itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!
ezt én is kiprobálnám
szia én is itt vagyok
hali mindenki
Szia!
Sziasztok újra! Ki az a peches rajtam kívül, aki most éjszakás?
Csáó mindenkinek! Most regeltem magam! :-)
Szeretnék chat-elni, de:
"This account does not have sufficient privileges to install Java(TM). Please login to an account with administrative permissions."
Szóval mi ez?
"This account does not have sufficient privileges to install Java(TM). Please login to an account with administrative permissions."
Szóval mi ez?

Most bizti mindenki kukkol szokás szerint.
(Ez egy válasz viksiviktor üzenetére (2005. 10. 29. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
itt vokkkk
Puszi mindenkinek!
Láthatnánk azt a "mellbedobást" ? :)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 28. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 28. péntek 09:16

Hahó Mindenki!!
Élek még csak a sz.gépem elhalálozott, de már csak napok kérdése és újra teljes mellbedobással itt leszek!
Élek még csak a sz.gépem elhalálozott, de már csak napok kérdése és újra teljes mellbedobással itt leszek!

"Anya" szia
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 28. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 28. péntek 09:16

Hahó Mindenki!!

Hahó Mindenki!!

sziasztok!:)
"Gyugodalmas" jóéjszakát mindenkinek!!!
Megint itt vok., de már álmos

Na csao, meg bekukk meg ilyesmik
a farancba, mennem kell becsöngettek a köv. órára