Vertétek-e már haverral? (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A téma felvetése és indítása kényes területekre enged betekintést.
Csak az látogassa a topicot, aki normális és emberi hangnemben kívánja megosztani másokkal a véleményét és tapasztalatait!
Az oldal hetero, de teret engedünk olyan témákban is, ami közérdeklődésre számíthat, ezért sem az oldalt, sem a téma iránt fogékonyabb felhasználókat ne bántsátok!
Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. A bújtatott, okosan, ravaszul fogalmazó társkeresőkre is ez vonatkozik! Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#109   2009. 06. 28. vasárnap 01:19
Icemat Icemat
Mi van öregem, nincs Béluska és le kell vezetni a feszültséget? idiota Kiváncsi vagyok, hogy hány óráig gondolkodtál a válaszon. De tudod mit? Gratulálok, nagyon ügyes vagy! zavart2
(Ez egy válasz club üzenetére (2009. 06. 28. vasárnap 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 28. vasárnap 00:40
Helyes worship , ezt kérdeztem Én is tőle, de látod, szedet még egy cimborát magának egyből. Így már két rejtett homo van kapásból.
#108   2009. 06. 28. vasárnap 00:40
club club
Helyes worship , ezt kérdeztem Én is tőle, de látod, szedet még egy cimborát magának egyből. Így már két rejtett homo van kapásból.
#107   2009. 06. 28. vasárnap 00:17
X Törölt felhasználó (23078)
Akkor miért olvasol ilyen fórumot, s miért jársz folyton vissza?
Te olyan látens homoszexuális vagy, mint az atom. Persze ez nem gáz, de ezt neked kell megoldani...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 27. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443052)
2009. 06. 27. szombat 07:55
Így van. Végre egy normális ember. Akinek mindegy, hogy nő vagy férfi, az már elég nagy baj. Én nő párti leszek amíg csak élek, és soha nem is vonzott egy férfi sem. Ez így van rendjén.
#106   2009. 06. 27. szombat 07:55
X Törölt felhasználó (443052)
Így van. Végre egy normális ember. Akinek mindegy, hogy nő vagy férfi, az már elég nagy baj. Én nő párti leszek amíg csak élek, és soha nem is vonzott egy férfi sem. Ez így van rendjén.
(Ez egy válasz Icemat üzenetére (2009. 06. 27. szombat 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 27. szombat 02:40
Húú vazze gyerekek... Elolvastam pár hozzászólást, de jó pár emberke erősen a melegedő felé vette az írányt. Nem is olvastam el az összes kommentet, mert a végén én érezném magam kellemetlenül, hogy miért nem rejszolta ki nekem a haverom vagy miért is szenvedtem hiányát a fiús pippantásnak.
A másik vicc meg az, hogy az emberek még büszkék is rá, hogy a haverjával verték. 24 éves vagyok, lehet én másik dimenzióban éltem, de én óvodás koromban a szomszéd lányokkal játszottam "doktorosat" és ott a maga módján volt minden. Mikor általános felsős (7.-8. osztály) lettem, akkor már barátnőm volt és nagyban nyaltam fateromék franciáján. Felénk ez volt a dívat és nem a rejszoljunk Béluska felállás. nyes idiota
#105   2009. 06. 27. szombat 02:40
Icemat Icemat
Húú vazze gyerekek... Elolvastam pár hozzászólást, de jó pár emberke erősen a melegedő felé vette az írányt. Nem is olvastam el az összes kommentet, mert a végén én érezném magam kellemetlenül, hogy miért nem rejszolta ki nekem a haverom vagy miért is szenvedtem hiányát a fiús pippantásnak.
A másik vicc meg az, hogy az emberek még büszkék is rá, hogy a haverjával verték. 24 éves vagyok, lehet én másik dimenzióban éltem, de én óvodás koromban a szomszéd lányokkal játszottam "doktorosat" és ott a maga módján volt minden. Mikor általános felsős (7.-8. osztály) lettem, akkor már barátnőm volt és nagyban nyaltam fateromék franciáján. Felénk ez volt a dívat és nem a rejszoljunk Béluska felállás. nyes idiota
#104   2009. 06. 27. szombat 01:54
Egyetértek veled. A belénk nevelt normák befolyásolnak minket.
Én a nőket és a pasikat egyaránt kedvelem a szexben. Igazából mindegy,, hogy melyik nemmel vagyok. Viszont szerelmes csak nőbe tudok lenni. Én vagyok az aki biszex.
(Ez egy válasz qkatz69 üzenetére (2009. 06. 26. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 14:50
Nem hiszem, h aki ezt olvassa, vagy hozzászól, nagyrészt homo lenne. Társadalmi megitélés kérdése, koronként változott, hogy MI a természetes és elfogadott szexuális viselkedés. Gondoljunk az ókori Rómára, ahol hetero beállitottságu férfiak is néha férfiakkal szexeltek.
Változó, hogy a belénk nevelt "erkülcsi normákat" ki hogy tudja oldani.
Nem akkor homoszexuális valaki, ha hozzányul egy f@szhoz, hanem ha a férfihoz vonzódik. Nagy külömbség !
teljesen hetero vok, de amikor "csapatjátékban" kézzel rásegitettem férfitársamnak, senkinek sem volt kellemetlen. (sőt)
#103   2009. 06. 27. szombat 01:32
X Törölt felhasználó (426306)
Én inkább maradok a nőkkel masztizásnál... mf2
#102   2009. 06. 26. péntek 23:33
Nem emiatt a téma miatt regisztráltam ide, csak láttam, hogy sokan írnak ide és benéztem. Kár volt.
(Ez egy válasz club üzenetére (2009. 06. 26. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 21:23
Minek ír ide olyan ember aki csak ugatni tud, ráadásul miért lép be ide, ha nem is érdekli a téma. Erre tudnál választ adni B.CJ-R?
#101   2009. 06. 26. péntek 21:23
club club
Minek ír ide olyan ember aki csak ugatni tud, ráadásul miért lép be ide, ha nem is érdekli a téma. Erre tudnál választ adni B.CJ-R?
#100   2009. 06. 26. péntek 19:24
Igazad van, én vagyok a homokos aki nem nyúlna férfihez nyes nyes nyes tiszta vicc... gyerekkorban fejreejtettek?
(Ez egy válasz qkatz69 üzenetére (2009. 06. 26. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 14:50
Nem hiszem, h aki ezt olvassa, vagy hozzászól, nagyrészt homo lenne. Társadalmi megitélés kérdése, koronként változott, hogy MI a természetes és elfogadott szexuális viselkedés. Gondoljunk az ókori Rómára, ahol hetero beállitottságu férfiak is néha férfiakkal szexeltek.
Nem akkor homoszexuális valaki, ha hozzányul egy f@szhoz, hanem ha a férfihoz vonzódik. Nagy külömbség !
teljesen hetero vok, de amikor "csapatjátékban" kézzel rásegitettem férfitársamnak, senkinek sem volt kellemetlen. (sőt)
#99   2009. 06. 26. péntek 14:50
qkatz69 qkatz69
#98   2009. 06. 26. péntek 11:28
Istenem milyen beteg elméjű emberek járnak ide írogatni.... :S:S:S:S
#97   2009. 06. 26. péntek 11:23
poetedebi69 poetedebi69
nekem még nem volt alkalmam és szerencsém a dologhoz, de haverral nem is akarnék, inkább egy idegennel
#96   2009. 06. 26. péntek 09:03
X Törölt felhasználó (102836)
ha együtt recsizel meleg vagy mert érdekel a másik srácé
#95   2009. 06. 26. péntek 08:50
nonem13 nonem13
Koleszban történt meg, a szobatársam fürdés után gyakran simogatta magát merevedésig. Egyszer én is kedvet kaptam hozzá, hogy felállítsam a cerkát és kivertük egymás előtt. Később már egymást elégítettük ki kézzel. Érdekes volt egy másik pasi péniszét fogni a kezemben és hogy, nem egy nő érint meg. Aztán orális sex-é fajult a dolog, óriásiakat élveztünk egymás szájába. Még a közös zuhanyzóban is leszoptuk egymást, pedig ott nagy volt a lebukás esélye. Azóta nem volt kapcsolatom faszival.
#94   2009. 05. 17. vasárnap 21:27
partyguy21 partyguy21
Haverral még nem matyiztam, de férfival volt már dolgom... Szívesen belemennék egy ilyen partyba én is... bár jobban örülnék annak ha csajok is lennének akik benne vannak ezekben a témákban smile
#93   2009. 05. 08. péntek 19:26
kassi kassi
Sziasztok. Nekem egyszer sikerült vernem haverral. Párszor láttam a katonaságnál zuhanyzáskor ki hogy veri. Mindig izgatot hogy valakivel hetero filmeket nézve kiverjük,de sajnos olyat aki csak ezt akarja nem találtam soha.
Nagyon örülnék egy ilyen havernak Bp-en ,de nincs sajnos. Miért kell leszopni másét amikor az is tök jo ahogy látod más élvezését. Irhatok ide is:meszke89@freemail.hu.
#92   2009. 05. 05. kedd 17:36
Partiszel Partiszel
miért kéne kamasznak lenni hozzá? nekem verte egy srác, és ma is megtenném, vagy akár többet is smile
(Ez egy válasz kukur_is üzenetére (2009. 05. 05. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 05. kedd 08:11
Régen , igen , volt egy baratom , azzal surun vertuk egyutt , meg neha egymasnak is . Mostmar belemennek tobb mindenbe is . Kar hogy mar nem vagyok kamasz . A maszti nagyon jo , minden fele keppen .
#91   2009. 05. 05. kedd 08:11
kukur_is kukur_is
Régen , igen , volt egy baratom , azzal surun vertuk egyutt , meg neha egymasnak is . Mostmar belemennek tobb mindenbe is . Kar hogy mar nem vagyok kamasz . A maszti nagyon jo , minden fele keppen .
#90   2009. 05. 05. kedd 02:26
Nekem ez sajnos kimaradt, pedig nagyon izgatott. Aztán nemrég volt alkalmam kicsit másra. Orálisan kényeztetni egy-két srácot. Persze a csajommal közösen.
Azért szívesen kipróbálnám milyen csak pasival. Persze szerintem nemcsak verés lenne... finom

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Joke Joke
Nyitás ideje: 2004. 09. 22. szerda
Üzenetek: 829db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 17. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!