Honnan tudtam volna, hogy még itt vagy, amikor nem írsz?:-)
Egész héten alig fértem ide a gályázástól és nem győztem visszaolvasni a délelőtti hsz.-eket, most meg megint egyedül tobzódom itt

Jó éjt mindenkinek! Ki kell pihennem a mai napot!

Sohasem gondoltam volna, hogy ilyen jól esik a sör kora reggel...:) Iszok is mégegyet..., mindenki egészségére!
Elment a párom egy túracsoporttal, vissza már nem tudtam aludni...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 04. szombat 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Be ugrok.Szia!
Te ilyen koran? Hetvegen? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 03. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 03. péntek 21:59
Te ilyen koran? Hetvegen? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 03. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Na, erről mesélhetnél: mit kerestetek ti a szénakazal tetején??? Esetleg a szólásbeli tűt? Egyébként gyaníthatóan a jány sem ott veszítette el, ahol kerestétek..Valószínűleg találkozott az én világgá ment szűzhártyámmal egy rengetegben-mesebeli óperenciás erdőben, oszt' együtt tévelyegve-bolyongva egyszercsak megkérdezte tőle:
- Most mi lesz velünk, eltévedtünk, ó jaj!!!
- Ne izgulj, haverina, valahol csak kilyukadunk!
....És közel -távol, sehol egy szénakazal!!!!

Na, erről mesélhetnél: mit kerestetek ti a szénakazal tetején??? Esetleg a szólásbeli tűt? Egyébként gyaníthatóan a jány sem ott veszítette el, ahol kerestétek..Valószínűleg találkozott az én világgá ment szűzhártyámmal egy rengetegben-mesebeli óperenciás erdőben, oszt' együtt tévelyegve-bolyongva egyszercsak megkérdezte tőle:

Eljátszottad pókeren?

Megérkeztem

Most mar valaki beugorhatna a "Alaposan megdugnek"-ba es valaszolhatna mar valaki a feltett kerdesemre????????????????????
razya]

helló
Mindenkinek palinkas jo reggelt!
(hogy maradjunk a temanal:Egeszsegugy)
Es ja,kellemes magomlest a hetvegen!
(esetleg tobbszor is)
(hogy maradjunk a temanal:Egeszsegugy)
Es ja,kellemes magomlest a hetvegen!
(esetleg tobbszor is)
Nekedissssssssssssss!
Csak egy uveg volt, de az nagyon finom.
Mindenkineknyugodalmast!
Elfogyottabor.
Elfogyottabor.
Meg nem,mert van meg a boros uvegbe!
De ha aludni mesz akkor almodj szepeket!!!
De ha aludni mesz akkor almodj szepeket!!!
jó volt az élő közvatítés? én 20:00-kor elmentem sörözni, nme bírtam tovább várni...:)
Kihalt az emberiség! Én is lehúzom a rolót. Cakkát!

...kijugrani sem felejtettél el...
(Ez egy válasz nem-mind1? üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)