megváltozott! nagyon örülök:) na sziasztok:)
"Ez egyszerűen nem igaz.Tiszta besz.rás.Téboly." - írja BOGYÓ....Hát tényleg az. Mindenki valamiféle filmvetítést reklamál a "MODERÁTOROK....." rovatban, szóhoz sem engednek jutnom...Basszkirium az egész!!!!
Megtalŕltad, hogy mit keresnek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 19:47
Törölt felhasználó (7767)

"Ez egyszerűen nem igaz.Tiszta besz.rás.Téboly." - írja BOGYÓ....Hát tényleg az. Mindenki valamiféle filmvetítést reklamál a "MODERÁTOROK....." rovatban, szóhoz sem engednek jutnom...Basszkirium az egész!!!!
Megtalá'tam, de kár vesztegetni rá a szót. Szerintem, ha meghírdetik, hát hozzáférhetővé is kellene tenni a "szajré"-t. Minden olyan nehézkes, mint a nagynyavalya, talán mert nem vagyunk fizetők? A "VIP"-ek nem panaszkodnak?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom, de az az igazsŕg, hogy čn semmit sem lŕttam! Te lŕttŕl valamit? Valszeg mgas a tuzfalam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 20:28
Törölt felhasználó (7767)

Megtalá'tam, de kár vesztegetni rá a szót. Szerintem, ha meghírdetik, hát hozzáférhetővé is kellene tenni a "szajré"-t. Minden olyan nehézkes, mint a nagynyavalya, talán mert nem vagyunk fizetők? A "VIP"-ek nem panaszkodnak?
Nagyon jó a gépem, és a szükséges progik napirenden telepítve! De amit látok, az élvezhetgetlen( le-, meg felállott farkú hímek ostromolják az egyszál leányzót, aki azt sem tudja, merre forduljon a kínálkozó f*****-tól, no meg az undortól, amely minden mozdulatán látszik,( a leitatottsághoz hasonlóan), szaggatva jön a kép, ....meg már kiváncsi sem vagyok rá! Blöeaáhhh!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 20:30

Nem tudom, de az az igazsŕg, hogy čn semmit sem lŕttam! Te lŕttŕl valamit? Valszeg mgas a tuzfalam.
bejugrottam
...kijugrani sem felejtettél el...
(Ez egy válasz nem-mind1? üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Kihalt az emberiség! Én is lehúzom a rolót. Cakkát!

jó volt az élő közvatítés? én 20:00-kor elmentem sörözni, nme bírtam tovább várni...:)
Meg nem,mert van meg a boros uvegbe!
De ha aludni mesz akkor almodj szepeket!!!
De ha aludni mesz akkor almodj szepeket!!!
Mindenkineknyugodalmast!
Elfogyottabor.
Elfogyottabor.
Csak egy uveg volt, de az nagyon finom.
Nekedissssssssssssss!
Mindenkinek palinkas jo reggelt!
(hogy maradjunk a temanal:Egeszsegugy)
Es ja,kellemes magomlest a hetvegen!
(esetleg tobbszor is)
(hogy maradjunk a temanal:Egeszsegugy)
Es ja,kellemes magomlest a hetvegen!
(esetleg tobbszor is)
helló
razya]

Most mar valaki beugorhatna a "Alaposan megdugnek"-ba es valaszolhatna mar valaki a feltett kerdesemre????????????????????

Megérkeztem

Eljátszottad pókeren?