De jó is lenne.
Még nem de kipróbálnám.

szívesen kipróbálnám, még nem volt rá lehetőségem.
11 évesen egy nagyobb fiú előtt kellett vernem a nyári szünetben,persze ő is verte magának.Tudom, nagyon fiatal voltam, de jó emlék maradt....
Nekem is ugyan igy indult, meg beszeltuk hogy ki verjuk egymas elott egy filmre, de mindkettonket annyira izgatott hogy mi sem birtuk ki hogy ne nyuljunk egymashoz. Szoval egymasnak vertuk ki
Sajnos most kulfoldre koltoztem igy a kapcsolat megszakadt :(
(Ez egy válasz Sweetsecrets üzenetére (2018. 02. 23. péntek 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 23. péntek 16:29

Hm. Ez érdekes téma. Nekem pont úgy jött ez az egész évekkel ezelőtt. Egy haverral közösen vertük és nem bírtuk.ki, hogy ne nyúljunk a másik farkához. Annyira izgató volt.. Azóta is állandóan kívánom..
Még nem de kipróbálnám
Egyszer egy haverral a garázsukban kivertük. Mutatott egy videót ahogy a felesége szopta őt!
Izgató volt hogy ketten vertük!
Az asszonykája is nagyon izgatóan szopott!

Izgató volt hogy ketten vertük!

Hm. Ez érdekes téma. Nekem pont úgy jött ez az egész évekkel ezelőtt. Egy haverral közösen vertük és nem bírtuk.ki, hogy ne nyúljunk a másik farkához. Annyira izgató volt.. Azóta is állandóan kívánom..
Próbáltam. Arról, hogy milyen volt sokat elárul az, hogy ilyesmihez (is) keresgélek állandó partnert.

Még nem volt benne részem de kipróbálnám

Én is kipróbálnám szivesen milyen amikor egy férfi nézi ahogy verem és milyen nézni ahogy ő veri magának.
Ez pontosan így van, sőt, minden pesti szexmoziban, nem csak a dob utcaiban. De ha adhatok egy tippet, akkor oda menj...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 03. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 03. szerda 22:10
Törölt felhasználó (3249682)

Menj el a dob utcai szexmoziba, ott akad haver bőven és megy is az egymás farkának verése is.
Még nem,de érdeklödöm a téma iránt..

En meg nem vertem ki pasival egyut
nem, de kopróbálnám!
Végre sikerült egy pasival újraélni egy kis biszexet.
Azt hiszem maradok ezen az úton, csak találni kéne egy másikat.
Sajnos ott helyben derült ki számomra, hogy nem biszex hanem nagyon meleg.
A csókolózás meg ilyesmi nekem már nem biszex, tehát más után kell nézni.
Azt hiszem maradok ezen az úton, csak találni kéne egy másikat.
Sajnos ott helyben derült ki számomra, hogy nem biszex hanem nagyon meleg.
A csókolózás meg ilyesmi nekem már nem biszex, tehát más után kell nézni.
Fiatalon a barátommal közösen vertük, majd megjött az étvágy szoptuk egymást. Párszor még volt ilyen majd elmaradt a lányokra koncentráltunk. Négy öt éve belevittek egy bi helyzetbe azóta tetszik újra és megint megjött az étvágy. Lett egy nős bi barátom aki i rendszeresen leszopott és dugott. Nem bántam meg. Nekem már természetes a saját nememmel a szex. Tetszik a női szerep.
Először még egészen fiatalon , nem volt benne semmi különös . Később idősebben újra kipróbáltam egy ismerőssel az már jó volt . Főleg amikor a nejem bugyijára , harisnyájára élveztünk rá .
Olyan aki korrekt és kedves, tartja a szavát....
Egyszóval normális....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 19. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 19. péntek 09:40
Egyszóval normális....

Törölt felhasználó (2078)

Definiáld a normális srácot!

Igen ! Tiniként aztán meg jól leszoptuk egymást