Nekem már most is van laptopom, sőt most is arról írok
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 20. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 08:41

Mindenki így kezdi,aztán az utcán sétálva,egyszercsak azon találja magát,hogy egy netcafe-ban ül, mert fel akarok menni a g.g-re
A durvábbak laptopot vesznek és hónuk alatt viszik,hogy bármikor megtehessék.

Én közel 10 hója ide járok;a fórum miatt reg'eltem,de a chatre is "beragadtam";onnan ide szoktam jönni kipihenni a sok skizo't--néha írok is,de leginkább olvasom.

Írjál sűrűbben... hidd el itt azért konszolidáltabb a helyzet mint a chaten...
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 05. 30. szerda 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 00:07

Én közel 10 hója ide járok;a fórum miatt reg'eltem,de a chatre is "beragadtam";onnan ide szoktam jönni kipihenni a sok skizo't--néha írok is,de leginkább olvasom.

Ez év február végétől,és örülök hogy folyamatosan nő a létszám

a létszám kb. mindig hasonló, csak az emberek (fórumozók) változnak...
kivéve egy kevés fanatikust...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 21:51

Ez év február végétől,és örülök hogy folyamatosan nő a létszám

2006 04 23.-án volt az első hsz.-ed.
Ez, "kb 2.5-3-éve."?
Ja, én 2006 november óta, akkor az kb 2-2.5 éve? (Ez egy válasz duciladi üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez, "kb 2.5-3-éve."?
Ja, én 2006 november óta, akkor az kb 2-2.5 éve? (Ez egy válasz duciladi üzenetére (2007. 04. 24. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kezd egyre jobban tetszeni biztosan jovok tobbszor is...

Most már 13 hónapja;a fórum miatt jöttem ide

Én kb. egy hete próbálom felvenni a ritmust, beilleszkedni a többi fórumos közé! Lassacskán, de szerintem sikerül a beilleszkedés, bár igaz kellett hozzá egy kis útbaigazítás egy-két " kollégától "
, de megérte! Nem szeretnék fanatikus lenni, de majd még kiderül, hogy mit rejt a jövő....!

Most már 1 éve és több mint 1000hsz irtam
Fanatikus lettem
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 21:55
Fanatikus lettem

a létszám kb. mindig hasonló, csak az emberek (fórumozók) változnak...

én most kezdem!ez az első.
2-3 éve? vagy 4?
Csak közben volt egy névváltás, némi oknélküli tiltás és egyéb rendszerhiba miatt.
Csak közben volt egy névváltás, némi oknélküli tiltás és egyéb rendszerhiba miatt.
Én rendszeresen , csak két hete "garázdálkodom "a fórumban...de tetszik!

ne is!
Te egy kincs vagy a Gg életében, mint a csetten, mint a fórumban!
Te egy kincs vagy a Gg életében, mint a csetten, mint a fórumban!

...amikor belépek GG-re általában ez az első amit megnézek,mégha nem is irok bele...kb.14 hónapja

A hozzászólásokat már évek óta olvasgatom,de csak kb. fél éve írogatok ide,kisebb-nagyobb rendszerességgel.
Hát első hozzászólásom.majd igyekszem

csak most kezdtem!
én is csak pár napja kezdtem nem tünik rossznak csak ugy látom van egy két tuskó akiben még a láncfürész is lefulladna de majd kialakul,csak lehetne több csaj.
nem a legszerencsésebb bemutatkozás, és lekezelése egyes fórumozótársaidnak, de a lelked legyen rajta
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 22:21

Törölt felhasználó (242983)

én is csak pár napja kezdtem nem tünik rossznak csak ugy látom van egy két tuskó akiben még a láncfürész is lefulladna de majd kialakul,csak lehetne több csaj.