sziasztok..tavaly június..
2003. november...
Csak mostanában már nem szoktam írkálni...
Egyébként olyan 2001 óta látogatom a lapot rendszeresen...
Egyébként olyan 2001 óta látogatom a lapot rendszeresen...
2003 dec
szintén tavaly június
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 08. kedd 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 16:27

Törölt felhasználó (10061)
VIP

sziasztok..tavaly június..
Egy hónapja de herótom van tőle hogy előbb utóbb még a normális topicokat is elbasszák

2004 szeptember, de a GG kb. 3 éve nyomon követem
Együtt kezdtük...
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (9148)

Együtt kezdtük...

Ez a topic rég volt elől...
Nos kénytelen voltam előrehozni mivel szerdától (micsoda véletlen pedig a 08.31. jó pár éve nagy szerepet játszott az életemben)egy kis kényszer búcsút kell h. vegyek Tőletek.
Vannak itt akik tudják mi a "helyzet" kis életemben... nos most egy ideig elbúcsúzom...
Megpróbálok mielőbb gépet beszerezni, h. újra köztetek lehessek!
Akik ismerik az elérhetőségeimet megtalálnak!
Addig is legyetek jók, és ne feledjétek amit mindig hangoztatok: SZERETKEZZ NE HÁBORÚZZ!!!!
Pussssz!!!!
Nos kénytelen voltam előrehozni mivel szerdától (micsoda véletlen pedig a 08.31. jó pár éve nagy szerepet játszott az életemben)egy kis kényszer búcsút kell h. vegyek Tőletek.
Vannak itt akik tudják mi a "helyzet" kis életemben... nos most egy ideig elbúcsúzom...
Megpróbálok mielőbb gépet beszerezni, h. újra köztetek lehessek!
Akik ismerik az elérhetőségeimet megtalálnak!
Addig is legyetek jók, és ne feledjétek amit mindig hangoztatok: SZERETKEZZ NE HÁBORÚZZ!!!!
Pussssz!!!!
Megnéztem,2004.10.18-tól.

Hahó!!Majdnem 1 hónap után újra köztetek

Szio Moncy: jó látni hogy maradtál azon kevesek között akik ide nem ...ogatni jönnek hanem csevegni.Érezd jól magad újra közöttünk már akik maradtunk.

2004.-óta
Asszem 1 hónapja. Friss Kakasnak számítok!
Én lennék az?
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Én is azóta ismerek egy tökös gyereket....valami tom nevezetűt!

"töketlen taplófejűnek" ....az ilyen jelzőket azok alkotják másokról....akik ebben szenvednek....és azt hiszik ha mást illetnek meg eme nemes jelővel ., lemoshatják magukróóóól.....
Te akkor is fasza csávó vagy lennél....ha ez a jelző ékesitene.....na szoval.....tsóóóóóóóóóóóók
Te akkor is fasza csávó vagy lennél....ha ez a jelző ékesitene.....na szoval.....tsóóóóóóóóóóóók
Köbö azóta GGzek mióta van ez a topic:D Csak akkor még Carras és kismalac:D