Hetero, házasként kipróbálnám egy haverral. Korábban volt ilyen élményem, még házassag előtt. Izgalmas volt.
Nem vagy egyedül…ha régen ennyire jó volt (nekem) akkor most imadnam.
Én is kipróbálnám
Persze, ez akkoriban természetes volt. Akinél volt videó lejátszó filmmel oda jártunk hokizni.
Középiskolás koromban volt egy haverom, akivel többször is közösen vertük még VHS videőkra, magazinokra. Egyszer odanyúltam és kivertem neki. Sajnos pár hét múlva elköltöztek. Pedig azóta is izgat
Kiprobálnám Miskolcon valakivel!
Kipróbálnám
(Ez egy válasz pompei üzenetére (2026. 08. 01. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer vertük egy sráccal egymásnak kölcsönösen,közben a felesègem kèpeit nèztük!
Èlveztem! Főleg,amikor èreztem,hogy mennyire kemèny lett a farka a felesègemre!
Èlveztem! Főleg,amikor èreztem,hogy mennyire kemèny lett a farka a felesègemre!
Unokatesóval! Nagyon szuper volt, főleg mert azért mert be is kaptuk is.
Jó lenne kipróbálni. Debrecenből valaki?
Itt Veszprém megyében nincsenek ilyen haverok sajnos, pedig piszok izgató lehet
Aztán majd jön, hogy szájjal szeretnéd előcsalogatni a spermáját.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 07. 31. péntek 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 31. péntek 17:19
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 07. 31. péntek 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nemrég történt ilyen. Kerestem valakit aki kapható erre. Közös farokverés és esteleg kölcsönös verésre adódott alkalom. De én nem engedtem hogy hozzám nyúljon és nem is igényeltem. Csak kíváncsi voltam milyen más farkát a kezemben tartani és milyen ha sikerül ki is verni neki. Milyen ha elélvez milyen a másik spermája. Fura volt másnak a farka a kezemben, sokkal vékonyabb volt és mind texturára mind pedig reakciója teljesen más volt mint az enyém. Pár rárántás után képes lett volna elélvezni. Érdekes volt más spermáját a kezemen látni. Akkor sajnálom hogy nem kóstoltam meg de akkor már kiestem a flowból. Az akció utána elszégyelltem magam. De már elmúlt és legközelebb kíváncsi lennék milyen az íze. Mind egy faroknak mind pedig a spermájának.
Erre vágyom én is, egy varátommal szoktuk a feleségeink képét nézegetni, jó lenne elvinni a beszélgetés olyan irányba hogy vegyük elő, én szívesen a számba venném a farkát és szopnám, miközben a feleségem meztelen képeirw áll a fasza, és a számba élvez, kicsit fura......
Nemrég történt ilyen. Kerestem valakit aki kapható erre. Közös farokverés és esteleg kölcsönös verésre adódott alkalom. De én nem engedtem hogy hozzám nyúljon és nem is igényeltem. Csak kíváncsi voltam milyen más farkát a kezemben tartani és milyen ha sikerül ki is verni neki. Milyen ha elélvez milyen a másik spermája. Fura volt másnak a farka a kezemben, sokkal vékonyabb volt és mind texturára mind pedig reakciója teljesen más volt mint az enyém. Pár rárántás után képes lett volna elélvezni. Érdekes volt más spermáját a kezemen látni. Akkor sajnálom hogy nem kóstoltam meg de akkor már kiestem a flowból. Az akció utána elszégyelltem magam. De már elmúlt és legközelebb kíváncsi lennék milyen az íze. Mind egy faroknak mind pedig a spermájának.
Volt rá példa.Elso alkalommal verseny hokinak indult majd kíváncsiságból egymáset kezdtük el verni.Izgatott milyen más farokhoz hozzá érni ,fogni,verni….
kamaszként, nekem is megvolt élmény.. aztán egyszercsak bekapta nekem..
én is megízleltem az ő faszát, de akkor nem jött úgy be.....
de kb 4tévesen "fejest" ugrottam ff sexben.. már az elsőalkalommal élveztem ahogy megtölti számat...
én is megízleltem az ő faszát, de akkor nem jött úgy be.....
de kb 4tévesen "fejest" ugrottam ff sexben.. már az elsőalkalommal élveztem ahogy megtölti számat...
A téma érdekelne , naná, ha lenne kivel.
Régen kb 19-20 éve volt egy haver akivel még
ti
kivertük egymás elött.Majd idővel egymásnak,aztán jött az egymás orális kényeztetése,majd végül az anális élvezetek is,de az ritkán mert nekem sokszor kellemetlen volt,így mradtak az orális élmények.Eddig ő volt az egyetlen akivel ilyet tettem és valszeg az utolsó is.
alf
ni alf
ké alf
nt
Ha valaki már csinálta
gy
is a közös hokit, abban már benne volt a bi hajlam! Ezt magamról veszem, mivel heteróként éltem, és egy idelye nézegettem a pasik farkát nadrágon keresztül. Míg egyszer gatya nélkül is 8 éve! A kiváncsiság nem állt meg amíg megnem történt a közös szopás is! Azóta nem sürűn de kalandozok ha van kivel és lehetőségem csinálni!
alf
er alf
ek alf
ként
Mèg nem,de ha lenne haver akkor kipróbálnám.

Joke

Erica