Ühüm az...
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
igyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszemigyekszem, de vajon jóJánosunk is igyekszik e majd???

Meg egyébként is unatkoznánk.
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Soha,inkább a halál!!!

Egyik legváltozatosabb nyelv a világon a magyar, nem igaz,hogy nem talász szavakat.

Egyik legváltozatosabb nyelv a világon a magyar, nem igaz,hogy nem talász szavakat.
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 20. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

halleeee

Tudod csak azt sajnálom ilyenkor, hogy a nögyógyász akinél születtél ,elveszítette a "kukazsákot" amit a szüleidtöl kapott.....
OK! ne haragudj,de mééért b@szogat akkor is ha másnak írogat!
Nem tudok aludni így egyedül - ó, a párom már"ott küzd a sereggel"- bekukkanok hát: KUKK!
Tudod csak azt sajnálom ilyenkor, hogy a nögyógyász akinél születtél ,elveszítette a "kukazsákot" amit a szüleidtöl kapott.....
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagytok rokonok xxxjanival???
Kb. ugyanaz a szint...
Kb. ugyanaz a szint...

Mostanában nem szokás itt elköszönni, de én megteszem, szóval:

Szerintem rakd fel újra.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 05. 15. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 15. vasárnap 18:51

Szia! Nekem még tegnap volt fenn pár "izgalmas" képem, de letörölték.Azokon lehetett volna diskurálni.
Szia! Nekem még tegnap volt fenn pár "izgalmas" képem, de letörölték.Azokon lehetett volna diskurálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 15. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 15. vasárnap 18:02
Törölt felhasználó (7767)

Ez a fórum, pillanatnyilag legalábbis, VEGETÁL!!! Nemcsak a köldökzsinórját vágták el születésekor??? Az érdekes, megcsámcsogni való témák parlagon, "az úri közönség táncol" (Rejtő), Kukk!
Ez a fórum, pillanatnyilag legalábbis, VEGETÁL!!! Nemcsak a köldökzsinórját vágták el születésekor??? Az érdekes, megcsámcsogni való témák parlagon, "az úri közönség táncol" (Rejtő), Kukk!
Na,de mostmár tényleg mennem kell
Isa puur es itten vogymuk?
megint...
és megint