Anno igen, volt párszor benne részem. Most is jó lenne ilyenben részt venni
Sziasztok!
Most is jó pár éve elkezdtem
Sajnos most kevés a partner akinek igénye volna rá
De nyitott vagyok a feladat elé
Ti
korban rendszeresen alf
niMost is jó pár éve elkezdtem
Sajnos most kevés a partner akinek igénye volna rá
De nyitott vagyok a feladat elé
Szivesen segitenek, ha odafernék a piros körmöktől
(Ez egy válasz Pepe37 üzenetére (ma 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Pepe37 üzenetére (ma 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen kipróbálnám
Ez még nekem is kimaradt, de szeretném pótolni.
(Ez egy válasz PepeR70 üzenetére (2026. 09. 12. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos túl régen…
Nekem is.Főleg ha a feleségem arcára veri egy pár bull.
Utána megcsókoljátok a feleséget,izgat valakit,vagy próbálta már? (Ez egy válasz Debug88 üzenetére (tegnap 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Utána megcsókoljátok a feleséget,izgat valakit,vagy próbálta már? (Ez egy válasz Debug88 üzenetére (tegnap 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi haverommal fogadásból egymás farkára vertük a barátnője pedig végignézte
Pest megye déli részéről van aki dumalna?
A legjobb. Óriási fetishem az arcra élvezés
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lenne újra …
Jó kis sztori. Nem csak az a arca szép a párodnak.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 14:40
Mindig is bejött a pasiknak.Azt mondják elèg erotikus kisugárzása van.Persze ezt a feleségem is tudja.Egy házibuli hajnalán ,vagy 6 ève volt az első hármas,rögtön dupla puncival ,ahogy kell.Ezután
mindkèt faszt egyszerre tuszakolta a szájába,ès úgy szopott mintha nem lenne holnap.Először a barátunk ment el,brutál mennyisèget kapott az arcára,vastagon beteritette a homlokatól a nyakáig.Fènykèp azonnal,majd èn is rávertem.Azt mondta,izgatta hogy mi pasik mennyire èlveztük őt Nèzni akarom a faszotokat,ahogy indul az áradat,mondta,ő pedig tèrdelve,a faszokkal körbevève várja a sok spermat.
Így kezdődött,azota számtalanszor vertük az arcára a spermát.Jól le is szopogatta mindig,egèsz az ánuszunkig,golyókat a szájba,mint a mókus.
A fèrfiak cserèlödtek az èvek alatt,de az a csinos pofi mèg mindig úgyanolyan èlvezettel,mosollyal várja a kedves locslófiukat.
mindkèt faszt egyszerre tuszakolta a szájába,ès úgy szopott mintha nem lenne holnap.Először a barátunk ment el,brutál mennyisèget kapott az arcára,vastagon beteritette a homlokatól a nyakáig.Fènykèp azonnal,majd èn is rávertem.Azt mondta,izgatta hogy mi pasik mennyire èlveztük őt Nèzni akarom a faszotokat,ahogy indul az áradat,mondta,ő pedig tèrdelve,a faszokkal körbevève várja a sok spermat.
Így kezdődött,azota számtalanszor vertük az arcára a spermát.Jól le is szopogatta mindig,egèsz az ánuszunkig,golyókat a szájba,mint a mókus.
A fèrfiak cserèlödtek az èvek alatt,de az a csinos pofi mèg mindig úgyanolyan èlvezettel,mosollyal várja a kedves locslófiukat.
Hol van , nem bánnám.
Mindig is bejött a pasiknak.Azt mondják elèg erotikus kisugárzása van.Persze ezt a feleségem is tudja.Egy házibuli hajnalán ,vagy 6 ève volt az első hármas,rögtön dupla puncival ,ahogy kell.Ezután
A fèrfiak cserèlödtek az èvek alatt,de az a csinos pofi mèg mindig úgyanolyan èlvezettel,mosollyal várja a kedves locslófiukat. (Ez egy válasz sárvári üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
A fèrfiak cserèlödtek az èvek alatt,de az a csinos pofi mèg mindig úgyanolyan èlvezettel,mosollyal várja a kedves locslófiukat. (Ez egy válasz sárvári üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgalmas lehetett.
Mesélj, hogyan történt!
A feleségem arcára,több haverommal is.
Jó lenne újra …
Nem, ez kimaradt, de szívesen játszanék ilyet.
Veszprém környékén jó lenne egy ilyen haver.

Joke

tagteam1972
Masha