Kedves Katicika és Barni!
Már tavaly i s jeleztem!
Ne számítsatok minden "szobában" azonos fogadtatásra!
Van néhány "helyiség" ahol nem látnak titeket szívesen. Egyesek nehezen viselik az intellektuális szárnyalást! (-néha én is, de ...)
Akad azonban itt a GG. -fórumon még néhány tucat (kb.650 db) olyan rovat melyben örülünk nektek, és várakozással lessük megnyilvánulásaitokat, jelenléteteket!
Tisztelettel!
Már tavaly i s jeleztem!
Van néhány "helyiség" ahol nem látnak titeket szívesen. Egyesek nehezen viselik az intellektuális szárnyalást! (-néha én is, de ...)
Akad azonban itt a GG. -fórumon még néhány tucat (kb.650 db) olyan rovat melyben örülünk nektek, és várakozással lessük megnyilvánulásaitokat, jelenléteteket!
Tisztelettel!
Itt vagyok:DD Beugrottam egy percre:D
Ha ez te vagy kérek rolad még képeket:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 13:00

vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

vagyok

Kedves Katicika és Barni!
Már tavaly i s jeleztem!
Tisztelettel!
Már tavaly i s jeleztem!
Tisztelettel!

vagyok

Szasz csajos. Jöhetnél msnre,beszélnünk kéne....FONTOS.Nagyon.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
na igen... csak nem mindenki a monitor előtt...
(Ez egy válasz goomi132 üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 10:22

ez minek megy még? semmi köze a szexhez. olyan mér nincs hogy: ki az aki most éppen szexel? ugorjon be egy percre
ez minek megy még? semmi köze a szexhez. olyan mér nincs hogy: ki az aki most éppen szexel? ugorjon be egy percre
Jelenléti aláírva

üdv,bekukk

Jó reggelt :DDD

hello bello
Szia Barni!
Nappal, sok a tennivalóm - (szerencsére).
Csak korareggel és este jut idő eme szenvedélyemre.
Azért így is átnézek minden rovatot!
Üdv!
Nappal, sok a tennivalóm - (szerencsére).
Csak korareggel és este jut idő eme szenvedélyemre.
Azért így is átnézek minden rovatot!
Üdv!
Szia tamás01!
Azonos pillanatban voltak azonos gondolataink! (05.46 -kor)
Üdv!
Azonos pillanatban voltak azonos gondolataink! (05.46 -kor)
Üdv!