Halló! Nem tudjátok, hogy mikor lehet megnézni a versenyt?
Talán Ő???

Azért elképzelhetnéd magad szó nélkül "ott" alant!

Ki járt itt? Nos!!!!!
Nem tom de szerintem amióta Katicika megtisztel minket társaságával azóta nagyon szép képek díszítik ezt a fórumot.(ezt csak onnan tudom hogy elolvastam és megnéztem az első 7 oldalt)
kukk...1 perc
Nálunk meg oltári-dög-meleg tombol, alig birok magammal megférni egyazon bőrben:))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 16. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 16. csütörtök 19:00
Törölt felhasználó (368461)
Admin

Jó helyen laksz. Nálunk egész nap esett szinte:-(
Jó helyen laksz. Nálunk egész nap esett szinte:-(
"To be, or not to be--that is the question"...
vagggyok
Csak ismetelni tudom magam ma is!
Jo reggelt mindenkinek!
Az lehet mertčn mčg itthon egy koncert utŕn
beszčltem veluk egy pŕr szňt! A Kŕdŕr Evŕval
voltam ott! Kulonben egy rŕdiň riportban
hallottam hogy Munchenben čl. (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
beszčltem veluk egy pŕr szňt! A Kŕdŕr Evŕval
voltam ott! Kulonben egy rŕdiň riportban
hallottam hogy Munchenben čl. (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Azota Berlinben el!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 20:25

Ja azt tudom! Azthiszem Krisztŕnak hivtŕk!
Munchenben čl! Talŕlkoztam vele szemčlyesen!
De mŕr az nagyon rčgen volt..:-(
Majd benčzek a galčriŕba!
Majd benčzek a galčriŕba!
Ja azt tudom! Azthiszem Krisztŕnak hivtŕk!
Majd benčzek a galčriŕba! (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 20:02
Majd benčzek a galčriŕba! (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze. Szemelyesen is egy parat.Majdnem u.a.amit regen csak egy kisse megoregedtek.
Festegetnek Szentendren es kornyeken.Wahorn neha zenel,de neki is jok a kepei.A csajszi N.o-ban el.
Festegetnek Szentendren es kornyeken.Wahorn neha zenel,de neki is jok a kepei.A csajszi N.o-ban el.
Ja esvan egy galeriajuk Szentendrena varoshazaval szembe.Ott lathatod/vasarolhatod kiallitott munkajukat. Ocsi szep szobrokat is csinal.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 14. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 19:21

Tudsz rňluk valamit? Most mit csinŕlnak?
Kulonben mŕr becsuletes munkŕval nem lehet
pčnzt keresni.:-( A tobbi meg ůgyvan ahogy irod!
Persze. Szemelyesen is egy parat.Majdnem u.a.amit regen csak egy kisse megoregedtek.
Festegetnek Szentendren es kornyeken.Wahorn neha zenel,de neki is jok a kepei.A csajszi N.o-ban el. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 14. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 19:21
Festegetnek Szentendren es kornyeken.Wahorn neha zenel,de neki is jok a kepei.A csajszi N.o-ban el. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 14. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudsz rňluk valamit? Most mit csinŕlnak?
émmár ettem :)