Törölt felhasználó (7767)

Szia Vivi, pussza. Újra müködne a kepfeltoltes.hu? Talán ki is próbálom...

Szia Vivi, pussza. Újra müködne a kepfeltoltes.hu? Talán ki is próbálom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 23. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 23. hétfő 15:28

Törölt felhasználó (29760)

A Fiúkról sem szabad megfeledkezni!"Nagyot" nőjenek!

Hammm!

hopp nyaraltam
izé teletem
izé teletem

Az exchibionisták!
Felkerülés időpontja: 2006.01.17.
Ezt nézzétek meg:D:D:D A Kisgyereket ott hátul mekkora má:D:D:D:P A kismalacnál van a video nézzétek meg már csak a gyerek miatt is érdemes!!:D:D:D:D
Felkerülés időpontja: 2006.01.17.
Ezt nézzétek meg:D:D:D A Kisgyereket ott hátul mekkora má:D:D:D:P A kismalacnál van a video nézzétek meg már csak a gyerek miatt is érdemes!!:D:D:D:D
szia katicika
Csüssz!...

aha, sikerült, pedig semmit nem csinálam másként
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 16. hétfő 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 16. hétfő 09:32

Hy, vagyok

ZENO1:"(...)Egyesek nehezen viselik az intellektuális szárnyalást! (-néha én is, de ...)(...)"
...."Fiaim, ti csak énekeljetek!" (?) (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 14. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 14. szombat 10:06
...."Fiaim, ti csak énekeljetek!" (?) (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 14. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Katicika és Barni!
Már tavaly i s jeleztem!
Ne számítsatok minden "szobában" azonos fogadtatásra!
Van néhány "helyiség" ahol nem látnak titeket szívesen. Egyesek nehezen viselik az intellektuális szárnyalást! (-néha én is, de ...)
Akad azonban itt a GG. -fórumon még néhány tucat (kb.650 db) olyan rovat melyben örülünk nektek, és várakozással lessük megnyilvánulásaitokat, jelenléteteket!
Tisztelettel!
Már tavaly i s jeleztem!
Ne számítsatok minden "szobában" azonos fogadtatásra!
Van néhány "helyiség" ahol nem látnak titeket szívesen. Egyesek nehezen viselik az intellektuális szárnyalást! (-néha én is, de ...)
Akad azonban itt a GG. -fórumon még néhány tucat (kb.650 db) olyan rovat melyben örülünk nektek, és várakozással lessük megnyilvánulásaitokat, jelenléteteket!
Tisztelettel!