Vertétek-e már haverral? (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A téma felvetése és indítása kényes területekre enged betekintést.
Csak az látogassa a topicot, aki normális és emberi hangnemben kívánja megosztani másokkal a véleményét és tapasztalatait!
Az oldal hetero, de teret engedünk olyan témákban is, ami közérdeklődésre számíthat, ezért sem az oldalt, sem a téma iránt fogékonyabb felhasználókat ne bántsátok!
Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. A bújtatott, okosan, ravaszul fogalmazó társkeresőkre is ez vonatkozik! Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#996   2026. 08. 03. hétfő 11:12
MajorPro MajorPro
Hetero, házasként kipróbálnám egy haverral. Korábban volt ilyen élményem, még házassag előtt. Izgalmas volt.
#995   2026. 08. 03. hétfő 09:49
biboots biboots
Nem vagy egyedül…ha régen ennyire jó volt (nekem) akkor most imadnam.
#994   2026. 08. 03. hétfő 08:34
erzo3 erzo3
Én is kipróbálnám
#993   2026. 08. 02. vasárnap 17:58
clairvoyant2310 clairvoyant2310
Persze, ez akkoriban természetes volt. Akinél volt videó lejátszó filmmel oda jártunk hokizni.
#992   2026. 08. 02. vasárnap 09:27
photoshooting photoshooting
Középiskolás koromban volt egy haverom, akivel többször is közösen vertük még VHS videőkra, magazinokra. Egyszer odanyúltam és kivertem neki. Sajnos pár hét múlva elköltöztek. Pedig azóta is izgat
#991   2026. 08. 01. szombat 23:48
Mostis2000 Mostis2000
Kiprobálnám Miskolcon valakivel!
#990   2026. 08. 01. szombat 21:28
Bipasi84 Bipasi84
Kipróbálnám
(Ez egy válasz pompei üzenetére (2026. 08. 01. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 01. szombat 17:20
Jó lenne kipróbálni. Debrecenből valaki?
#989   2026. 08. 01. szombat 18:41
Compoly72 Compoly72
Egyszer vertük egy sráccal egymásnak kölcsönösen,közben a felesègem kèpeit nèztük! smile Èlveztem! Főleg,amikor èreztem,hogy mennyire kemèny lett a farka a felesègemre! smile
#988   2026. 08. 01. szombat 17:34
rokkis16 rokkis16
Unokatesóval! Nagyon szuper volt, főleg mert azért mert be is kaptuk is.
#987   2026. 08. 01. szombat 17:20
pompei pompei
Jó lenne kipróbálni. Debrecenből valaki?
#986   2026. 08. 01. szombat 16:30
Balatonibi Balatonibi
Itt Veszprém megyében nincsenek ilyen haverok sajnos, pedig piszok izgató lehet
#985   2026. 08. 01. szombat 07:28
magic- magic-
Aztán majd jön, hogy szájjal szeretnéd előcsalogatni a spermáját. smile
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 07. 31. péntek 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 31. péntek 17:19
Nemrég történt ilyen. Kerestem valakit aki kapható erre. Közös farokverés és esteleg kölcsönös verésre adódott alkalom. De én nem engedtem hogy hozzám nyúljon és nem is igényeltem. Csak kíváncsi voltam milyen más farkát a kezemben tartani és milyen ha sikerül ki is verni neki. Milyen ha elélvez milyen a másik spermája. Fura volt másnak a farka a kezemben, sokkal vékonyabb volt és mind texturára mind pedig reakciója teljesen más volt mint az enyém. Pár rárántás után képes lett volna elélvezni. Érdekes volt más spermáját a kezemen látni. Akkor sajnálom hogy nem kóstoltam meg de akkor már kiestem a flowból. Az akció utána elszégyelltem magam. De már elmúlt és legközelebb kíváncsi lennék milyen az íze. Mind egy faroknak mind pedig a spermájának.
#984   2026. 07. 31. péntek 18:31
tamás80 tamás80
Erre vágyom én is, egy varátommal szoktuk a feleségeink képét nézegetni, jó lenne elvinni a beszélgetés olyan irányba hogy vegyük elő, én szívesen a számba venném a farkát és szopnám, miközben a feleségem meztelen képeirw áll a fasza, és a számba élvez, kicsit fura......
#983   2026. 07. 31. péntek 17:19
batormaszturbator batormaszturbator
Nemrég történt ilyen. Kerestem valakit aki kapható erre. Közös farokverés és esteleg kölcsönös verésre adódott alkalom. De én nem engedtem hogy hozzám nyúljon és nem is igényeltem. Csak kíváncsi voltam milyen más farkát a kezemben tartani és milyen ha sikerül ki is verni neki. Milyen ha elélvez milyen a másik spermája. Fura volt másnak a farka a kezemben, sokkal vékonyabb volt és mind texturára mind pedig reakciója teljesen más volt mint az enyém. Pár rárántás után képes lett volna elélvezni. Érdekes volt más spermáját a kezemen látni. Akkor sajnálom hogy nem kóstoltam meg de akkor már kiestem a flowból. Az akció utána elszégyelltem magam. De már elmúlt és legközelebb kíváncsi lennék milyen az íze. Mind egy faroknak mind pedig a spermájának.
#982   2026. 07. 31. péntek 11:54
Zsolt2011 Zsolt2011
Volt rá példa.Elso alkalommal verseny hokinak indult majd kíváncsiságból egymáset kezdtük el verni.Izgatott milyen más farokhoz hozzá érni ,fogni,verni….
#981   2026. 07. 29. szerda 10:17
matzkobisex matzkobisex
kamaszként, nekem is megvolt élmény.. aztán egyszercsak bekapta nekem..
én is megízleltem az ő faszát, de akkor nem jött úgy be.....
de kb 4tévesen "fejest" ugrottam ff sexben.. már az elsőalkalommal élveztem ahogy megtölti számat...
#980   2026. 07. 28. kedd 22:29
elcondor elcondor
A téma érdekelne , naná, ha lenne kivel.
#979   2026. 07. 28. kedd 19:47
Soldier Soldier
Régen kb 19-20 éve volt egy haver akivel még
ti
alf
ni
alf
alf
nt
kivertük egymás elött.Majd idővel egymásnak,aztán jött az egymás orális kényeztetése,majd végül az anális élvezetek is,de az ritkán mert nekem sokszor kellemetlen volt,így mradtak az orális élmények.Eddig ő volt az egyetlen akivel ilyet tettem és valszeg az utolsó is.
#978   2026. 07. 28. kedd 18:52
hatvanvolt hatvanvolt
Ha valaki már csinálta
gy
alf
er
alf
ek
alf
ként
is a közös hokit, abban már benne volt a bi hajlam! Ezt magamról veszem, mivel heteróként éltem, és egy idelye nézegettem a pasik farkát nadrágon keresztül. Míg egyszer gatya nélkül is 8 éve! A kiváncsiság nem állt meg amíg megnem történt a közös szopás is! Azóta nem sürűn de kalandozok ha van kivel és lehetőségem csinálni!
#977   2026. 07. 28. kedd 16:22
pompei pompei
Mèg nem,de ha lenne haver akkor kipróbálnám.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Joke Joke
Nyitás ideje: 2004. 09. 22. szerda
Üzenetek: 996db
Utolsó üzenet: 2026. 08. 03. hétfő

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!