehetett. smile

Mi azon gondolkodtunk barátnőmmel, hogy venni kéne egy távirányítós vibrotojást. Ő feldugná nekem, a távirányítót zsebre tenné, és így mennénk sétálni, vásárolni, stb. Aztán váratlanul bekapcsolná egyszer-egyszer. Valami ilyesmire gondoltunk:
[URL=http://www************kimoderálva az ioldalErotikus-eszkozok-noknek/b/Stimulalok-izgatok/Vibracios-- tojas/16259-Radios-vibrotojas-7-fokozatu.html]Rádiós vibrotojás[/URL ] (IDEGEN SZEXOLDALRÓL TILOS BELINKELNI!!!)
Csak azt nem tudom, a fenekembe feldugva mennyire lenne kényelmes/zavaró séta közben. Nem nyomna e nagyon esetleg? A vibrihez képest egészen más (sokkal jobb) lehet szerintem, hiszen ez teljesen bent van, a záróizom összezár, csak a madzagja lógna ki.

Valakinek esetleg van tapasztalata ilyennel kütyüvel?
(Ez egy válasz 61karcsi üzenetére (2011. 02. 08. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 08. kedd 21:47
A hétvégén le vittük a kiskutyát sétálni, de előtte a párom feldugta nekem a pici vibrit a fenekembe és bekapcsolta. Szűk alsót vettem rá , hogy ne csússzon ki , engem küldött be a boltba kenyérért még jó, hogy többen voltunk mert hallatszott a halk zümmögés, de nem tudták honnan jön. Elöl domborodott a nadrágom így mentünk haza, de otthon egy hatalmasat szeretkeztünk, majd alaposan tisztára nyaltam a tocsogós punciját. Lehet , hogy picit perverzek vagyunk? De nagyon jó esett!!!
#322   2011. 02. 20. vasárnap 13:43
X Törölt felhasználó (454303)
mi vetünk egy vibit 20cm 5cm vastag bevált
#321   2011. 02. 20. vasárnap 13:41
X Törölt felhasználó (454303)
ez tetszett
(Ez egy válasz 61karcsi üzenetére (2011. 02. 08. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 08. kedd 21:47
A hétvégén le vittük a kiskutyát sétálni, de előtte a párom feldugta nekem a pici vibrit a fenekembe és bekapcsolta. Szűk alsót vettem rá , hogy ne csússzon ki , engem küldött be a boltba kenyérért még jó, hogy többen voltunk mert hallatszott a halk zümmögés, de nem tudták honnan jön. Elöl domborodott a nadrágom így mentünk haza, de otthon egy hatalmasat szeretkeztünk, majd alaposan tisztára nyaltam a tocsogós punciját. Lehet , hogy picit perverzek vagyunk? De nagyon jó esett!!!
#320   2011. 02. 20. vasárnap 13:26
X Törölt felhasználó (23078)
Én imádom az elekrto szexet! Kár, hogy most elromlott a stimulátorom!
Nálam a max fokozat volt a nyerő, páromnál inkább a light-osabb.
#319   2011. 02. 19. szombat 10:51
peeti peeti
A párom is szeretett volna már régen egy vibrátort, de azt mondta, hogy ezek a nagyobb gumi darabok egyszerűen nem hozzák lázba, valami elegánsat szeretne. A BSwish Bcute Classic-ra esett a választásom.
http://www.youtube.com/watch?v=0ng3Tvbi5YI&NR=1
Nem mutattam neki, csak meglepetésként megvettem, és egy heves szeretkezésünk alkalmával elővettem, és elkezdtem kényeztetni vele. Félhomály volt, csak a gyertyák égtek, nyaltam a punciját, és ekkor került elő a tetszetős kis játékszer. Nagyon pozitívan fogadta, és használjuk is rendszeresen. Nagyon jól áll a kezében, főleg mikor harisnyatartóban és melltartóban igazgatja kicsit magát, bár elmondása szerint jobban szereti, ha én kényeztetem vele.
#318   2011. 02. 12. szombat 10:06
Borzongás Borzongás
Ez nagyon tetszik, tök jó lehet smile
#317   2011. 02. 08. kedd 21:47
61karcsi 61karcsi
#316   2011. 02. 03. csütörtök 16:44
Gurul Gurul
Ha valaki (nőnemű) használt már gésagolyót vagy análfüzért írjon róla néhány szót, legyen szíves. Érdekelne kinek-milyen érzés és milyen módszerrel a legjobb használni.
#315   2010. 10. 04. hétfő 02:47
X Törölt felhasználó (752274)
(kimoderálva a link! tilos! idegen szexhonlapról linkelni képet-videót stb!) felkialtas ejnye1
(Ez egy válasz slowmotion üzenetére (2010. 08. 05. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 05. csütörtök 10:13
Hol van ez a kép eredetileg? Na és a további "3 db" ?

Meg az is kérdés, ez válasz-e ? Na meg az, hogy amit ide írok, arra lesz-e válasz ??

Az pedig egyáltalán nem biztos, hogy az ilyesmit csak nők élvezik !

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: hidrom hidrom
Nyitás ideje: 2005. 02. 25. péntek
Üzenetek: 874db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 11. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!