Én is csak beugrottam ....

Na jah! Beugrottam, aztán nincs itt senki. Igy aztán morfondirozok magamba, amiből jó még a büdős életben nem sült ki. Csak azt nem tudom most pld. mit keresek itt, mikor qurva elfoglalt vagyok,...vagy forditva??
haho
csalodtam több mint 1 perc
sziasztok BUÉK mindenkinek!

Sziasztok ..Mindenkinek ....B.U.É.K !!!!!!!!!
"are You a fucking busy or vice..."
elhíresült mondás, de a következő igazából csak angolul tuti:
one a more drink and i'll under ... the host - szintén Dorothy Parker (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 30. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 30. kedd 19:53
elhíresült mondás, de a következő igazából csak angolul tuti:
one a more drink and i'll under ... the host - szintén Dorothy Parker (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 30. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Na jah! Beugrottam, aztán nincs itt senki. Igy aztán morfondirozok magamba, amiből jó még a büdős életben nem sült ki. Csak azt nem tudom most pld. mit keresek itt, mikor qurva elfoglalt vagyok,...vagy forditva??
nem szoktam ugrálni, de most szilveszter kedvéért beugrottam egy percre, ennyi elég is volt. BUÉK!
Csak hogy a lányoknak is legyen egy jó percük

Csak beugrottam ,hogy Mindenkinek szép napot kivánjak

Bigiboy, rád gondoltam, mikor találtam ezt a képet. Ez már elég lenne egy csetbulira a halászléhez?
Szép napot mindenkinek
[

Én is beugrom egy percre
vagy perecre

Én is beugrottam egy röpke percre

Igen...

Okos...Tőzsdézzé....
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 09. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

...és a Te Lelkeddel....
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Jelentkezem!

ahoj