Sehogy, ha csak nem látod a fórumban a nevét, vagy ha csak nem jelzi ki az e-mail címét.
Neki nem csak...:-) Éreztem...:-)
De ez hosszú...:-)

De ez hosszú...:-)
jó reggelt egy "nehéz munkanap " kezdetén.
Szépreggelt!
HI ALL!
Jó Reggelt GOLDENGATE:)
Mai sgy újabb gályás nap:)sokat leszek itt,)
Mai sgy újabb gályás nap:)sokat leszek itt,)
ez így igaz, de meg kell védjem valaki aki vad-at, neki a szíve is az...ő nem az a kategória :):):)
Megoldható?:-) Hm...Látni szeretném a nejed arcát, mikor megkéred rá:-)
Azt már csak félve merem megkérdezni, hogy rám gondoltál-e? Mert ha igen, felejtsd is el gyorsan!:-)
Amúgy rám sem érsz rá....Hát akkor egy 200-300 km-es távolságot bevállalni..Na mindegy, itt sem voltam!:-) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 05. kedd 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 15:13
Azt már csak félve merem megkérdezni, hogy rám gondoltál-e? Mert ha igen, felejtsd is el gyorsan!:-)
Amúgy rám sem érsz rá....Hát akkor egy 200-300 km-es távolságot bevállalni..Na mindegy, itt sem voltam!:-) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 05. kedd 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Pár megold6ó, minden, amin jól látszotok!
Aztán egyeztetünk!
Aztán egyeztetünk!
Helloka:)
Én is itt vagyok mert a melot befejeztem de még 5ig bent kell ülnöm az irodában:S
És holnap jövök megint:D
Csók a lányoknak
Én is itt vagyok mert a melot befejeztem de még 5ig bent kell ülnöm az irodában:S
És holnap jövök megint:D
Csók a lányoknak
Pár megold6ó, minden, amin jól látszotok!
Aztán egyeztetünk!
Aztán egyeztetünk!
Hmm..hááát.... egyéb fotót emilben kaphatok?
Szia!
tetszenek a képeiod!
Élőben hol lehet látni Téged?
tetszenek a képeiod!
Élőben hol lehet látni Téged?

hali!

hy

Halika! Énis ittvagyok!
Újra itt
halari hóóó! :-)
Üdvözletem!!!!

Nekem most szóltak hogy nem kell még mennem. Jó dolog ez az éjszakai kamionozás, kezdem élvezni. Te mit melózol Balu?
ehun vagyok