JELENLÉTI ÍV ! (aki most itt van, ugorjon be 1 percre!:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

JELENLÉTI ÍV !
Egy vigyorjelet ha erre jártok, hogy ne érezzem egyedül magam a sok hozzászólással és képpel!
(pontgyűjtögető topic, de 1 nap max. 1 bejelentkezéssel!)

Az eddigi hozzászólások

... 1867 1868 1869 1870 1871 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2385   2008. 05. 20. kedd 09:25
surdapapa surdapapa
ki én!
nem akarom többé ezt a nyavalygást hallani! tudsz Te normális is lenni!!!

kenesd meg magad.... de lehetőleg egyszerre minimum 3 pasival

amennyire hiányzik a kenés Neked annyi anyag csak sok pasiban van!

nem b@zmeg... csak én is átestem hasonlón, ezer éve történt Neked is...

érdekes mi beszélünk... sőt keressük egymást... fontos, h tudjuk a másik élete rendben van-e... de semmi több: egy gyönyörű szép emlék, pedig kib@szottul hiányzott, és nehezményeztem, h a családját a biztonságot... az anyagi jólétet választotta a szerelem helyett...
akkor úgy éreztem közösen is létrehozhattuk volna ugyanezt... de sose tudtam így reagálni, mint Te... életet eldobni? csak a barmok teszik! /egyetlen eset a gyógythatatlan beteg utolsó stádiumában, amit maximum elfogadok/ sose tudtam sajnálni azokat akik eldobják az életüket... akik pedig fenyegetnek Vele azokat szánom és megvetem...

ennyi!
Térj észhez!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 05. 20. kedd 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 20. kedd 09:15
Surdi, akkor most kibasztál innen? crazya
A feldolgozáson vagyok! Csak nem vagyok megolajozva.
HP-ben meg jöhet inkább a házipálesz! eplus2
Aztán jöhet a baszás is, de jó kiadós legyen! hehe
#2384   2008. 05. 20. kedd 09:15
zelli zelli
Surdi, akkor most kibasztál innen? crazya
A feldolgozáson vagyok! Csak nem vagyok megolajozva.
HP-ben meg jöhet inkább a házipálesz! eplus2
Aztán jöhet a baszás is, de jó kiadós legyen! hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 20. kedd 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 20. kedd 09:05
no idefigyelj Te hülye picsa!

tudod, hogy imádtalak, szerettelek, tiszteltelek de ezzel már tele van a tököm! ami veled történt /???? -egy állítás egy tagadás... két barát közt pedig sose döntök ki mond igazat/
ha a közeledbe lennék szereznék egy fegyvert és a kazadba adnám, hogy akkor tedd meg vagy fogd be a p...d osztán többet erről egy szót se!

csak megerősíteni tudom amit királylány mondott: tudod a párom milyen beteg volt ... fél évig élet és halál között ezalatt rengeteg hasonló sorsú embert megismertem...

volt egy akivel a páromnak nagy lett a barátsága... sőt egy idő után nekem is...
amilyen méltósággal viselte a visszafordíthatatlant... mit méltósággal? szinte végig röhögte élete utolsó pár hónapját...

de tegyél azt amit akarsz, csak megvetni fogunk érte... mi akik még most is fontosnak Tartunk Téged!

de ami veled történt /?/ az már rég történt! dolgozd fel!

tudod mi hiányzik Neked? egy egészséges baszás!

neeeeemmm neeeemmmm szeretkezés.... baszás... egy olyan, amitől elájulsz!

aztán ha még mindég nyavalyogni akarsz ezer éve történt /?/ dolgok miatt menj innen a picsába! de ez azt jelenti, hogy mi nem vagyunk fontosak Neked! és nem az ellenkezőjét!!!!!!!!!!
#2383   2008. 05. 20. kedd 09:05
surdapapa surdapapa
no idefigyelj Te hülye picsa!

tudod, hogy imádtalak, szerettelek, tiszteltelek de ezzel már tele van a tököm! ami veled történt /???? -egy állítás egy tagadás... két barát közt pedig sose döntök ki mond igazat/
ha a közeledbe lennék szereznék egy fegyvert és a kazadba adnám, hogy akkor tedd meg vagy fogd be a p...d osztán többet erről egy szót se!

csak megerősíteni tudom amit királylány mondott: tudod a párom milyen beteg volt ... fél évig élet és halál között ezalatt rengeteg hasonló sorsú embert megismertem...

volt egy akivel a páromnak nagy lett a barátsága... sőt egy idő után nekem is...
amilyen méltósággal viselte a visszafordíthatatlant... mit méltósággal? szinte végig röhögte élete utolsó pár hónapját...

de tegyél azt amit akarsz, csak megvetni fogunk érte... mi akik még most is fontosnak Tartunk Téged!

de ami veled történt /?/ az már rég történt! dolgozd fel!

tudod mi hiányzik Neked? egy egészséges baszás!

neeeeemmm neeeemmmm szeretkezés.... baszás... egy olyan, amitől elájulsz!

aztán ha még mindég nyavalyogni akarsz ezer éve történt /?/ dolgok miatt menj innen a picsába! de ez azt jelenti, hogy mi nem vagyunk fontosak Neked! és nem az ellenkezőjét!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 05. 20. kedd 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 20. kedd 01:40
Igyekszem egy percben, lehet kettő is lesz. Már biztos, hogy elválok! Igen, a GG is része a dolognak. A férjemnek sosem hazudtam. Látta a Szerelem kibontakozását, amit nem is titkoltam. (Utoljára 20 éve éreztem.) Ő hazudott, és nem nő miatt. Mocskos pénz, és egoizmus.
Hitem, és bizalmam csak barátaimban vannak, szerelemben már soha. Próbáltam feledni, nagyon gyűlölni, de nem megy. Tudom, hogy itt van, érzem! Csak más néven. Nem akarom a 40-et megérni, remélem elvisz a kaszás. Egyedül gyáva vagyok, pedig két stratéga is támadt itt. Két vadász egy halálos sebű rókalánnyal? Ejnye! Csak a gyengeségetek mutatja. Nem vagyok győzelemittas. Akkor lennék boldog, ha a karjaimban ölelhetném, és utolsó csókom ajkára lehelhetném. De el fogok menni. Nagyon fogy az erőm. Nem tudok miből építkezni. Nem eszek, cigizem, iszok, és tehetetlenül fetrengek. Ez van. Ha sikerül, mert néhány netes és valós barát segít, talán leszek még...... Ha nem, akkor sziasztok! Szeretlek Titeket, fontosak vagytok nekem...... wave idiota
#2382   2008. 05. 20. kedd 08:53
zelli zelli
Dehogy haragszom! És átérzem a családtagod problémáját. Lassan 40. éve az út árnyékos oldalán jártam mindig, mély gödrökből kimásztam. És sajnos 27 éve az életem része egy krónikus betegség, gyógyíthatatlan, de kezelhető. Komoly szövődményei lehetnek, de eddig még nem jelentkeztek.Igyekszem minden napból az apró örömöket is kisajtolni. De ez töményen nehéz időszak volt, még az is. Sajnálatra sosem volt szükségem, csak bíztatásra, emberi szavakra, és ez mindig sokat segített. Sajnos a családomra nem számíthatok!
Most valóban gyenge vagyok, sose ennyire. Erős embernek tartanak általában. Mindig talpraálltam, csak most nehezebb, és tovább tart.
Igen, és sokszor elkámpicsorodok.
Felelőtlen? A családomnak fel sem tűnt, hogy létezem (nemkívánt gyerek vagyok), tényleg a valós, és netes barátaim segítenek.
Egy pasi miatt? Igen! Megesett velem! Nem szégyelem! Nagyon szerettem!
#2381   2008. 05. 20. kedd 08:23
X Törölt felhasználó (52127)
....egy pasi miatt?????....SOHA!!!!!!!

lehet,hogy innentöl haragudni fogsz Rám...de Nekem ezek a soraid....szánalmasnak tünnek...és önsajnálkozonak...
tudod miért irom ezt most Neked????
mert van a családomban nagyon beteg NÖ(41 éves)...és naponta azért küzd,hogy még tudjon eltölteni MÉG EGY NAPOT azokkal...akik közel állnak Hozzá..... smile

nehari..de nem tudlak sajnálni....inkább megvetlek...mert gyenge vagy...és felelötlen!!!!!! merges3
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 05. 20. kedd 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Igyekszem egy percben, lehet kettő is lesz. Már biztos, hogy elválok! Igen, a GG is része a dolognak. A férjemnek sosem hazudtam. Látta a Szerelem kibontakozását, amit nem is titkoltam. (Utoljára 20 éve éreztem.) Ő hazudott, és nem nő miatt. Mocskos pénz, és egoizmus.
Hitem, és bizalmam csak barátaimban vannak, szerelemben már soha. Próbáltam feledni, nagyon gyűlölni, de nem megy. Tudom, hogy itt van, érzem! Csak más néven. Nem akarom a 40-et megérni, remélem elvisz a kaszás. Egyedül gyáva vagyok, pedig két stratéga is támadt itt. Két vadász egy halálos sebű rókalánnyal? Ejnye! Csak a gyengeségetek mutatja. Nem vagyok győzelemittas. Akkor lennék boldog, ha a karjaimban ölelhetném, és utolsó csókom ajkára lehelhetném. De el fogok menni. Nagyon fogy az erőm. Nem tudok miből építkezni. Nem eszek, cigizem, iszok, és tehetetlenül fetrengek. Ez van. Ha sikerül, mert néhány netes és valós barát segít, talán leszek még...... Ha nem, akkor sziasztok! Szeretlek Titeket, fontosak vagytok nekem...... wave idiota
#2380   2008. 05. 20. kedd 07:01
Molly_anyó Molly_anyó
Szerencséd, hogy nem vagy a közelembe mert ezekért a szavakért el tudnálak verni boxer
Megvagy bolondulva te jány? Az élet csodálatos és mindig tartogat valamit. Sose szabad feladni.Sok rosszat kell megérni ahhoz,hogy becsülni tudjuk jót.Nem egyszer érztem ugy ahogy most te,és látod ma már nevetek az elkeseredett érzésen. Nagyon kapd össze magad, kezdj örülni az élet apró dolgainak és meglátod még Rád is nagyon sok szép dolog vár. wave
#2379   2008. 05. 20. kedd 02:03
zelli zelli
Who wants to live forever? Naponta többször meghallgatom ezt is!
Imádom, mert csak egy maradhat!
wink
#2378   2008. 05. 20. kedd 01:40
zelli zelli
#2377   2008. 05. 19. hétfő 19:45
Yegenye Yegenye
Egy egyperces:

Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük.. nyes
#2376   2008. 05. 19. hétfő 08:41
mangaxxxx mangaxxxx
Szia nagyon jo lett a tavas kép teszel fel még ilyet ..
nagyon sexy vagy smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 24. vasárnap 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767) VIP
2008. 02. 24. vasárnap 07:31
Szijja! smile
Beugrottam: ejsze' kibirom egy percig.... vigyor2

#2375   2008. 05. 18. vasárnap 21:54
Yegenye Yegenye
Éééééééésss letelt!
eljen
#2374   2008. 05. 18. vasárnap 10:32
Bandur Bandur VIP
tényleg csak egy pillanatra smile
de holnaptól remélem órákra lesz időm eplus2 vigyor
#2373   2008. 04. 24. csütörtök 16:52
Soire Soire
DE TÉNYLEG!!! ISTENNŐ beka2
#2372   2008. 04. 24. csütörtök 16:50
Soire Soire
nagyon szexi Katicika worship ,ezért érdemes bekukkantani....
#2371   2008. 04. 24. csütörtök 13:53
tom1019 tom1019 VIP Admin
Kukkk... nyes

#2370   2008. 04. 23. szerda 14:58
jackson jackson
Már sokszor itt voltam, de még soha nem írtam. Tehát: SZASZTOK'
#2369   2008. 04. 23. szerda 13:21
bigben49 bigben49
Épp itt...
#2368   2008. 04. 21. hétfő 22:21
harry0 harry0
na itt is voltam
#2367   2008. 03. 09. vasárnap 17:47
lencsibaby lencsibaby
Egyik lábam még itt a másik már nem itt... nyes
Ma is eltelt egy nap...és holnap talán szebb jön...talán nem...na de ezt majd meglátjuk.
pussz wave
#2366   2008. 03. 07. péntek 21:04
sanyisanyi74 sanyisanyi74
Beugrottam de sajnos már menni kell wave na hétvégén több időm lesz

... 1867 1868 1869 1870 1871 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: James  Cole James Cole
Nyitás ideje: 2005. 03. 16. szerda
Üzenetek: 39745db
Utolsó üzenet: ma 09:28

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!