Igen én is vertem társsal annak idején, először elélvezés után én is szégyeltem önmagammal szemben is, pedig izgalmas volt, elélveztünk mindketten. Aztán sokáig ilyen nem volt. Majd újra kíváncsiskodva új társsal párszor ismételtük és kellemes volt nagyon is már különösebb szégyen érzet nélkül. Úgy látom az itt őszintén
írtakból azért hasonlóan sokan vagyunk így. Üdvözlet minden szexkedvelő társnak legyen az nő vagy férfi egyaránt.
írtakból azért hasonlóan sokan vagyunk így. Üdvözlet minden szexkedvelő társnak legyen az nő vagy férfi egyaránt.
Nekem az első szexuàlis èlmènyem fiúval volt,hetediksesek voltunk,mikor kivertük egymàsnak.Mikor elmentem,bennem is volt szègyenèrzet,lehettem kb 18,mikor újra,egy màsik baràtommal voltunk együtt,ott viszont oràlisan kielègítettük egymàst.Vele is kimaradt vagy fèl èv,alig mertünk egymás szemèbe nèzni(mindkettőnknek volt pàrja),de győzött a vàgy,lett mèg vele pàr alkalom,aztàn elkerültünk egymàs közelèből,így újabb kb 6-7 èv kimaradt,majd a jelenlegi pàromnak elmesèltem,kicsit kiakadt,de azóta együtt voltunk elèg sok biszex pasival.Mellete önmagam lehetek.
igen vertem és vertem neki is.
Érdekes volt és izgató. Egészen addig míg el nem élveztünk.
Utána szégyelltem magam.
Érdekes volt és izgató. Egészen addig míg el nem élveztünk.
Utána szégyelltem magam.
Anno igen, volt párszor benne részem. Most is jó lenne ilyenben részt venni
Sziasztok!
Most is jó pár éve elkezdtem
Sajnos most kevés a partner akinek igénye volna rá
De nyitott vagyok a feladat elé
Ti
korban rendszeresen alf
niMost is jó pár éve elkezdtem
Sajnos most kevés a partner akinek igénye volna rá
De nyitott vagyok a feladat elé
Szivesen segitenek, ha odafernék a piros körmöktől
(Ez egy válasz Pepe37 üzenetére (ma 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Pepe37 üzenetére (ma 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen kipróbálnám
Ez még nekem is kimaradt, de szeretném pótolni.
(Ez egy válasz PepeR70 üzenetére (2026. 09. 12. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos túl régen…
Nekem is.Főleg ha a feleségem arcára veri egy pár bull.
Utána megcsókoljátok a feleséget,izgat valakit,vagy próbálta már? (Ez egy válasz Debug88 üzenetére (tegnap 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Utána megcsókoljátok a feleséget,izgat valakit,vagy próbálta már? (Ez egy válasz Debug88 üzenetére (tegnap 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi haverommal fogadásból egymás farkára vertük a barátnője pedig végignézte
Pest megye déli részéről van aki dumalna?
A legjobb. Óriási fetishem az arcra élvezés
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lenne újra …
Jó kis sztori. Nem csak az a arca szép a párodnak.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 14:40
Mindig is bejött a pasiknak.Azt mondják elèg erotikus kisugárzása van.Persze ezt a feleségem is tudja.Egy házibuli hajnalán ,vagy 6 ève volt az első hármas,rögtön dupla puncival ,ahogy kell.Ezután
mindkèt faszt egyszerre tuszakolta a szájába,ès úgy szopott mintha nem lenne holnap.Először a barátunk ment el,brutál mennyisèget kapott az arcára,vastagon beteritette a homlokatól a nyakáig.Fènykèp azonnal,majd èn is rávertem.Azt mondta,izgatta hogy mi pasik mennyire èlveztük őt Nèzni akarom a faszotokat,ahogy indul az áradat,mondta,ő pedig tèrdelve,a faszokkal körbevève várja a sok spermat.
Így kezdődött,azota számtalanszor vertük az arcára a spermát.Jól le is szopogatta mindig,egèsz az ánuszunkig,golyókat a szájba,mint a mókus.
A fèrfiak cserèlödtek az èvek alatt,de az a csinos pofi mèg mindig úgyanolyan èlvezettel,mosollyal várja a kedves locslófiukat.
mindkèt faszt egyszerre tuszakolta a szájába,ès úgy szopott mintha nem lenne holnap.Először a barátunk ment el,brutál mennyisèget kapott az arcára,vastagon beteritette a homlokatól a nyakáig.Fènykèp azonnal,majd èn is rávertem.Azt mondta,izgatta hogy mi pasik mennyire èlveztük őt Nèzni akarom a faszotokat,ahogy indul az áradat,mondta,ő pedig tèrdelve,a faszokkal körbevève várja a sok spermat.
Így kezdődött,azota számtalanszor vertük az arcára a spermát.Jól le is szopogatta mindig,egèsz az ánuszunkig,golyókat a szájba,mint a mókus.
A fèrfiak cserèlödtek az èvek alatt,de az a csinos pofi mèg mindig úgyanolyan èlvezettel,mosollyal várja a kedves locslófiukat.
Hol van , nem bánnám.
Mindig is bejött a pasiknak.Azt mondják elèg erotikus kisugárzása van.Persze ezt a feleségem is tudja.Egy házibuli hajnalán ,vagy 6 ève volt az első hármas,rögtön dupla puncival ,ahogy kell.Ezután
A fèrfiak cserèlödtek az èvek alatt,de az a csinos pofi mèg mindig úgyanolyan èlvezettel,mosollyal várja a kedves locslófiukat. (Ez egy válasz sárvári üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
A fèrfiak cserèlödtek az èvek alatt,de az a csinos pofi mèg mindig úgyanolyan èlvezettel,mosollyal várja a kedves locslófiukat. (Ez egy válasz sárvári üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgalmas lehetett.
Mesélj, hogyan történt!
A feleségem arcára,több haverommal is.

Joke

Voyageurs